Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 540
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 180
  • София
АЗ в къщи,малкия хитрец го болял корем.
Не понасям зодия Скорпион,отвратителни хора и няма оправия с тях.
Времето е гадно и студено.
Не ядох козунак.

# 181
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз мразя сезона на пресния чесън, защото сега ми се налага да ползвам градски транпорт.

От зодиите най не харесвам мъже Близнаци и Дева и жени Скорпион. Мъж Телец не познавам. Нито Рак.

# 182
Всички негативи за зодиите отпадат, щом са за "нашите хора".
И аз мразя оправдания със зодията. По съм склонна да допусна, че е от гените, макар и от не знам кой пра-пра дядо. Баба ми често споменаваше, че едно дете вземало от 9 рода назад/това май за оправдание, ако някоя черта от характера не се харесва.
Даа,родителите ми дълго се чудеха на кой от родата приличам,няма друг жив „темерут” като мен  Mr. Green .Докато баба не спомена, че приличам на свекърва ӣ  hahaha .

# 183
Факт, че в ГТ мирише..на какво ли не, чесъна е само едно от поитенциалните снощни менюта. Но ужаса за млад шофьор в Софийския трафик е несравним. Коства ми  страшни усилия на мен.. Ще свикна, но дотогава ми е мъка. Най-много ме дразнят децата! Трябва да има някакъв начин да не ги возят до класната стая.. те децата не са виновни ама и аз не знам как да стане. Не са ли във ваканция, трафика се увеличава с 40-50% и е ад!

Миднайт, идея нямаш колко си права за Скорпиончетата ама .. имат и стоя несравним, невероятен чар. Моя поне  Heart Eyes Но са единствените, с които не мога да се оправя.. и се предавам. И ставам бяла и добра, може би затова ми е интересно.

Показвам ви една Коривщенска снимка от преди Великден. Не бях ходила в Копривщица и отбихме по пътя, за да разгледаме. Много красиво:
Скрит текст:

Сбъдваща, прекрасни лалета!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
А аз харесвам точно мъже Близнаци и Дева, но и Риби, и Лъв. Също Стрелец и Водолей. А най-много Овен. Май мога да харесам всякакви мъже, и въобще хора. Никога не бих отхвърлила човек, само защото е от определена зодия, освен ако не е зодия Задник.
пп: Захир, ще станеш и ти майка, ще видим тогаз дали ще си натовариш първолачето на автобуса зимата или ще го закараш на училище. Въобще цялото общество е нетолерантно към децата - в автобусите пък им се дразнят, че раниците им са големи и бутат хората, позволяват си грубо отношение, защото са още малки и не са научени да отговарят нагло. Но се научават, де, научават се и затова вина имат именно възрастните с безобразното си отношение и крайна нетърпимост.

# 185
  • София
Всички около мен с тази зодия съм ги отстранила включително и майка ми. Mr. Green
Много краисво  аз не съм била от години също.
Мъжът ми е Близнаци,а малкия е Дева.Голеният бива,но е тегав характер,малкия е добра душа с тая тъпа зодия нормално. Joy

# 186
Всички около мен с тази зодия съм ги отстранила включително и майка ми. Mr. Green
Много краисво  аз не съм била от години също.
Мъжът ми е Близнаци,а малкия е Дева.Голеният бива,но е тегав характер,малкия е добра душа с тая тъпа зодия нормално. Joy

Ами те са добрички Девите и много трудолюбиви и като са деца, са си късмет направо, но после мъжете Деви (тези, които познавам) ме изнервят с педантичност и дребнавост, заравят се в детайлите, а аз искам мъжът да гледа по-мащабно и по-ларжаво на нещата. Имах двама колеги Дева, в една стая бяхме, от тях съм намразила мъжете-деви. Един кламер да му е изкривен, скандал вдига.

Разбира се, че е тъпо да се съди по зодиите за всички хора, но като откриеш общи черти и някак ги пренасяш и върху останалата част от хората с тази зодия.

# 187
Янечек, аз не се дразня на децата, а на това, че е недоизмислено. Че улиците, булевардите са тесни, че няма транспорт до училищата и че ако трябва родителя да спре, за да остави детето, стават тапи, защото пред училищата няма къде, а повечето ги мързи да паркират на позволените места, а държат да се пльоснат пред вратата ако може..

# 188
Янечек, аз не се дразня на децата, а на това, че е недоизмислено. Че улиците, булевардите са тесни, че няма транспорт до училищата и че ако трябва родителя да спре, за да остави детето, стават тапи, защото пред училищата няма къде, а повечето ги мързи да паркират на позволените места, а държат да се пльоснат пред вратата ако може..

Защото бързат, Захир. Всички бързат сутрин да не закъснеят. Аз, нали живея срещу училище, ги виждам - спира колата пред входа, "изплюва" едно-две деца и моментално изчезва.

# 189
Измислено е, но не за толкова хора, колкото живеят в града. София е пренаселена и затова има проблеми с придвижването, това е положението.

# 190
  • София
Светълчо той от сега е така Laughing.Като чистя ходи и преглежда след мен.Отдавна сгъва сам дрехи,подрежда си играчките.Кротички са.
И при нас е ужас отзад за градината,отпред за училищата.Прекалено пренаселено.

# 191
ааааа, не е така!
Преди минавахме през Младост и не знам там кое училище е в една малка уличка.. леле там беше ад!! Не стига, че спират на места, където изрично е забранено не само паркирането, ами и временното споране, задръстват цялата улица ами и стоят и гледат глупаво, докато детето им влезе в училище!! Полудявах направо! Там сутрин става адско задръстане заради тези умни родители. Иначе, има и такива, които паркират наоколо, хващат си детенцето за ръка и го водят! Ама.. нали, едни могат, други не.

# 192
Laughing

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 11:34 от rummi_pl

# 193
Младост е ад винаги - грамаден квартал с много малък път, водещ към него, радвам се, че когато си купувахме жилище преди 15 години, не си купихме там, още не беше такъв ужас, какъвто е сега. Метрото малко облекчава положението, но само малко, защото за повечето хора не е удобно. Имам идея къде ще е следващото ми жилище, но няма да ви кажа, защото всички ще се населите при мен Simple Smile

# 194
  • София
Нямам търпение Захир да има собствени деца Mr. Green Да сме живи и здрави, да пишем още тук, че да гледам сеир Mr. Green Достатъчно дълго време съм във форума, достатъчно трансформации съм видяла - и върли противници на брака, дето се изпожениха, и работохолички, дето си останаха вкъщи след н-тото дете, и т.н. Просто отсега я виждам темата на Захир - Защо София е толкова непригодена за живота с малко дете, възмутена съм?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт