Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 869
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 645
Колко малко говорихме за чанти, а сега ме накачулиха какви ли не реклами баш на чанти! ooooh!

Блазе ти, а на мен ми излиза сутрешния комбинезон  Mr. Green

# 646
  • До морето
А на мене кроксове  Laughing

# 647
А на мен рокли и почивки Simple Smile Кой като мен  bowuu

# 648
Моля, дайте някакви ефикасности за варицела - мазане, пиене...

Даун, не знам какво имаше в предвид под скрита шарка, но от днес, Виктор е с варицела. Аз също не съм карала. Алина и тя, разбира се.

# 649
Това за гостите и потребителите не е много точно май, защото има функция да си скрит и мисля, че като гости се отчитат. Аз си бях направила така профила, не съм проверявала дали е такъв още.

# 650

Даун, не знам какво имаше в предвид под скрита шарка, но от днес, Виктор е с варицела. Аз също не съм карала. Алина и тя, разбира се.
Дано леко я изкара. За мазане - Вирасут гел. За пиене, ако няма температура - нищо.

# 651

Ванини, понякога трудно избиват пъпките, а понякога може и въобще да не избият или да са една или две и да не се забележат. Тогава, като че ли е по-продължителен периодът с неразположение и температура.

Не е задължително да се заразите. Синът ми не се зарази от мен, а аз 28 години съм била над 50 пъти контактна и не бях я карала.

Дано я изкара леко. Поискай да ви изпишат разни мазила, за да му се облекчи сърбежа. Дано да няма обрив по лигавицата.

# 652
  • Пловдив
На мен ми се показват реклами за обувки, обувки, обувки и тук-таме по някоя чанта.

# 653
  • София
Пуснаха ме с предимство на една огромна опашка. А минути преди това ми отстъпиха място да седна, да не чакам права Flutter То си имало предимства да си като кит бе Mr. Green

Ех, Ванини Sad Да минава бързо! И аз да потвърдя, че може и да не я изкараш с децата - странно, но факт!

# 654
Ванини,  ooooh!! Бързо и леко да минава!

# 655
  • София
Колко малко говорихме за чанти, а сега ме накачулиха какви ли не реклами баш на чанти! ooooh!

Блазе ти, а на мен ми излиза сутрешния комбинезон  Mr. Green

И на мен Joy

# 656
  • Телиш/Плевен
Това за гостите и потребителите не е много точно май, защото има функция да си скрит и мисля, че като гости се отчитат. Аз си бях направила така профила, не съм проверявала дали е такъв още.
Не е така, като кликнеш на бройката потребители, излизат никовете на тези, дето не са влезли като скрити и най-отдолу пише „+ 10 (примерно) скрити потребители“. Гостите са си гости, тяхната бройка е отделна. Hug Не знам дали ми разбра обяснението, ето нагледно: Blush
Скрит текст:

Ванини, дано мине бързо и леко! Praynig Hug Аз на 20 години карах варицела, нямаше кой знае какви усложнения, ама ми замина половината сесия в университета, че точно тогава се разболях.

И на мен ми излизат реклами за чанти, но аз и съвсем наскоро търсих такива, та е от това.

# 657
  • Варна
Никакви реклами не ми излизат. Ползвам блокиращо приложение, много съм доволна.

# 658
Пуснаха ме с предимство на една огромна опашка. А минути преди това ми отстъпиха място да седна, да не чакам права Flutter То си имало предимства да си като кит бе Mr. Green
Чак сега ли го разбра/усети? То не остана май много?

# 659
Не е така, като кликнеш на бройката потребители, излизат никовете на тези, дето не са влезли като скрити и най-отдолу пише „+ 10 (примерно) скрити потребители“. Гостите са си гости, тяхната бройка е отделна. Hug Не знам дали ми разбра обяснението, ето нагледно: Blush
Скрит текст:

Ванини, дано мине бързо и леко! Praynig Hug Аз на 20 години карах варицела, нямаше кой знае какви усложнения, ама ми замина половината сесия в университета, че точно тогава се разболях.

И на мен ми излизат реклами за чанти, но аз и съвсем наскоро търсих такива, та е от това.

Разбрах те  Grinning. Бях забравила, че мога да чета и като нерегистрирана.

Общи условия

Активация на акаунт