Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 520
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 255
Не, не, контактувала съм. Бях детегледачка, после au-pair. Харесвах деца Shocked

Не води до насилие, гледам злобно и пускам тънки забележки.

Ти си луда  Laughing

# 256
  • Пловдив
Човещинка Joy Joy Joy Joy

# 257
  • София
Е Белинда добре си какво.АЗ първия път качих 25кг.Сега дано са по-малко.Н е,че имах проблем със свалянето ама си тежат.
Изгорелите газове много ме дразнят и мен.Ама така е като изтърбушат катализаторите и карат.А и дизелорите коли допринасят много.

# 258

Споко, всеки с лудостта си. Аз прибирам животни.

Детето и то на мен се е метнало, защото току що докара гарван, ранен, а е 100 часа и нямам идея какво да го правя.

# 259
Има нещо във въздуха днес. И в офиса всички избухват от половин дума. Мен ме дразнят и възрастни, и деца, ако са невъзпитани или несъобразителни, а такива напоследък сред възрастните много има. Иначе може да ме радват, може да са ми безразлични, може и да ме дразнят.

# 260
  • София
Пък аз съм си пуснала саундтрака към Ла ла ленд и нищо не ме дразни Sunglasses Днес съм оммммммм, от мен струи бяла светлина Joy

Искам да кажа, че искам да се науча да свиря на пиано. Имаме у майка ми, ама не умея нищо повече котешкия марш Laughing А и нямам условия да се упражнявам тук, в апартамент. Но когато се пенсионирам и си  купя къщичка на морето, ще се науча! По цял ден ще си свиря...

Иииии, намерих в тубата микс от най-добрата филмова музика на Уди Алън, разкош, точно това ми се слушаше Heart Eyes

# 261
Даун, за трафика не са виновни пряко разбира се. Simple Smile

Дойдоха ни изследванията то профилактичните прегледи.
Естествено с чернодробните ензими не съм добре, но това винаги си е било така.
На млади години цялото семейство луднахме и се изследвахме за какво ли не. Нищо.
Сега изобщо не мисля да правя нищо, нито лекарства да пия.

С първата бременност качих 12кг, с втората към 16кг.

белинда, аз 12г свирих на пиано. Сега и котешкият марш не свиря. Simple Smile

# 262
От приятелките ми,само аз изпитвах ужасна непоносимост към викащи,пищящи деца и дрънкащите им играчки.Така се случи обаче,че родих преди тях.За кратко бях станала голям непукист,но може би е било от недоспиването  Mr. Green .Към днешна дата никой не може да ми види на радиус мин 50м от детска площадка,а в детски център само лятото,в градината,на най—отдалечената маса,успокоявайки се с бира  Crazy .

# 263
Аз също много се дразня от простотията и невъзпитанието. Днес докато чакахме с татко пред лекарският кабинет един мъж (около 60 годишен) нарече майка си тъпо животно и каза,че нарочно си навехнала крака,за да го тормози  ooooh!.Много му се ядосах!Отвратително,гадно и тъпо...думи нямам направо!

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 15:59 от Happy2

# 264
Ей, много сте писали!
Ся аз какво да коментирам- децата, задръстванията, цветята, килограмите....
Ние сме малък град, но от известно време се оказа, че и при нас си има бая трафик по всяко едно време. Сутрин ММ кара щерката и не знам как е положението. Обаче да ви кажа, че много, много обичам задръстванията в София. Отиваме там по работа или забавление и не е толкова често, колкото на мен ми се иска.... И използвам задръстванията за да зяпам.  Mr. Green
За цветята съм без коментар- не разбира!
Килограмите по време на бременност са ми били 12. Чувствах се добре, бях готина и си се харесвах. Само тея петна да не ми бяха избили.... В тая връзка, Захир, ТН какво може да ми предложи да опитам за премахване на пигментни петна. То и какво ли не съм пробвала де.
И сега ми трябва малко акъл/стимул/или нещо лежерно в стил ДжеНа. ММ утре има рожден ден. Да се бъхтя ли да правя торта или да си седя кротко на дивана? Тортата ще си я яде само той. Аз съм на диета, а децата не са фенове баш на тортите. Но пък от хорски срам да забъркам една мини, а?

# 265
Мариат,направи му мъфини,с някоя малко по—засукана украса  Peace .

# 266
Мари - малка торта, задължително. Нека му е кеф!
С пигментните петна от бременността се справих с един крем на Eaucerin.

# 267
  • Sofia
Аз чета автобиографията на Хелън Келър.

Много ме заинтригува. Не знаех, че е писала автобиография.

Извини ме, нали за сляпо-глухата жена става дума?
Да, има я в Читанка.

Благодаря ти, Янтра! И аз я започнах. Много ми харесва, от самото начало.
Аз проявявам и чист професионален интерес. От 5 години работя в Център за социална рехабилитация и интеграция на лица със зрителни увреждания.

# 268
Ей, много сте писали!
Ся аз какво да коментирам- децата, задръстванията, цветята, килограмите....
Ние сме малък град, но от известно време се оказа, че и при нас си има бая трафик по всяко едно време. Сутрин ММ кара щерката и не знам как е положението. Обаче да ви кажа, че много, много обичам задръстванията в София. Отиваме там по работа или забавление и не е толкова често, колкото на мен ми се иска.... И използвам задръстванията за да зяпам.  Mr. Green
За цветята съм без коментар- не разбира!
Килограмите по време на бременност са ми били 12. Чувствах се добре, бях готина и си се харесвах. Само тея петна да не ми бяха избили.... В тая връзка, Захир, ТН какво може да ми предложи да опитам за премахване на пигментни петна. То и какво ли не съм пробвала де.
И сега ми трябва малко акъл/стимул/или нещо лежерно в стил ДжеНа. ММ утре има рожден ден. Да се бъхтя ли да правя торта или да си седя кротко на дивана? Тортата ще си я яде само той. Аз съм на диета, а децата не са фенове баш на тортите. Но пък от хорски срам да забъркам една мини, а?

Мариат, \http://bg.yourwebdoc.com/skinpigmentation.php
Аз правих тортата с маскарпонето и шоколада за на баба РД в петък, много се хареса. На мен ми е тежка, но пък става бързо.

# 269

Споко, всеки с лудостта си. Аз прибирам животни.

Детето и то на мен се е метнало, защото току що докара гарван, ранен, а е 100 часа и нямам идея какво да го правя.

http://plovdiv.riosv.com/main.php?module=info&object=info&am … iew&inf_id=47 - обадете се на зеления телефон.

Общи условия

Активация на акаунт