На море в Гърция 2017 - I

• 126 325
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • ново
За Европа безплатната пътна помощ е със златна карта и е 100 лв.

# 392
  • София
Да,така излиза...ма дали важи за кемпер newsm78

# 393
И аз знам че за ЕС е 100 лв. за една година, но съм чувала за има вариант за ден, седмица, месец и т.н.
Но явно ще трябва да се пита на място.

# 394
  • София
Да,така излиза...ма дали важи за кемпер newsm78
В края на април я удължихме заради пътуването с кемпера.

Но наистина не съм наясно.
Картата е жълта, прилича на златната от линка, но ММ каза, че е 50 лв.
Напълно възможно е да ползва и някакви отстъпки като работил към разни автомобилни и други подобни федерации newsm78

# 395
Картата към СБА дава право и на безплатен технически преглед, който обикновено си е едни 30-50 лв., така че като се приспаднат от цената на картата съвсем изглежда на сметка. Миналата година два пъти опирахме до пътна помощ - първия път пътувахме за Гърция и на Кресна не можахме да запалим повече (300 лв. до София), втория път в София - 40 лв. до сервиз. Оттогава - карта СБА. Е, и друга кола. Laughing

# 396
Здравейте БГ мами,предстои ни пътуване с автомобил до  остров Сирос , ще се радвам ако някой може да сподели информация относно всички пътни такси за магистрали и фериботи и най-удобен маршрут.предварително благодаря.

# 397
Около 35 евро в посока тол такси до Атина, ферибот 4.5 часа от Пирея, струва около 150 евро за двама души и кола.
Всичко това е по спомени, иначе точните фериботни тарифи са на https://www.bluestarferries.com/en/, а сайтове за пресмятане на магистрални такси и фериботни разписания има на 1-ва страница.

# 398
  • Пловдив
Това ми напомни защо избрах корфу за момента -  видях цените на ферибота за Санторини с кола и трима пътници и се отказах от това чудо. 480 евро беше, де  Joy 
Самолет по-евтин вероятно има

# 399
  • София
СБА картата важи ли при техническа неизправност ?  И - отстраняват повредата, ако е отстранима на място, или директно извозват колата ? А какво се случва с пътниците в нея ?

# 400
А може ли актуално инфо за цената на ферибота до Корфу?

# 401
Игуменица-Керкира € 10 person - € 40 car - € 15 motorbike
Игуменица-Лефкими € 7,10 person - € 26,20 car

# 402
Благодаря за бързия отговор.
Правим планове за юли месец на Корфу,
по-напред в темата прочетох,че препоръчвате южната част на острова за да е по-топла водата,аз си харесах ето този хотел  ,но виждам,че се намира в северната част и това малко ме спира да резервирам,защотоhttp://www.marebluebeachcorfu.com/ основната ни цел е плаж.Имате ли някакви отзиви за хотела,плажа около него каменист ли и въобще дали е удачен вариант или да търся нещо друго?

# 403
Josefin,ако не е тайна къде ще отседнете на Корфу?

# 404
baby80, доколкото виждам, плажа на Ахарави е до хотела, който си избрала.
Плажната ивица е с камъни, във водата е пясък - ситен като брашно, поради което често изглежда мътна.

Общи условия

Активация на акаунт