Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 503
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 75
Май само аз не съм опитала козунак тази година ,ама нещо не ме съблазняват като шоколада например  Mr. Green .
Овен,овен,двама ги имам,и свекъра и той.Абе не е лоша зодия,стига да се научиш как да подхождаш към тях  Peace .

# 76
Аз пък не чета зодии, не ме интересуват. Имам си принцип- ММ е гадна зодия и това си е. За всичко лошо обвинявам зодията му и лееекинко поставям всички от същата зодия в един кюп.  Mr. Green

На теб ти е лесно, ама аз с бившия съм една зодия  Mr. Green. С детето е лесно, всичките му лоши черти идват от другия род  Grinning.
Правиш следното заключението, базирано на житейският ти опит. А то е, че мъжете от зодията са (....и изброяваш всичко гадно, което ти боде очите), а жените са по- по- най, и нямат нищо общо с мъжете от същата зодия.
Ренко, евала за стоицизма!

# 77
  • София
Ох, посмях се добре с интерпретациите ви на тема зодии Mr. Green Козуначко обаче няма никакво намерение да излиза, кротува си човечето и ни гледа сеира Joy Накрая да не се роди близнаци hahaha

Аз съм потресена от апетита на домашните ми животинки. Нали помните снимката с 4-те козунака от събота вечер? Е, в понеделник следобед вече има по 1-2 парченца, останали от всеки вид, другото е ометено #Crazy И това, при положение, че аз почти не се включих, защото още с първото ядене ми излязоха киселини и опитвах по съвсем малко, колкото да си тествам продукцията. Значи, тримата от запаса се справиха геройски!

# 78
Мъжът ми и дъщеря ми са телета. Значи като впрегнат инатите ми иде да се застрелям, но се случва много рядко. Поддават се много на убеждаване, а аз съм сладкодумна и нещата се напасват. От мъжа съм разбрала, че много носят на юркане. Може да ги натискаш, настъпваш яко, само да не прекрачиш границата. Прекрачиш ли трябва здраво да си плюеш на петите. Докато им мине. Иначе са много предани приятели.

За режими не ми се говори хич. Аз обаче не се оядох много по тези празници, бях умерена, супер нетипично за мен, а и преди това бях свалила малко, та задържах положението.

Даун, какво стана с приятелчето на сина ти, за което се тревожеше? Ти нали беше писала, че поддържате с пубера приятелски и майтапчийски отношения и намирате общ език, защото се държиш по-свободно с него и с приятелите му и затова те те харесват? Може да пробваш ти да поговориш с момчето. Ако имаш желание. Понякога човек дори само да си сподели болката  много му помага, а от личен опит съм установила, че ние жените като си изплачем проблемите на приятелско рамо всъщност подсъзнателно очакваме да ни предложат решение, но мъжете ако искат решение директно си казват, та при тях споделянето си е само споделяне и душевно разтоварване, а не търсене на решение от някой друг.

Хай, казах на синът ми га поговори с него и да му предложи да си говори с мен. Казах му и да се събират по-често у нас. Аз мрънкам, че ядат много и ми нарушават кефа, но е на майтап.

Трудна възраст е пубертета и душичките уж са големи, а толкова незряли понякога. Аз до сега ги оставях да си правят техните неща, като са в къщи, но сега съм решила, без да досаждам много, да започна да си говоря по-задълбочено с тях.

Жал ми е за това момче, защото е много талантлив спортист, а може да се провали. Синът ми, за добро или зло, от малък проявява емпатия и смятам, че ще е до него. Разумен е, доколкото може да бъде на неговите години и съм спокойна, защото до сега винаги е говорил с мен, когато има проблем.

# 79
На режим ( съвсем сериозен), ще съм след като изпратя детето към БГ. За сега на салати.
Не приядох, защото успях да пробутам кузунака на комшиите. Но пък ядох специално пилешко с подправка от родното место на съседа....днес пак на работа

# 80
И аз си търся моят режим. Четох снощи няколко и нищо не мога да реша.

Ние вчера осъмнахме със сняг и минуосви Т. Днес сутринта е -15 брррр... И сме на работа! Лек ден!

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 17:24 от Анонимен

# 81
Тая пролет хич не ми харесва. Студено, мрачно и дъждовно време. Дано май месец да е хубав.

Чудесно си починах тези дни. Гости, хапване, четене, филмчета, излизания. Две книги успях да прочета. Аз чета бързо, стига да имам свободно време. И историята да ме увлече. Simple Smile

# 82
До вчера не бях преяждала, макар че малко попрекалих с козунаци.Днес бяхме на гости и изядох толкова тестени и сладки неща, колкото за цял месец не бях яла.

Аз не съм дебела, не съм слаба, но около 2 кг ту се качват, ту се свалят и много личи.
Тази седмица няма да се ограничавам, но от следващата мисля да не ям тесто и сладко.

Овните са прекрасна зодия, честни и откровени, но това не винаги се разбира и харесва.Упорити са и рядко има Овен, който да не е осъществил целите си.

Телците пък са много земни и естествени, добри кулинари и грижовни към семейството си.

Белинда, каквото и да е като зодия бебето, щастие е, че нов живот идва на света! Hug

# 83
  • Пловдив
Тая пролет хич не ми харесва. Студено, мрачно и дъждовно време. Дано май месец да е хубав.
Ама тази година пролетта започна по-рано от миналата. Виждам си по снимките във фб Simple Smile

# 84
А аз като гледам по снимките, миналата година е било значително по-топло от сега.

# 85
  • Mediterraneo
Значи такъв адреналин си вкарах, че още треперя. От известно време се сдобихме с моторетка Laughing 125 сс, досега го бях карала по самотни улици 2 пъти, колкото да го усетя. И много ме е страх! Обаче днес, неволята нали учела- прибрах се от работа с него. Живеем в квартал извън града, самият квартал е нависоко и е супер стръмно  Tired Обаче рекох "Мечка страх, мен не страх", качих се и се прибрах жива и здрава.
Така съм си вдигнала адреналина, че като се прибрах, се стоварих на леглото, треперейки  ooooh! Ще кажеш, че с пистов мотор гонки съм правила  ooooh!

Миналата година децата откриха сезона с къпане в морето още на 20 и някой си март, скоро ми излезе спомен във ФБ. От 30 години насам не било имало такава студена зима тук и това явно се отрази и на затоплянето. Не, че плажът не е пълен, но определено къпещите се са още малко. Сега са на басейна двете, но съм ги пуснала само по къси панталони, да си мокрят краката.

# 86
Голямо мързелуване падна вчера и днес. Нищо, време беше да разпуснем малко. От утре пак въртележката. Режимчето го позаобиколих тия дни, много съм лакома. От утре сериозно, обещавам.

Лаптопа ми ще ме остави скоро, издава звуци. Време му беше, бая години ми служи вярно, ама се надявах да си го ползвам още малко. Нищо не разбирам от комп. техника, знам само, че искам голям и хубав екран и много памет, заради снимките.
То малко като едната ми приятелка, сменяше колата и я питам "Каква кола търсиш?" и тя отговаря съвсем сериозно : "Оранжева".

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 17:25 от Анонимен

# 87
Цвети,  препоръчай книжка? Нас роднините пак ми ядосаха и ми е криво от вчера вечерта. А при сестрите ми беше толкова хубаво и спокойно.

# 88
Съни, какъв жанр предпочиташ?

Книгите които прочетох тези дни са "Душа в пламъци" на Джон Конъли и "Ускорение" на Дийн Кунц. Трилъри, харесаха ми доста. Чета предимно криминални романи, трилъри или психотрилъри или Стивън Кинг.Та основно в тези жанрове мога да препоръчвам. Скоро четох и "Кръвта на Сатаната" на Ролинс. Съвременен и хубав приключенски роман.

# 89
Съни  Hug Звучиш ми като нежен и разбран човек, не се наказвай за грешките/недостатъците на другите! И аз се газирах вчера за нещо дребно само по себе си, но показващо същността на човек такава, каквато не ми допада. Поядосвах се, па си килнах кепето на другата страна... Големи хора няма да превъзпитам, ще си избирам как и до колко да общувам с тях.

Добра работа свършихме днес. Всичко по ВиК системата и парното (за този етап) е готово, трябва само да свържат и да тестват. Следват замазки над подовото отопление, да посъборим това онова, да изградим един нов кумин и ел. инсталацията. После вече ще и придаваме вид на изглед на тази къща. Няма да стане до на есен, ама когато - тогава.
Мъжът ми спи доволно, аз съм метнала едни джолани и чета книжка. И тук е студено и дъждовно, а ми се иска слънце...

Общи условия

Активация на акаунт