Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 900
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 705
Брех, покрай Нино съм виждала Даун, Янтра и Яна. Други поне не съм разпознавала. Ама чак и съпрузите на съфорумки...

# 706
  • Пловдив
Е как да не ви излизат, форума е навързан като свински черва във ФБ. Само аз имам едно .... между 30 и 50 човека от тук. Може и повече да са.

# 707
Даун, по името ще ме познаеш. Simple Smile

Янтра, ами така..а и аз много хора изтрих, които са били от форума. В момента имам не повече от 4-5човека от тук, във фейса.

# 708
  • Euskal Herria
Ехеее, що народ излезе, че ме е виждал   Embarassed.

# 709
На мен пък никой не ми излиза във фейса  Laughing
Имам само (вече) две съфорумки. Но пък, ако някой ми прати покана сигурно ще го позная по снимката.
Даун, вече за втори или трети път си пускаш профила тук. Мислех, че знаеш  Rolling Eyes
Днес съм в особено приповдигнато настроение и затова си позволих да ти пратя поканата  Crazy

# 710
Споко бе, има те без грим, пиеш вино,   нормални неща  Peace

И там съм с грим Ша.
Ок, видях отстрани коментар "и без грим ставам още  Simple Smile" и затова предположих, че си без грим.
Аз много не се вглеждам, но тези ми харесаха повече от онази презамазаната ти във Flicker, все едно си с два пръста фон до тен.
Лиляна има фейсбук?  Стига бе,еднага ще и изпратя покана, ако я намеря. Сериозно. Нямам такава приятелка,а ще е интересно  Grinning

# 711
Споко бе, има те без грим, пиеш вино,   нормални неща  Peace

И там съм с грим Ша.
Ок, видях отстрани коментар "и без грим ставам още  Simple Smile" и затова предположих, че си без грим.
Аз много не се вглеждам, но тези ми харесаха повече от онази презамазаната ти във Flicker, все едно си с два пръста фон до тен.
Лиляна има фейсбук?  Стига бе,еднага ще и изпратя покана, ако я намеря. Сериозно. Нямам такава приятелка,а ще е интересно  Grinning

Нося малко грим Ша, едната е обработена, а другата не. Аз харесвам фотографията и си играя с приятели. "Размазаните" са с цел учене, но е невероятно какво може да се постигне от суров кадър.

# 712
Аз имам десетина човека от тук във ФБ и още най-много толкова да разпознавам от време на време. То наистина всичко стана едно голямо село и даже вече не е интересно кой кой е.  Laughing

# 713
Супер,  не знаех,  че се занимаваш с фотография. Да ти покажа малко сурово от тея които имам, с Canon камера ни снима нашата приятелка.

# 714
Аз имам десетина човека от тук във ФБ и още най-много толкова да разпознавам от време на време. То наистина всичко стана едно голямо село и даже вече не е интересно кой кой е.  Laughing

То скоро май ще се върнем в зората на нета, когато всеки си слагаше името и се представяше със :Здравейте, аз съм ..."

# 715
Супер,  не знаех,  че се занимаваш с фотография. Да ти покажа малко сурово от тея които имам, с Canon камера ни снима нашата приятелка.

Сурово няма как да покажеш, освен ако не ми я пратиш.

Имам предвид, че и самият апарат прави обработка. Моята с бръчките е снимана сурова и директно обърната в джипег. Истински сурова се вижда с програма и там е плашещо Simple Smile. Аз за това не си падам по портрети много.

А и не се занимавам с фотография. Аз съм супер несериозна. Във форума има момичета, които започнаха като мен, а вече са на светлинни години, Правят невероятни неща.
Яна, също снима много красиво. Сбъдваща също.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 17:14 от Down Under

# 716
Сурово имам предвид както ми ги е изпратила, нищо не е обработвала, то верно мъха по тялото се вижда.
Извинявам се ако греша в израза, аз така го разбирам-снимано и не пипано.  Peace

# 717
Сурово имам предвид както ми ги е изпратила, нищо не е обработвала, то верно мъха по тялото се вижда.
Извинявам се ако греша в израза, аз така го разбирам-снимано и не пипано.  Peace

Не грешиш ти, защото аз те подведох. Сурово е вид формат, а аз използвах термина, като необработен джипег, което е стандартен формат за автоматично снимане.

Обяснявам като пълен идиот и сигурно говоря глупости, но до толкова ми се простират възможностите в този час.

Ти знаеш много добре, че телефоните имат вградени филтри, така че всяка снимка си излиза обработена.

# 718
  • Ямбол
Ау, Силвия, сигурно вече имаш десетина ЛС да покажеш фейсбука, за който спомена. И Шантала както е недоразбрала, сигурно още ще довтасат.

В последно време много се замислям дали да не си направя профил, но се сдържам. Удобно е заради учениците ми. Засега все още успявам, ако имам нещо спешно да им кажа, звъня на един двама и те пускат съобщение в групата.

Чувствам се много комфортно без профил във ФБ.

# 719
Ау, Силвия, сигурно вече имаш десетина ЛС да покажеш фейсбука, за който спомена. И Шантала както е недоразбрала, сигурно още ще довтасат.

В последно време много се замислям дали да не си направя профил, но се сдържам. Удобно е заради учениците ми. Засега все още успявам, ако имам нещо спешно да им кажа, звъня на един двама и те пускат съобщение в групата.

Чувствам се много комфортно без профил във ФБ.

Лиляна, ако е заради учениците, не го прави. Тук учителите нямат никаква връзка през фейсбук с децата, за да се пазят и не е напразно. Има имейли и контакт с родителите. Сигурно има и някаква връзка през сайта на училището.

Общи условия

Активация на акаунт