Да отбележа,че за първи път готвя зелен боб-така,че бях необременена от предрасъдъци хахха
Значи маринивах ребрата от вечерта стандартните свободни съчинения-каквото има в хладилника в моя случай-сос уорчестър,сол,пипер,чубрица,една капачка уиски,зехтин
-Запичам във фурната месото на макс за 20 мин ,заедно с една глава нарязана на ситно лук и подправена с зехтин,сол,малко захар ,червен,черен пипер и т.н.
-Нарязвам два моркова,две белени червени чушки(тва заради синчето хаха )един домат,глава чесън на цели скилидки,целина,зелен боб ,колкото се събере ,месото с кокалите,лука,много-много подправки,малко масло ,и в кукърчето за 7-8-9 часа-не съм засичала точно -накрая сложих препечено брашно единчас преди да го изключа и застроих с яйце и кисело мляко
Стана скромно казано джЪст пЪрфИкт