Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 860
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Що? Аз съм Фрида Кало.

# 616
  • До морето
Колежката очевидно е изтрещяла напоследък и вероятно ще й мине. На мен са ми по-смешни хора, които са застинали във времето и пространството - една прическа, един цвят, един стайлинг. Особено мъжете! Като видя някакви застаряващи плешиви рокери с дълги мазни косици и ми се повдига. Няма ли кой да им каже, че гривата, която са имали на 20 отдавна е в историята и тия 37 мазни косъма, сресани така, че да "скриват" плешивото и да се веят назад са абсурдни. Масово е!

Коте, може да му е паднало кръвното на синковеца ти. Айрян със сол помага много. Аз навремето така си падах по улиците, поне 7-8 различни случаи имам. Замотава ми се главата и падам и почти веднага се свестявам, не помня само момента на самото падане. Дръж го в леглото и да не се изправя рязко.

# 617
Аз харесвам цветни хора с шантав стил, но някой по-нагоре каза, че те са си такива от млади  Peace В случая е фрапантна метаморфозата. Въпросната колежка до съвсем скоро нямаше никакви прояви на екстравагантност - имаше си собствен стил, но семпъл, делови, подходящ за офис. Винаги ми е правело впечатление, че отдава внимание на аксесоарите и ги съчетава много умело, без да прекалява. Цветен шал за акцент, дискретна брошка, фино колие или интересна тока на колан... Точно затова всички сме в шок - промяната е твърде драстична... Но сте прави - дано не е бягство от някакъв сериозен здравословен или житейски проблем, а просто пред-бабешко изкукване   Peace

# 618
На 50 трудно ще е предбабешко изкукване, но може да е силно депресирана наистина от самата цифра, щом метаморфозата е рязка. То си е стряскащо и не се знае нас как ще ни удари този момент, както спомена Янечек.  Laughing

# 619
  • Sofia
Що? Аз съм Фрида Кало.
И се 'фалиш...покажи  Mr. Green, да се пострахуваме малко  Laughing!
Марипоса,права си за мъжете  Peace, особено такива,които премятат 5 косъма ха насам,ха натам и се надяват никой да не забележи  Peace . Но аз съм с особено мнение и отношение към дългокосите мъже,пък били те и с гъсти коси  Stop.Но да не казвам голяма дума,че син отглеждам, все пак. Току пуснал някоя рошава кечара  Joy,или сплел расти,пу-пу.
Андрей Слабаков, например ми е много анти като визия.  Sick
Много откровенича,пак,...щото ми е ред да шетам  hahaha  Whistling.

# 620
Пфф, мъжете и остаряването им.  Tired Аз вече не знам как да убеждавам ММ, че няма нужда да си боядиса косата. Той не че държи на боядисването, но по никой начин не се приема с много прошарена коса, а е прошарен от малко след като е навършил 20. От няколко години обаче е много прошарен и много се тормози заради този факт. Чак го излъгах, че на церемонията на Оскарите, Джъстин Тимбърлейк се е появил силно прошарен, а той нали по-млад.
А! И дълга коса си пуска напоследък. Ако наистина вземе, че я боядиса ще стане таман.  Blush Това ми се струва по-тежко от жена с шарена коса и фиби с хвъркати.

# 621
  • Sofia
Чек, щерката не може ли да го придума нещо  newsm78?!
Моят е послушен, навремето махна рехавия перчам и се разхубави  bowuu,както и отдавна се е примирил да не възразява на жена СИ.  hahaha

# 622
Това със щерката е добра идея.  Mr. Green

# 623
  • Euskal Herria
Еее, че тук в магазина при боите за коса има специално обособени щандове с бои за мъжете.
А също и кутии с превръзки за тях (като дамските).

# 624
То и тук има много бои за мъже навсякъде и много се боядисват, моят затова се чувства като различен сигурно.  Laughing Виж мъжки превръзки не съм виждала.  Joy

# 625
Аз пък толкова да харесвам прошарени мъже  Heart Eyes Чек, кажи му, че там му е чара.

# 626
На мен прошарените са ми много секси (не всички де), но ако някой от тези, които са ми се боядише, веднага ми пада на 0 привличането.

# 627
Не разбира, дървена глава е и козирог! Иска да е млад и толкоз. Усещам че го хваща критическата. Онзи ден постнал във ФБ това видео без да се притеснява, че жена и деца го гледат. Shocked

https://www.facebook.com/TheBlackTapeProject/videos/1479484148741975/

Правя се на ударена и наблюдавам само.

# 628
  • Euskal Herria
Виж мъжки превръзки не съм виждала.  Joy
Заповядай  Mr. Green:
Скрит текст:
http://www.tena.es/hombres/productos/escudos/TENA-Men-Escudo-Protector

Не разбира, дървена глава е и козирог!
Аааа, не така  Naughty! Най-най-хубавата зодия е това! Joy

# 629
Аз нещо не схващам, ама тези мъжки превръзки...къде се слагат? Simple Smile