Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 855
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 600
Бърдс,нямате ли някакъв дрес код? Или поне задължителни изсквания за работна визия?  newsm78
И никой ли не й намеква,че изглежда абсурдно за офис....а и не само  Thinking?
Първият,вторият ден,да кажем,ч е е забавно,ама...всеки ден  Rolling Eyes.Жалки ми изглеждат такива хора,борещи се с възрастта си и демонстриращи....какво? Непукизъм? Бих се увствала неудобно,ако родителите ми се правят на кукувици  Crossing Arms.
Е, аз като казвах в темата за злобата, че доста често съм виждала такива папагалести "faded primadonnas", ми се задават саркастично въпроси къде съм ги срещала, по кои улици ходя да ги виждам такива,  та че ериата ми била такава едва ли не, затова съм ги срешала Laughing
Има си такива жени Wink

# 601
Оставете жената, може наистина да е в някаква дупка. Дано и мине де, защото няма нищо лошо в остаряването със стил.

# 602
Сандали нося удобни от този тип, със затворена обувка /маратонка/не мога да ходя през деня

# 603
  • София
Оставете жената, може наистина да е в някаква дупка. Дано и мине де, защото няма нищо лошо в остаряването със стил.

Според описаното от Бърдс, тя не остарява със стил, а смешно.

# 604
  • Euskal Herria
Хах, значи аз съм си точно на мястото - сред папагалестите  Joy Joy Joy
Тук са доста разноцветни в косите, ходят така, както те си се харесват. Много често картинката е: в гръб "Ехааа, маце!", а като подминат, в лице: "Аферим, бабче!".

Да допълня, че в момента имам в косата си три-четири цвята  Mr. Green.

Руми, честита племенница!

# 605
  • Sofia
Ама тази от скоро се е "чалдисала".  ooooh! И мен ме плашат такива хора, жени, в повечето слуачаи, сякаш. Не знам какво да очаквам като поведение при такава визия  newsm78. Но и аз като Янечек си плюя в пазвата,че по хората ходи това. Току-виж изперкам и аз  hahaha.
Неудобно се чувствам и като ми заврат настръхналите си зърна ""в лицето" някои надарени девойки  Sick.Може да е много секси за мъжете, ама за мен е вулгарно...и разбира се е,защото завиждам  Mr. Green.
Спрях да нося съвсем ниски и тънки подметки, особено на сандали.Подбиват ми се краката,а и ми се цапат  Crossing Arms.

# 606
  • София
Цветните хора са си цветни от млади. Това лято се запознах с една жена, малко над 30те, много цветна. Никога не бих тръгнала като нея, обаче на нея й отиваше. Всичко беше съчетано много хубаво. Чак й завидях, защото аз не съм толкова смела и затова се придържам към по-приглушени цветове, точно за да не изглеждам като кокошка.

# 607
  • Sofia
Цветните хора са си цветни от млади. Това лято се запознах с една жена, малко над 30те, много цветна. Никога не бих тръгнала като нея, обаче на нея й отиваше. Всичко беше съчетано много хубаво. Чак й завидях, защото аз не съм толкова смела и затова се придържам към по-приглушени цветове, точно за да не изглеждам като кокошка.
Аааа,шаренко и аз обичам,кака сврака да съм и да комбинирам оранжево с циклама,например....ама не по главата  Naughty.

# 608
Защо пък ще ви плащат такива жени? Че то все уплашени трябва да ходите ако живеете в някои държави.

Яна, аз както не се заглеждам вече в чуждия външен вид, така наскоро в Барселона не можех да се отърва от чувството, че всички луди на света са там. Имаше една по прозрачен черен чорапогащник и гащи отдолу, но отгоре нищо друго, освен късо кожено яке. Ходеше си най-спокойно и си говореше с един мъж, който беше доста възрастен. Не става въпрос за цветове на коси, пиърсинги, татуировки и подобни дреболии върху възрастни, даже остарели хора, а откровено луди изпълнения, но никой явно няма нищо против, камо ли да се плаши.

# 609

Според описаното от Бърдс, тя не остарява със стил, а смешно.

Ами аз не съм казала, че остарява със стил, а, че може да е в дупка. По-добре да си слага пеперуди по-главата, отколкото да пие хапове или да си върже забрадка. Щом до сега не е била такава има шанс да и премине.

# 610
Е, затова пък тук бройте космите на хората по ръцете, иначе не обръщате внимание  Wink

# 611
Е, затова пък тук бройте космите на хората по ръцете, иначе не обръщате внимание  Wink

На теб пък кога съм ти броила нещо, освен ако не е било на майтап в твоя стил или нещо да съм била с ПМС  newsm78

# 612

Чужди косми не броя, ще ме извиняваш. Броя само моите и на мъжа ми. Ако нечии косми са били коментирани, то е било по снимка нарочно постната за одобрение.  Wink Което е доста различно от това да вървиш по улиците и да се плашиш от шарените, татуираните, дебелите, черните, глиганестите, тези с мек говор и т.н.  

# 613
  • София

А ти имаш ли косми?
Аз мислех, че всяка уважаваща се съфорумка, като види косъм и търчи веднага да го маха, за да не й падне реномето Flutter

# 614
  • Sofia
Защо пък ще ви плащат такива жени? Че то все уплашени трябва да ходите ако живеете в някои държави.
За това:
Не знам какво да очаквам като поведение при такава визия  newsm78. Говоря за познати хора, непознатите, ако не ме засягат , нека си папагалстват  Peace.Малко ми е като предупредителната окраска при птиците, да подхождам с повишено внимание...но може и да съм консервативна,'де да знам. Но не бих се доверила на такава служителка в банка,да кажем  Crossing Arms. Ако говорим за арт среда,екстравагантността си е изискване, в повечето случаи  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт