Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 566
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Не обичам инатести хора аз. Обичам диалогични, разсъдливи хора, с които можеш да се разбереш.
Инатът е лошата форма на упоритост. Предпочитам обикновената упоритост и постоянство.

# 61
  • До морето
Телец предпочитам аз пред Овен, хеле пък за мъж  Naughty това, ако ме пита някой де  Laughing Аз съм лъв и уж се разбирам с огнени зодии, но овните са ми ужасно трудни. То ни се води, ни се кара  Laughing И за да подкрепя тезата си - най-любимата ми дружка е баш овен  Heart Eyes  Joy
Козунак почти не съм яла, тази година нещо не ми харесаха, яйца хапнах 2-3. Свалиля съм 2 кила тези дни, мисля да продължа в същия дух, остават ми още 3-4 и съм пушка  bowuu

# 62
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Бившия ми приятел беше телец.Изкарах шест трудни години и много късно се осъзнах  Tired Все пак се приземих на земята и избягах - трудно,но стана.
Иначе много добър приятел имам овен.Като брат и сестра сме.Много се разбираме.

# 63
За мъжете овни и аз съм на мнение,  че ни се води,  ни се кара, а телците сме си супер. Обаче познавам няколко мъже, родени на 19.04 и са изключително целеустремени.

# 64
Навремето, от 6 двойки приятели, във всяка имаше по един Овен - 2 жени и 4-ма мъже, така че познавам качествата и на двата пола ... Ами, не сме лоша зодия Sunglasses. Сега, вторият ми съпруг е Овен - е, малко трудно е понякога, когато "сблъскаме" рогата.... Освен това, от значение е и асцедентния знак, който се определя по часа на раждане - понякога този знак /зодиакален/, може да преобладава. Това само теоретично, не съм специалист по астрология Grinning

Да е живо и здраво детенце и раждането да е безпроблемно, това е най-важно.

Макар че и аз бях в подобна ситуация - аз съм Овен, БНД е Лъв, терминът ми беше 18 август - т.е също Лъв - за мен беше идеална комбинация. Ама бебето не искаше да излиза, та казаха на 22-ри включваме системи за предизвикване на раждането. Тогава си помислих - ами, ако не успея да родя до края на деня - не искам Дева /не че знаех нещо за тази зодия/. И накарах лекарите да ми включат системите на 21-ви вечерта и успях да "хвана" последния ден от зодията Joy

Колкото до режимите.... мога цяла дисертация да напиша по този въпрос, но, ето сега имам едни 2-3 кг. и то около талията и на корема - и няма сваляне Sick Но, чета, че тези висцерални мазнини били от възрастта.... Ще видим - ето тук упоритостта на Овена може да помогне - кажи на един Овен, че нещо не може да стане, или направи - и го гледай  Sunglasses

# 65
  • София
Всеки ден е хубав за поява на нов човек!

Аз се присъединявам към това мнение!

По въпроса за режима - още си го търся. Тази година много ми се усладиха козунаците. Embarassed Не знам защо така. Сега ще трябва да се стягам спешно, защото имам 10 кила отгоре, а малкият вече говори за морето ooooh!

# 66
Категорично предпочитам Телец през Овен аз, сигурно защото аз съм Телец. При овните точно ей това
са убедени, че никога не грешат
ме побърква.

Обаче се радвам, че детето ми не е такъв инат, какъвто бях аз като дете (с годините си го опитомих). Не знам как бих се справила. Та от гледна точка на отношения родител-дете не знам кое е по-добре. Леко раждане, Белинда, и здраво бебе.

Аз съм на работа днес, почивах три дни, такъв мързел ударих, не е за разправяне. Снабдих се и с агнешко, и с козунак, както си му е реда, но не мисля, че съм качила някакви килограми.

# 67
С овен и аз бях сума ти години, наистина са много трудни и инатливи Whistling Прибрах се по-рано от работа и направих на Янчето пърленките- страхотни са! Heart Eyes Опатках няколко, режимно Simple Smile

# 68
Хапнах по- голямо парче козунак, но поне се успокоих- беше последното. Иначе щях по- малко, по- малко да го мисля/ям цял ден.

# 69
Мария  Joy. И аз съм така с неща, които не трябва да консумирам. Ако има останали, все ги мисля Simple Smile.

Аз не намирам разлики големи в зодиите. По-скоро, когато четем някакви "характеристики" ги напасваме.

# 70
Аз пък не чета зодии, не ме интересуват. Имам си принцип- ММ е гадна зодия и това си е. За всичко лошо обвинявам зодията му и лееекинко поставям всички от същата зодия в един кюп.  Mr. Green

# 71
И аз не обръщам внимание на зодии и не чета хороскопи, но няма как бившия да не е гадна зодия или пък свекървата Joy Има си неписани правила за тези неща Mr. Green

# 72
Аз пък не чета зодии, не ме интересуват. Имам си принцип- ММ е гадна зодия и това си е. За всичко лошо обвинявам зодията му и лееекинко поставям всички от същата зодия в един кюп.  Mr. Green

На теб ти е лесно, ама аз с бившия съм една зодия  Mr. Green. С детето е лесно, всичките му лоши черти идват от другия род  Grinning.

# 73
Толкова лесно е да се разбереш с овен, не ми е ясно как хората не успяват. Simple Smile

Ходих да си направя застраховката и да взема почерпка, отвратително време и студ.

# 74
  • Варна
Мъжът ми и дъщеря ми са телета. Значи като впрегнат инатите ми иде да се застрелям, но се случва много рядко. Поддават се много на убеждаване, а аз съм сладкодумна и нещата се напасват. От мъжа съм разбрала, че много носят на юркане. Може да ги натискаш, настъпваш яко, само да не прекрачиш границата. Прекрачиш ли трябва здраво да си плюеш на петите. Докато им мине. Иначе са много предани приятели.

За режими не ми се говори хич. Аз обаче не се оядох много по тези празници, бях умерена, супер нетипично за мен, а и преди това бях свалила малко, та задържах положението.

Даун, какво стана с приятелчето на сина ти, за което се тревожеше? Ти нали беше писала, че поддържате с пубера приятелски и майтапчийски отношения и намирате общ език, защото се държиш по-свободно с него и с приятелите му и затова те те харесват? Може да пробваш ти да поговориш с момчето. Ако имаш желание. Понякога човек дори само да си сподели болката  много му помага, а от личен опит съм установила, че ние жените като си изплачем проблемите на приятелско рамо всъщност подсъзнателно очакваме да ни предложат решение, но мъжете ако искат решение директно си казват, та при тях споделянето си е само споделяне и душевно разтоварване, а не търсене на решение от някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт