Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 547
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 240
Хахаха, Янтра, много си права.
Разбрах я Захир аз, нападнахте я без да има защо. Хайде мир!

# 241
Белинда, не го мисли. Аз лично 10 оставих в болницата, така че не остават толкова много накрая.

# 242
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Захир всеки има право на мнение да.Мразиш ги и толко.Никой не иска обяснения.Ти сама се впусна в това и много се оплете.
Белинда 18 не е толкова много.Всичко си вазиси от сруктората.Може за теб и малко да са.Ще оставиш някое и друго килце в болницата,после с три много бързо ще паднат надолу.Аз бях + 16 на моите 164 см си бяха доста.Тръгнах обаче от 48 кила.Малкия беше на 6 месеца когато стигнах 44  Tired

# 243
Захарче, именно затова съм обяснила точно какво имам предвид. Всеки може да се хване за едно изречение и да си интерпретира както му е удачно. Факта, че си направила чевено точно това изречение, а следващото, където съм написала, че децата не са виновни си пропуснала, говори достатъчно. Видях, че не разбрахте какво искам точно да кажа, приемам, че може би и аз не се изразих коректно, затова поясних. Ама чак пък да прекарам цял ден, конкретизирайки се, няма да стане. В крайна сметка, всеки има право на мнение, нали така?  newsm78
Целта ми не е била конфликт, нито да обиждам някой, но факта, че една от най-позививните ми и любими теми се завъртя около това да обяснявам 5 пъти какво точно съм имала предвид, малко ми идва в повече.

Захир, проблемът е, че не се обясняваш правилно Simple Smile. Ясно каза, че те дразнят децата, но следващото ти изречение е, че те не са виновни. Нормално е според мен дори да те дразнят и децата и не е зле да си го кажеш. Повечето сме минали през това. Аз не харесвам всички деца. За мен са си хора, с характер и не всички ми допадат, само заради това, че са малки.

Разбирам обаче проблемите свързани с отглеждането, откакто съм се сблъскала с тях и не се нервя.

Не е зле, понякога да се пада по гръб, избягват се дългите обяснения.

# 244
И аз мразя да се обяснявам какво съм искала да кажа.
Пък тук интерпретации и от 2думи ще ти направят хиляди. Не говоря конкретно за темата, но и тя в частност не пада по-долу. Simple Smile

Деца ме дразнят и то много. Включително и моите, но всячески се опитвам да сведа тези им прояви до минимум.
И изобщо не виждам защо трябва да се извинявам за подобно мнение, само защото това било бгмама форум.

# 245
  • София
Тоя разговор стана като с компютрите и компотите Joy

# 246
Не се оплаквайте от трафик. Не знаете какво означава трафик в 6 сутринта в град с население, колкото е населението на България. А като сложим и допълнителни фактори - дъжд, училище и става....но това са неща независещи от нас. Да не кажа, че в училищните зони е съвсем лошо положението+ допълните ограничения в скоростта....

Изчислявахме за колежка- за 9 години работа в компанията е прекарала една година в трафик. И масово е така.

# 247
Мда. Дайте да си кажем кой какво го дpазни и да пpиключваме с обясненията.  Mr. Green

Titina, аз не живея в гpад с населението на Бългаpия, но без сложни изчисления мога да кажа, че за да pаботя осем часа, обикновено пpекаpвам два часа и половина в задpъствания дневно, неpядко и повече. Тоpмозещо е, но свикнах. Иначе и аз се учудвам на твъpдения, че къде да е в Бългаpия има нещо подобно на тежък тpафик. Нищо подобно не съм виждала там.

# 248
Titina, там сте друг свят. Simple Smile
И не само при теб де. Simple Smile

Check, аз си казах. Simple Smile

# 249
То е ясно Сесили, ама тя не са виновни за трафика, за да дразнят с това. Дразнещи са с типично детските си неща, а понякога с невъзпитание, за което пак не са виновни, а понякога с характера си, Факт е, че като станеш родител, по-спокойно приемаш рев, крещене и подобни и си по-разбиращ.

Днес една малка госпожица си пъхна ръката в обяда ми. Стана почти неволно, искаше да го посочи на майка си, но пипна храната с пръсти.

Майката се притесни, а аз, макар и че не е като да не съм гнуслива, се усмихнах и и предложих да опита, ако майка и и разреши. Така хам се оттъррвах от пипнатото парче пиле, хем изглеждах мила лелка, а и накрая всички бяхме доволни.

# 250
  • Пловдив
В този дух на откровеност да си кажа - аз преди да имам деца бях по-толерантна и търпелива, особено към деца. Сега съм вкисната лелка и много лесно се дразня. Сигурно е от ЕГН-то.

# 251
То май ще се окаже, че повечето бг мами не се прехласваме по всички лапетии  Mr. Green
И аз когато мога ги избягвам  Laughing, а как мразя твърдението, че децата са невинни същества, няма по - голяма глупост от това, или поне в днешни дни не е така. Толкова са изобретателни в лъжите и схемите, че доста възрастни биха сложили в малкия си джоб.

# 252
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мен ме дразни "аромата" на бензин в сутрешните часове  Sick Става ми лошо наистина.
Детски шум не ми пречи.Моя приятелка от ученическите години много се дразнеше на деца.Всеки път ми казваше "какво толко им се радваш на тези сополиви копеленца" Crazy След години роди дете.Беше на 40 дни когато почина.И до ден днешен казва,че това и било наказание заради тези думи.

# 253
В този дух на откровеност да си кажа - аз преди да имам деца бях по-толерантна и търпелива, особено към деца. Сега съм вкисната лелка и много лесно се дразня. Сигурно е от ЕГН-то.

Това е, защото не си контактувала с такива. Аз откровено ги избягвах  Mr. Green. Има хора, които от млади харесват бебета, деца. Има и темерути, които не са, но са ок като родители на техните си.

Искам да кажа, че е нормлно да се дразним от разни неща. Стига дразненето да не води до насилие си е ок.

Захарче, това е много глупаво от нейна страна. Разбира се, че не е заради това.

# 254
  • Пловдив
Не, не, контактувала съм. Бях детегледачка, после au-pair. Харесвах деца Shocked

Не води до насилие, гледам злобно и пускам тънки забележки.

Общи условия

Активация на акаунт