Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 867
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 630
Колко малко говорихме за чанти, а сега ме накачулиха какви ли не реклами баш на чанти! ooooh!
Кой и защо си слага мъжки превръзки?

# 631
Яна, то било истина.  hahaha

mariat, аз имам чувство, че само като помисля за някаква вещ и ме налазват реклами на същото.

# 632
Аз единствената причина за която се сещам е, хемороиди и то в кофти фаза.

# 633
В случая, за който говори Бърдс, казвам - чукай на глава, да не те стига. Не, и аз като Янечек, не знам каква чавка ще ми изпие акъла.

# 634
Ох, а на мен какъв профил ми е спретнат от гугъл - предлагат ми се реклами за кучешка храна и хапчета за отслабване, част от които са на италиански. А истината е, че мен от кучета ме е страх, тежа 50 килограма, а на италиански чета само рецепти.

# 635
Простата, дисфункция на сфинктера

# 636
  • Варна
В природата ярката окраска на животните обикновено е индикация за внимание, че това насреща е опасна твар Simple Smile  Това по повод колежката с шарената коса. Но и аз съм виждала шаренокоски, на които много на място им е стояло. Само дето май все са били сравнително млади момичета.

Влязох в една тема за и против ваксините и се потресох какви крайни фанатици има. И от двете страни.

# 637
Преди време една девойка беше писала в темата за странните случки, че си говорили с мъжа ѝ за сок от боровинки, и веднага ѝ излязла реклама на сок от боровинки. И там всички дружно си обясняваха как Гугъл ни подслушва и наблюдава  newsm43

# 638
  • Euskal Herria
Превръзките за мъже се ползват при някои заболявания, при неконтролирано изпущане на урина. Има с различна абсорбция, различни модели.

# 639
Яна, забрави за цвета! И такива възможности имат мъжете!

# 640
Аз не знам защо реших, че са за под мишниците. Отвратително е да видя мъж мокър до лактите. Колега се потеше зверски и изглеждаше много зле, тогава съвсем случайно в една аптека раздаваха такива подплънки, които се лепят на ризата отвътре. Така и не посмях тактично да ги оставя в офиса, за да ги види. Чудя се как не се усеща човек сам или пък жена му. Аз ако знам, че мъжът ми се поти, със сигурност бих търсила някакво решение.

# 641
  • Sofia
Не е лошо,че са измислили такива неща и за мъже  Peace.Не съм виждала в  Бг,но не съм и търсила, всъщност.
Чек,по спомен, го докарваш на тая златна кака  Peace,освен да го изненадаш твоя мъж  Flutter,ама...като се подстриже  Mr. Green.
Моят син се сдобил с 4.50 по домашен бит  hahaha,много е доволен  Mr. Green.
Абе,голям интерес пак към темата  Thinking-46 потребители и 25 гости  Shocked?! Студено е и забавляваме ' ората  bowuu.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 14:47 от ДжеНа

# 642
Ох, а на мен какъв профил ми е спретнат от гугъл - предлагат ми се реклами за кучешка храна и хапчета за отслабване, част от които са на италиански. А истината е, че мен от кучета ме е страх, тежа 50 килограма, а на италиански чета само рецепти.

Споко, на мен ми предлага тайландки, а напоследък мюсюлманки Simple Smile.

# 643
  • София

Споко, на мен ми предлага тайландки, а напоследък мюсюлманки Simple Smile.
абе, Даун Joy
аз не ги гледам, но сега ще видя какъв ми е профила Simple Smile

# 644
  • Варна
Какви са тия профили дето спрягате тук?

Общи условия

Активация на акаунт