На море в Гърция 2017 - I

• 126 310
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Мм и той едно чудо-да не е далеч, да не е със самолет, да не е с ферибот, ако може и остров да не е. Ще пиша пак като поизясня картината хем искам до утре да резервираме някъде, хем искам да огледам всичко.
Разгледай около плажа Луца Врахос, хем е хубаво, хем голям плаж, хем на 20км от Парга.
Аз покрай снимките на съфорумка много се запалих по Пелион  Heart Eyes, обмислям го за края на август/началото на септември. Закинтос окончателно ни се размина тази година.

# 421
  • някъде ... тук ...
Зои, а северна Евия? Лефкада не ми е за дребни деца и лежерна почивка  Thinking

# 422
Повече от 2 часа ровя и Керкира, уморих се вече, не знам дали се намирам там.  Евия и Парга хич не се сетих, ще ги гледам задължително. Абе, не на шега си е трудна работа, а и цялото прелистване на карти, хотели, мнения...
Една Пелионска почивка малкият ни я съсипа като бебе, съкратихме я тогава и си обещахме да се върнем някога. Вашите деца толкова ли са трудни? Последните две пътувания бяха ад и от сега ми се свива като си помисля дълъг път с тях.

# 423
Зои, аз не би казала, че западните плажове не стават. Бяхме с 6-годишно и нямаше проблем. Вярно, че времето беше тихо и нямаше вълни. На Кацики и Егремни не сме плажували, че много паплач. Но и на Гиялос и на Катизма, и на Pefkoulia до определени метри си е съвсем ОК за деца. Разбира се никога не пускаме детето във водата без надзор.

# 424
  • София
Мм и той едно чудо-да не е далеч, да не е със самолет, да не е с ферибот, ако може и остров да не е. Ще пиша пак като поизясня картината хем искам до утре да резервираме някъде, хем искам да огледам всичко.
Разгледай около плажа Луца Врахос, хем е хубаво, хем голям плаж, хем на 20км от Парга.

Зои, аз също съм за Паралия Враху. Хубав плаж, златист пясък, чисто море, не е пренаселено, идеално за почивка с малко дете. Даже на моменти леко скучно. Затова пък Парга и Превеза са наблизо, ако на човек му стане прекалено спокойно. Амудия също е добре, но самото село на мен лично не ми харесва. Не е толкова далеч и пътят е почти само магистрала, няма завои и много тол такси. За трети път ще почиваме тази година там. Нито ти трябва Лефкада, нито Корфу. Peace

# 425
  • Пловдив
Вашите деца толкова ли са трудни?

Не, да чукам на дърво. Много свикна нашето дете и очаква да пристига на хубаво място, затова си трае в колата, таблет не давам след едни 2 пъти (на различни места), в които от гледане филмче, после оповръща всичко наоколо, става и леко лошо. И сега повечето ни дестинации са на около 1200 км, 1 път слиза от колата да пишка (тръгваме около 3 сутринта), 6 часа някъде спи, през останалото време слуша гуано ейпс или френски песни и пее с цяло гърло, яде моркови...абе хванали сме й цаката. Сега е на 6.   Joy

Лечението за деца, които са като твоите - още повече път!  Laughing

# 426
Имаше един период, когато беше ужас пътуването с дете. Някъде между 2 и 3г. май. Започнахе да пътуваме през нощта и си решихме проблема. През останалото време - двд. Послв двд- то се развали, но вече нямаше проблем, само обичайните дразнещи повтарящи се въпроси "Стигнахме ли?" като магарето от Шрек. Mr. Green

# 427
Вашите деца толкова ли са трудни?
Лечението за деца, които са като твоите - още повече път!  :lol
И аз мисля така, моите са на 3 и 6, издържат около 450 км пътуване в кола без почивка. . Тръгваме рано, зареждам се с храна, таблет не давам, но пускаме много музика и слушат аудио приказки. Не, че не мрънкат, но до сега е било поносимо. Пътуват от много малки и често.

# 428
  • София
Ние следваме съвета на Блис - таблета на стойка на облегалката, зареден с филми и почти не се чува "Стигнахме ли вече"  Mr. Green

# 429
Zoι, гледам, че си питала за Rouda Bay. В хотела не сме ходили, но на плажа пред него - да. Много е красив, но е с камъни, и отвън и във водата. Не бих казала даже, че са дребни камъчета, а добре оформени камъни, които биха ме притеснили, ако децата започнат да ги хвърлят. За да стигнеш до Микрос Гялос се отклоняваш от главния път и се слиза надолу по едни тесни завои, може би 4-5 км, може и по-малко да са, но на мен заради завоите ми се видяха много. Вечер няма къде да се ходи с деца, единствената "улица" е това, което се вижда пред хотела, но там паркират колите за плаж през деня. Даже в съседното Сивота има много повече терен за разходки, но там пък няма плаж.

Общо взето, хубаво място, но с малки деца не бих си го причинила, ако трябва всеки ден да минавам завоите по няколко пъти. Агиос Никитас и Василики са по-добър избор, но пак зависи от това дали децата ти търсят пясък на плажа. На Лефкада няма да го намерят Peace

# 430
  • Sofia
Здравейте, покрай вашите препоръки разгледах и аз района на Врахос, но се притеснявам за времето всредата на Септември. Имате ли впечатления дали традиционно става за плаж с малко дете през това време?

# 431
Традиционно - става. Последните 3-4 години септември е лош, с бури и проливни дъждове, особено в Йонийска Гърция.

# 432
Решихме го, ще е около Врахос, мерси много за препоръките! Имам няколко предложения в Лутса и Лигия. Попаднах и на този хотел, на самият плаж, някой има ли отзиви за него? Тотално извън идеята ми за гръцка почивка, но наистина с малките съм в стрес. От 01.09. го мислим, надявам се да става времето.
http://www.hotelloukas.gr/mobile/photogallery/
Deviant, мерси за подробното включване, много ми хареса мястото, но няма да е този път.

# 433
Повече от 2 часа ровя и Керкира, уморих се вече, не знам дали се намирам там.  Евия и Парга хич не се сетих, ще ги гледам задължително. Абе, не на шега си е трудна работа, а и цялото прелистване на карти, хотели, мнения...
Една Пелионска почивка малкият ни я съсипа като бебе, съкратихме я тогава и си обещахме да се върнем някога. Вашите деца толкова ли са трудни? Последните две пътувания бяха ад и от сега ми се свива като си помисля дълъг път с тях.

Зои, погледни района на Санта Барбара на Корфу - спокоен пясъчен плаж, няколко хотелчета буквано на плажа, в южната част на острова се намира, където е по-спокойно...Мисля, че е идеално за лежерна почивка.

# 434

Зои, аз също съм за Паралия Враху. Хубав плаж, златист пясък, чисто море, не е пренаселено, идеално за почивка с малко дете. Даже на моменти леко скучно. Затова пък Парга и Превеза са наблизо, ако на човек му стане прекалено спокойно. Амудия също е добре, но самото село на мен лично не ми харесва. Не е толкова далеч и пътят е почти само магистрала, няма завои и много тол такси. За трети път ще почиваме тази година там. Нито ти трябва Лефкада, нито Корфу. Peace

Къде отсядате, Биби? Точно това търся- спокойствие и хубав плаж  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт