Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 503
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 270

Споко, всеки с лудостта си. Аз прибирам животни.

Детето и то на мен се е метнало, защото току що докара гарван, ранен, а е 100 часа и нямам идея какво да го правя.

http://plovdiv.riosv.com/main.php?module=info&object=info&am … iew&inf_id=47 - обадете се на зеления телефон.

В Австралия съм Simple Smile. Обадих се на спешната линия и няма къде да го закарам по това време. Добре, че имам клетка. Послала съм му сено, завит е с хавлия и има вода. По принцип птиците рядко преживяват травми, така че ще видим, дали ще оцелее до ветеринара утре. Дори и да успее, шансовете му не са големи.

Поне и детето е наясно с факта.

# 271
  • София
Много харесвам гарвани страшно умни са.Дано оцелее Даун  Hug

# 272
Миднайт и аз. Имаше една книга на руски автор с разкази за спасяване на диви животни и единият случай беше с гарван.

И аз искам да оцелее, но статистиката не е добра. Последно папагал прибрахме и умря през нощта. И аз и детето се разстроихме.

Не ми трябват такива емоции, но не мога и да подмина. Имам и драми в работата и не мога да остана в къщи утре  Cry.

# 273
  • София
Поне ветеринари има ли при вас за такива животни,че тук е ужас.

# 274
Защо ужас? Аз съм водила папагал при ветеринар във Варна и се справи повече от добре. Папагалът беше в тежко състояние след дълъг преход, настинал,  с хрипове и лежеше в клетката, но оцеля.

# 275
Отивам да правя торта. Едвам ме навихте!  Grinning
Захир, Съни, мерси, мацки!

# 276
Има, дори и местния ще го поеме животинчето, но стана в 8:30 вечерта и не работи нищо. Има денонощна клиника, но е на 30 км, а аз пих виноо и не мога да карам.

Утре детето ще го заведе при докторите на кучката, ако оцелее до тогава. Младо е пилето и доста неориентирано. Има нещо като тумор на гърдите. Няма фрактури, поне видими. Не исках да го пипам много, защото стресът ги убива най-често.

Чек, с домашните е различно. Те не се панират ако ги пипнеш.

# 277
О, извинявам се. Помислила съм че поста е от Янтра ...  smile3555

# 278
  • София
Малко ветеринари се занимават с животни различни от кучета и котки.

# 279
О, извинявам се. Помислила съм че поста е от Янтра ...  smile3555

Е, чак пък да се извиняваш Simple Smile. Като каза Янтра и се сетих за косматите и яйца. Аз, преди да видя налепения петнист памук си помислих, че Въглен се е овъргалял в тях, докато са били мокри  Laughing.

# 280
Малко ветеринари се занимават с животни различни от кучета и котки.

Кой ви гледа змиите? С тях си е проблем.

# 281
  • София
Има една холандка тук в централна ветеринарна клиника при нея ходим.Тя е за всякакви екзотични.

# 282
Има една холандка тук в централна ветеринарна клиника при нея ходим.Тя е за всякакви екзотични.

Ти си във Варна май?

В София има ветеринари в зоологическата, които се занимават със змии и други рептайли.

# 283
  • София
Не не в София съм.Тия ветеринари за нищо не стават. Grinning

# 284
Не не в София съм.Тия ветеринари за нищо не стават. Grinning

Не са добри по принцип в България, но дълги години беше подценявана специалност и макар, че е добре платена, още се усеща. На мен ми беше мечта.

Общи условия

Активация на акаунт