Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 897
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 690
То късно, но добре, че поне Елит на време каза Simple Smile

# 691
Даун, това твоят профил ли е?
Наскоро засичах това име в някаква дискусия, на стената на приятел. Simple Smile
Всички снимки се виждат, не само тази.

Мира, кой, къде, казвай веднага Simple Smile

# 692
На мен точно трите фигури на снимката ми я правят завършена.
Яна, не лъжи.
Тези три фигури са си ок и я правят завършена, но има и едни други фигури горе в ляво, дето ми развалят "дзен-а".

# 693
На мен точно трите фигури на снимката ми я правят завършена.
Яна, не лъжи.
Тези три фигури са си ок и я правят завършена, но има и едни други фигури горе в ляво, дето ми развалят "дзен-а".

Да, и мен ме дразнят, ама толкова. Следващия път ще съм подготвена, макар че дружката се дърпа за този уикенд.

# 694
Даун, на мен щом ми е попадал профила ти във фейсбук, смятай.

# 695
Споко бе, има те без грим, пиеш вино,   нормални неща  Peace

# 696
Даун, на мен щом ми е попадал профила ти във фейсбук, смятай.

То не е трудно, но ми е уж отворен само за приятели, ако ти излезе случайно. Не че има нещо кой знае какво за криене в него. Аз тук споделям повече, отколкото там.

# 697
Споко бе, има те без грим, пиеш вино,   нормални неща  Peace

И там съм с грим Ша.

# 698
Даун, честно казано не помня. Simple Smile Дори не си спомням и дискусията за какво е била.
Но ми стана интересно мнението ти, цъкнах на профила да го погледна...и видях че имаме 2общи познати. Simple Smile

# 699
  • Euskal Herria
Нормално е да излизат профилите. Нали обикновено са приятели на приятели, фейсът редовно ми предлага. И покани получавам. Разпознавала съм някои съфорумци.
Само един съвет към пращащите покани - независимо към кого пращате, пишете и едно съобщение кой сте, откъде се познавате (освен ако изрично не сте се уговорили).  Аз си признавам, че на такива неразпознати изпращачи директно им трия поканите.
Даже точно това коментирах преди малко със съученичка, защото сега, покрай сбирката на випуска, получавам по няколко покани на ден.

# 700
И на мен ми е излизал профила ти, както и на Чек, Яна, Янтра, Касита, на Лиляна съпруга и и кой знае още колко съфорумки, които даже и не съм разбрала че са те.

# 701
Даун, честно казано не помня. Simple Smile Дори не си спомням и дискусията за какво е била.
Но ми стана интересно мнението ти, цъкнах на профила да го погледна...и видях че имаме 2общи познати. Simple Smile
Интересно ми е, защото аз ако видя твоя снимка или на децата ще ви разпозная, но аз рядко отварям профили, освен ако не получа покана.

# 702
На мен пък нищо не ми излиза, нито реклами, нито профили.
Явно ми е от настройките.

Даун, ами да взема да ти пратя накрая една. Simple Smile

# 703
Той фейсбук си е като едно малко село.... голяма работа, видели ти профила

# 704
На мен пък нищо не ми излиза, нито реклами, нито профили.
Явно ми е от настройките.

Даун, ами да взема да ти пратя накрая една. Simple Smile

Пращай ама кажи коя си Simple Smile. Аз нямам ли те във фликър? Там не съм влизала отдавна.

Съгласна съм с Яна, редно е да се представяме. И аз не приемам покани без да знам, кой е човека, макар и само виртуално да познавам другото му "Аз" Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт