Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 879
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
В тоя момент 55 човека киризят тук, няма значение регистрирани или не. Пишем 5.

# 661
Ами интересни сме. Я сега някой да покаже снимка и ще дотърчат да ни гледат още 5 по толкова.

# 662
Не знам защо всички удобни обувки са грозни, но е факт. Или почти всички. Най-удобните които имам са нещо такова, но бежови. Лошо ми става като ги видя на краката си, но пък са незаменими за тези баири и камъни.

http://content.theathletesfoot.com.au/media/catalog/product/cach … /j/2/j21786_1.jpg
Мерелл имат и много красиви обувки за ходене по планините. А и специална система за щадене на крака ( мисля, че бяха с червена точка на подметката). От години за хайкинг ползваме само тях- имам вариан на ниски, средно високи и ботуши. Със сандали не бих си причинила ходене по планините. Виж чехли за плажа да- последните години само на Мерелл купувам.

В тоя момент 55 човека киризят тук, няма значение регистрирани или не. Пишем 5.
ами не можем да ви изчетем....вие сте писали та писали

# 663
  • Телиш/Плевен
Ами интересни сме. Я сега някой да покаже снимка и ще дотърчат да ни гледат още 5 по толкова.
Дааа, наистина като се пусне снимка и интересът към темата нараства в пъти. Joy

# 664
Интересно как се разбира, че в дадена тема има снимки?

# 665
Стига се аз де Simple Smile Знам, че на мен разчитате Mr. Green
Между другото, току що  разгледах тези снимки, които имам сега от Тайланд,  снимани с хубавата камера за която споменах. Имаме 4К телевизор и пуснах флашка на него,  направо ми извади очите, всичко се вижда, сурово и неподправено Simple Smile

# 666
  • Телиш/Плевен
Интересно как се разбира, че в дадена тема има снимки?
Преди време някой предположи, че се обменя информация на лични съобщения. И съм склонна да вярвам в това, защото не ми хрумва друг начин. Thinking

# 667
Голям смях. Все едно кой знае какво се показва, та налазват темата.

# 668

Ей ви снимка, ама не е е много интересна.

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 15:55 от Down Under

# 669
Аз пък мятам по някое око на темата и си играя с телевизора. Преди няколко дни установих, че мога да си пускам клипове на телефона и да ги гледам на телевизора. А от снощи разбрах, че телевизора има и гласови команди. Дистанционното му е само с 5 копчета, на едното от които има микрофон, ама кой да се сети за какво е Simple Smile Произношението ми явно не е много добро, че не винаги ме разбира  Joy

# 670
Даун, тази снимка е много красива. Ако можеше, обаче само трите фигури да са нея щеше да е още по- яка.

# 671
  • някъде ... тук ...
Даун, много си смела или не ти пука!
Много яки снимки!

Надничам от време на време. Нямам и какво да кажа, та си трая и не пиша Peace

# 672
  • Euskal Herria
Дааа, наистина като се пусне снимка и интересът към темата нараства в пъти. Joy
Готово  - ей сега давам - едната от лятото, другата - сегашната ми прическа:
Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 673
На мен точно трите фигури на снимката ми я правят завършена.
Яна, не лъжи.

# 674
Провокаторка такава Simple Smile Ама станААМЕ повече на клончето.

Общи условия

Активация на акаунт