Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

• 97 857
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Аз го слагам ориза в началото. Така или иначе ако се готви цяла вечер във фурната пак се разварява. А и количеството му е минимално, та става почти незабележим.

# 481
  • София
Паднало тефлоново покритие се рециклира. Скоро ми оправяха купата на кукъра. Бях откачила - няма никъде резервни за Дипломат. Пратих я в София и я върнаха като нова.
Здравей, много моля за информация къде рециклират тефлоново покритие, понеже имам един фрайер на 2-3 месеца с обелено покритие вече и още не мога да го прежаля. Може и на ЛС. Благодаря

# 482
  • софия
Паднало тефлоново покритие се рециклира. Скоро ми оправяха купата на кукъра. Бях откачила - няма никъде резервни за Дипломат. Пратих я в София и я върнаха като нова.
Здравей, много моля за информация къде рециклират тефлоново покритие, понеже имам един фрайер на 2-3 месеца с обелено покритие вече и още не мога да го прежаля. Може и на ЛС. Благодаря
е защо пък на лични? това е нужна информация - може да е полезно за много хора.

# 483
Някаква фирма hpd.  Препоръча я някой из фейса. Имат сайт, там пише и адреса. Тефлониране заедно с куриерската такса за връщане беше 32 лв.

# 484
т.е. ? Слоукукърите са обикновено  с керамични съдове.

# 485
Някой ползва ли слоу кукър с тефлоново покритие на пота? Моля за отзиви и мнения, дали покритието е устойчиво. Макар да пише, че е подходящ за миене в съдомиялна, имам резерви.
Писах във връзка с това.

# 486
Аз също съм с резерви към тефлоновите покрития. В момента имам грил който работи, но е с паднало тефлоново покритие на плочите, съответно не го ползвам, а ме е яд да го хвърля Sad Съветът ми е вземи си глинено, дори и да му падне гланца, няма страшно.
И това - за покритието на плочите. Може би също могат да ги оправят.

# 487
Здравейте! Имам доста голямо количество круши, които вече са твърде меки за ядене. Мога ли да ги направя на нещо в слоукукъра?

# 488
Здравейте! Имам доста голямо количество круши, които вече са твърде меки за ядене. Мога ли да ги направя на нещо в слоукукъра?
Вземи и ябълки, малко мед, пръст бяло вино и пръчки канела! Сервира се с малко от сосчето, пръчка канела и топка сладолед!
http://resiteslowcooker.slowcooker.bg/wp-content/uploads/2012/02/pears.jpg
Потърси в нета поширани круши на слоукукър, нещо подобно правя аз, но не с червено, я с бяло вино и без сиренето!

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:57 от mimi.7299

# 489
  • Пазарджик
Ако наистина са много, направи си сладко от круши в крока.

# 490
Може и за сладко да потърся рецепта наистина. А последно - може ли да не ги беля крушите или няма да стане добре. Те са домашни и не са пръскани. Благодаря ви много и весели празници!

# 491
Може и за сладко да потърся рецепта наистина. А последно - може ли да не ги беля крушите или няма да стане добре. Те са домашни и не са пръскани. Благодаря ви много и весели празници!
Ако ще са поширани може необелени, за сладко ги обели!

# 492
Здравейте, днес се сдобих с лидълския слоукукър на Silvecrest. Съдбата ни събра. От няколко дни разглеждам информация за различните марки и днес в магазина, бам! Уредчето ми помахва. Grinning
Късно  е вече да питам притежателите дали са доволни, сега само ще опитвам рецепти. Ще прегледам предните постове и тогава ще задавам въпроси.
Бих искала да помоля за марка на таймера, който се слага допълнително или това е възможно само за крокпот/мултикукър? Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 16:39 от mar4ela

# 493
Здравейте, днес се сдобих с лидълския слоукукър на Silvecrest. Съдбата ни събра. От няколко дни разглеждам информация за различните марки и днес в магазина, бам! Уредчето ми помахва. Grinning
Късно  е вече да питам притежателите дали са доволни, сега само ще опитвам рецепти. Ще прегледам предните постове и тогава ще задавам въпроси.
Бих искала да помоля за марка на таймера, който се слага допълнително или това е възможно само за крокпот/мултикукър? Simple Smile
Бъди спокойна, да доволна съм, дори повече от крок пота, който ми беше кръгъл и доста обемен, този е по красив, червен е моя! Марка на прекъсвача няма, във всеки ел. магазин продават прекъсвач за контакт! Аз го купих от Баумакс или практикер, вече не помня! Честито! И да те предупредя, че гърнето не може да се слага във фурната, пише го изрично в упътването!

# 494
Благодаря, Мими! Оказа се, че имаме такъв прекъсвач, ако се наложи да се ползва.
И аз се надявах да има червен, но имаше само сив/металик!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт