Искам да кажа ... (118)_17.04-23.04

• 77 891
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 675
Имаме 4К телевизор и пуснах флашка на него,  направо ми извади очите, всичко се вижда, сурово и неподправено Simple Smile

На 4K телевизор пускаш флашка и гледаш снимките четириизмерно? Мислех, че източникът на образа да ти предостави съответния образ, например Нетфликс 4К.  newsm78

# 676
Даун, хубави снимки.

пп: позволих си да ти пратя покана  Blush

# 677
Мари, това е от злополучната фото разходка, където си забравих камерата, а от телефона снимки не ми се обработват Simple Smile.

Елит, не ми казвай, че нещо друго освен снимката се вижда. Уж само нея напрабвих публична.

# 678
Даун, това твоят профил ли е?
Наскоро засичах това име в някаква дискусия, на стената на приятел. Simple Smile
Всички снимки се виждат, не само тази.

# 679
Даун, целия ти профил се вижда.

# 680
Гледах  снимките на телевизора,  да, де да знам сега какъв образ ми представя, такъв какъвто снимано предполагам Simple Smile

# 681

Ужас. изтрих се, ама..

# 682
  • Пловдив

Ужас. изтрих се, ама..
Слушай сега как се прави. Отваряш снимката във фб, с десния бутон цъкаш на самата снимка, копираш адреса на снимката и пускаш тук. Не копирай съдържанието на активния ред, че лъсва целия профил. Ха сега пак пусни снимката да видя и аз Simple Smile

# 683
  • някъде ... тук ...
Даун, кой записал, записал.
Освен да ти пратя покана и аз Simple Smile

# 684

Ужас. изтрих се, ама..
Слушай сега как се прави. Отваряш снимката във фб, с десния бутон цъкаш на самата снимка, копираш адреса на снимката и пускаш тук. Не копирай съдържанието на активния ред, че лъсва целия профил. Ха сега пак пусни снимката да видя и аз Simple Smile

Слушам Янтре:

# 685
Пак не стана.

# 686
  • Пловдив
Не, пак не е това. Кликни на отворената снимка с десния бутон на мишката. И дай "копи имидж локейшън". На мен целия тъп уиндоус ми е на кирилица та пише друго.

# 687
# 688
Не, пак не е това. Кликни на отворената снимка с десния бутон на мишката. И дай "копи имидж локейшън". На мен целия тъп уиндоус ми е на кирилица та пише друго.

Значи имам копи имидг и копи имидж адрес. пробвам с адрес:
https://scontent.fper1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18033230_1463597 … 8&oe=5987CDB1

# 689
  • Пловдив
Това е Simple Smile Повишавам те в "рицар на мишката" Simple Smile И не ползваш мозила, а ... интернет експлорър?

Аз да трия ли тази снимка, която ми се отвори и копирах тук?

Общи условия

Активация на акаунт