Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 852
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 570
  • на Мелмак
Правим ремонт на едно помещение, вчера дойдоха майстори за ПВЦ настилка , толкова просташко и селско държание скоро не бях срещала. Трябваше да останем с впечатлението , че ни вършат огромна услуга срещу обаче не малко пари . Днес имаме други, нормални хора да работят .
Доста работа свърших днес с документи , доволна  Grinning

Кога ще се оправи времето обаче  newsm78

# 571
Благодаря ви!

# 572
  • Пловдив
Сандалите на Янтра със сигурност са удобни, но 200лв. точно за такъв тип обувка няма да дам.
Като ще са 200лв, по-добре да е МВТ.
А, те бяха намалени в края на миналото лято, за 60-70лв ги взех Simple Smile

# 573
  • Sofia
Крокс-овете и на мен са ми грозни и безформени. Моят син носи и си иска сандали, така че съм доволна, че не ми шляпа само по кецове/маратонки в жегите  Naughty.Купувам обикновено два чифта-кожени и спортни-неопренови ли са какви са  newsm78. Номерът му още е малък-37,та изглеждат спретнати. Баща му носи летни мокасини на дупки. Има и едни много сполучливи кецове-маратонки-сандали на Геокс, нарязани такива, обаче не намирам същите, а неговите са вече възрастни  Crazy
Оф,ту спирам,ту пускам парното  Rolling Eyes.

# 574
Ама много са грозни, Янтре. Ти си го знаеш де. Аз обаче явно съм прекалено суетна и с такова не бих излязла, ако ще да е последната обувка на света.

# 575
  • Пловдив
Ама много са грозни, Янтре. Ти си го знаеш де. Аз обаче явно съм прекалено суетна и с такова не бих излязла, ако ще да е последната обувка на света.
Laughing Знам. Обаче са супер удобни. Ще ги снимам като си ги обуя Simple Smile

Иначе на Арт и Ел натуралиста имам обувки. А ей тия мерих ВЧЕРА в Пловдив, в мол Марково тепе има - https://www.spartoo.de/Art-CRETA-x647276.php?track_id=Styl&s … utm_campaign=Styl

Обаче дамските модели са ми тесни. Сигурно ще им огледам пак мъжките сандали Simple Smile

# 576
Вася, да не е алергична кашлица?

# 577
  • София
Руми, честита ти племенница!

Аз също не пиша в седмокласната тема. Пробвах, но не ми се получава. Просто не си падам по отчетни теми.

Давайте чантите насам да гледам, нещо може да ми хареса. Аз обаче не държа на кожена. За лятото нося и от плат, но много зависи от модела и формата.

Приветствам дизайнерите, които въведоха модата на мрежестите маратонки. Супер са за тинейджърите, които не искат да носят сандали. Според моите синове, въобще не е куул да ти се виждат пръстите през лятото Crazy

# 578
Аз много трудно си харесвам чанта. И сегашната трябва да я пенсионирам, а не искам. Миналата година купих 5 чанти, никоя от тях не носиш повече от 2-3 пъти. Не ми бяха удобни и това е. Тази година не съм купувала, искам новата МОЯ чанта, други не ми трябват, имам си, колкото да кажа, че не съм само с една.

# 579
Сандали моите носят само като сме на море и то до плажа. Вечер на разходките си слагат маратонките, че и чорапчетата, как издържат не знам. Имат по едни сандали от тези: http://us.shop.ecco.com/mens-yucatan-sandal-069564.html?dwvar_06 … #cgid=men-sandals, аз също имам но са грозни и не ми харесват, иначе са удобни, спор няма. Аз ходя с едни кроксчета, меки са като чорапчета, много са удобни и много си ги обичам.
Лудвам лятото ако съм обута в маратонка, направо се изнервям, имам усещането че краката ми врят. Тази зима даже не съм обувала ботуш, а изкарах с мокасини и с едни боти до глезена в най-големите снегове. Не обичам да се обувам и обличам дебело.
Чанта имам бежова от миналата година и е здрава и нова, една мръсно бяла, която не съм ползвала въобще и една зелена, която ще изкара и това лято, в момента ходя със синя, черната ми е за смяна обаче. Толкова неща изхвърлих по празниците, че съм се зарекла да купувам, само ако нещото се скъса и го изхвърля, тогава отивам и купувам ново. Не може да се заривам с вещи, които са купени в момент на слабост и впоследствие не са използвани въобще. Разхищение на ресурси откъдето и да се погледне.

# 580
Обувките на Янтричка не са за жена, не бих носила талива дори като бременна.
Аз пък си взех от пътуването всекидневна торба,  евтина, но ми хареса, щото имам такъв панталон
http://prikachi.com/images/841/9099841d.jpg

# 581
Много сте изписали, а аз четох във влака пак.
Смях се на Алечка и мустакатата лелка

Блеккет, ужас, милото дете, а и ти. Най-вероятно му е паднало кръвното или захарта. За температурата имай предвид, че не са точни много дигиталните. Вземи си един обикновен. Вече няма живачни, а са на спиртна основа, но мерят точно.

Янтрените сандали не ми допаднаха също, макар че аз също нося по-груби сандали през лятото. От този тип:

https://www.fitnessfootwear.com/en-AU/Teva-Tirra-Leather-Womens- … k5Ot5YaAvAB8P8HAQ

# 582
В Тайланд всички туристи ходят с талива  Simple Smile

# 583
  • София
Аз имам май не повече от 4-5-6 чанти и почти всичките са ми купувани от половинът Blush За аксесоари съм тотално безчувствена, ако чака на мене, сигурно няма и да си купя скоро. Имам някакви периоди, когато решавам да се взема в ръце и да си купувам женски неща, но траят кратко Laughing Добре че е той, да ме обгрижва Heart Eyes Аз иначе харесвам и нося красиви неща, но да седна да разглеждам сайтове или да избирам по магазини...смърт Tired

Грозни сандали нося, и още как Simple Smile Удобството ми е ключово, а за хора с моите проблеми красиви сандали просто няма. На Янтра сандалите изобщо не намирам за грозни, просто са си мъжки.

# 584
Не знам защо всички удобни обувки са грозни, но е факт. Или почти всички. Най-удобните които имам са нещо такова, но бежови. Лошо ми става като ги видя на краката си, но пък са незаменими за тези баири и камъни.

http://content.theathletesfoot.com.au/media/catalog/product/cach … /j/2/j21786_1.jpg

Общи условия

Активация на акаунт