Работа, CV-та, HR-и, съвети - 59-та тема

• 85 026
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
И не само там.
Тук става дума за неправителствени организации с някаква идеална цел. В конкретния случай голяма международна фондация занимаваща се с майчино и детско здраве и много здравно-образователни програми. Всичкия ми опит досега е в некорпоративни среди: фондации, НПО, университетски центрове.
Не мога да се пречупя от морално-етична гледна точка да работя за фармация, поне засега, макар да е финансово адски привлекателно.

# 91
Хмм...аз нещо не виждам връзката м-у когнитивна и образователна психология и фармацията.

# 92
Статистическите методи, които ползваме се прилагат в много сфери: от социологически проучвания, през фармация, до финансово планиране и анализи на пазара на акции. От всички такива сфери съм получавала оферти през годините, последната беше преди 4 месеца където да правя сложни модели за прогнозиране на това кои точно банкови клиенти ще закъсат с ипотечния си кредит...не приех поканата за интервю от отдела им ЧР, бяха ме намерили в ЛинкдИн.

# 93
  • София
Хмм...аз нещо не виждам връзката м-у когнитивна и образователна психология и фармацията.

Има, и то доста сериозна, особено що се отнася до ранното детско развитие... ваксините само да споменеш...

# 94
  • Бургас
За тези, които са от Бургас има Ден на отворените врати в Sutherland:
http://burgasevents.com/events/%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-% … B3%D0%B0%D1%81-2/

# 95
Инженер по електро енергетика ,английски и немски , компютър.

# 96
  • Другата България
Инженер по електро енергетика ,английски и немски , компютър.
И? Какво от това?

# 97
Търся надомна рабата надеждна ?

# 98
  • Другата България
Не мисля, че тук е най-правилното място за това, въпреки че знае ли човек, ако някой може да ти помогне, дано го направи.
Търси по сайтовете за работа или обявите погледни във местни вестници, там съм виждала за надомна работа.

# 99
Ама работила ли си нещо, кога си завършила, квк са ти нивата на езиците? От питането ти остаеам с впечатление, че нищо с тези неща не си работила. Ако си и като инженер можеш да работиш от къщи и като преводач и към кол център.

# 100
  • Перник
Здравейте! Някой има ли опит с решаването на тестове с логически задачи? В момента работя ниско квалифицирана работа, но работодателят ми е решил, че имам потенциал за развитие и ми даде да реша два теста. Първият тест беше за личностни качества, а вторият - логически. Та на въпроса - логическият беше 50 въпроса за 12 минути, аз успях да стигна до към 34 въпрос за това време като резултатът ми е 52%, според вас този резултат задоволителен ли е? На мен ми се струва, че не е.

# 101
Първо, зависи какъв е теста и второ, зависи какво е заложено като необходимост за длъжността, за която те тестват. При тези тестове няма минал-неминал. В този ред на мисли, 52% може да са много, малко или точно колкото трябва Wink

# 102
  • на последния етаж
Ако служител пътува командировка в чужбина на официален празник, то работодателят дължи ли някаква компенсация?

# 103
Ако служител пътува командировка в чужбина на официален празник, то работодателят дължи ли някаква компенсация?
Не.

# 104
  • на последния етаж
Странно. А ако работиш на национален празник се дължи 100% овъртайм, нали?! Въпреки че пътуваш, то е със служебна цел и човек не почива, не е със семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт