Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 854
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 585
Аз също въобще не се харесвам с такива, но е факт, че най-големи обиколки съм правила именно с подобни.

# 586
Ауу, много странни сандали показвате  Laughing
Изглеждат удобни, но никога не съм обувала такива.

Аз досега избирах подаръци в бебешкия некст. Поръчах размер 62см до 3 месеца. Надявам се да е добре. Такива малки неща не съм купувала от мноооого отдавна. Все имам чувството, че ще са малки  Laughing
Ама какви красоти има Heart Eyes

# 587
За лятото си търся торба от плат. Голяма- да може да побира 1-2 шишета вода, жилетка за вечерите....
По възможност шарена.

# 588
Тези, които аз и Чек показахме са удобни за по-сурови терени - каманаци, вода. Аз ходя на плаж с такива, на разходка с кучето.
Пробвайте, защото са и ортопедични някои от тях.

# 589
Аз ги нося, защото са ортопедични. В началото като тръгнах с равни сандали по улиците, след няколко дни се видях в чудо от болки в колената и ябълките. То или вървиш нагоре, или надолу, за разнообразие се спъваш в неравен терен.  ooooh! Ако не съм с маратонки или такива сандали и се очертава вървене, последствията не са добри. Преди не бях поглеждала, камо ли да обуя подобни неща на краката си и в началото се чудех защо магазините са заляти с толкова грозни обувки и то от скъпи по-скъпи. Даже каучуковите на Крокс са по 50 евро, а в същото време кожени ботуши Бата на намаление са по-малко, без намаление са около 80-90.  Crazy Защото с Бата-та просто не можеш да вървиш като хората. Сума ти хубави обувки ми залежават, вече спрях и да купувам. 

# 590
Руми, и аз тъкмо щях да кажа, че подобни сандали дори не съм пробвала. Факт е обаче, че не ми се и налага да ходя по сурови терени. Всъщност и да ми се налагаше, не мисля, че бих обула подобни, по-скоро бих тръгнала с кецове или от тези леките маратонки. Най-спортните ми сандали са нещо подобно:

Скрит текст:

Все по-трудно ми става да си намирам сандали. Имам нужда от ниски бели и черни. Харесвам съвсем изчистени модели, но нищо не мога да харесам по магазините.

# 591
С кецове и маратонки на 30-40 градуса и жестока влага е доста трудно.  Mr. Green

# 592
Разказах ви за колежката ми, която кара "втори пубертет". Днес гримът ѝ не е толкова натраплив, но за сметка на това има кацнали на главата две ОГРОМНИ шноли-пеперуда. Нещо такова:

, обаче върху такава коса:
Снимките са от нета; комбинацията и изпълнението на живо са потресаващи просто  ooooh!

Хора, нищо ѝ нямаше до към Коледа и Нова година  Rolling Eyes . И изведнъж от януари - екстравагантност на килограм... То бива страх от остаряване, то бива "синдром на празното гнездо", ама чак такива крайности... На моменти е супер смешно, но и плашещо. Днес с тия пеперуди ми е толкова сюрреалистична сред класьорите  ooooh!

# 593
Чек, и при нас е 30-40 градуса и жестока влага. Наистина не се виждам с подобни сандали.

# 594
BirdsFlu, хаха, страхотно забавление си имаш. Simple Smile

АЗ умирам от студ цял ден, климатикът в офиса работи и пак ми е студено.
С блуза и жилетка съм отгоре, а даже и зимата рядко съм стояла така.

# 595
  • Sofia
Бърдс,нямате ли някакъв дрес код? Или поне задължителни изисквания за работна визия?  newsm78
И никой ли не й намеква,че изглежда абсурдно за офис....а и не само  Thinking?
Първият,вторият ден,да кажем,че е забавно,ама...всеки ден  Rolling Eyes.Жалки ми изглеждат такива хора,борещи се с възрастта си и демонстриращи....какво? Непукизъм? Бих се чувствала неудобно,ако родителите ми се правят на кукувици  Crossing Arms.
Скрит текст:
Аз,от едно известно време,много се замислям за стила си на обличане, до колко е адекватен. Не ми се ще да изглеждам като някоя изкукала лелка, в желанието си да младее и да злепоставям сина си  newsm78. Предполагам,че след година-две съвсем ще обера екстравагантностите.И сега не нося много къси поли/рокли,както и якета. Предпочитам да не си изплясквам задника на тезгяха.Особено като имаме подрастващи младежи.Да ми хихикат зад гърба  Naughty.И сега имам фенове сред приятелите на сина ми и се чувствам неудобно от това Crossing Arms.
Навън вали ту сняг, ту нацъфтели цветове от дърветата  Tired

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 13:14 от ДжеНа

# 596
  • Варна
Цяло лято си карам с маратонки, купувам си летни, много мрежести и със съвсем лек чорап ми е много удобно. Но моите крака почти не се потят и се чувствам комфортно. И сандали имам, даже два чифта, и чехли, кожени, много удобни. Тях от време на време ги слагам. Маратонката е моята обувка и това си е.

# 597
Аз не смея да коментирам колежката, че досега на каквото съм се присмяла, после на мен ми се е случило точно същото. Така че за пеперудените шноли ни дума, че не се знае.

# 598
  • София
Критическата явно не прощава ooooh!

Бърдс, тази жена деца няма ли, че да й кажат колко е неадекватна? Обикновено те не премълчават в такива ситуации.

# 599
За дрескода съм съгласна че трябва да се спазва, ако въобще го има. Но че е неадекватна колежката, не съм съгласна. Всеки може да си боядиса косата както иска и да си сложи всякакви твари под формата на шноли върху нея, което не значи че дъската му хлопа непременно. Не знам, сигурно се нагледах на екземпляри, пред които колежката на Бърдс е семпла просто, а и никой на ничий външен вид не обръща внимание. Цветните коси пък масово по-възрастни ги носят, защото вече са леко демоде за младите. Хазяйката ми снощи беше с половин розова коса. То верно, че ѝ хлопа дъската, но това е много преди да предприеме боядисването на половината си глава в розово. По-възрастна е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт