Благодаря за този съвет за паста за зъби!!!

• 10 852
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм я ползвала и съм доволна от тази паста,даже аптекарката много е хвалеше и каза че била една от малкото пасти от които има полза. Peace

# 16
  • Бургас
избелващите пасти са много агресивни към емайла на зъбите и не са много препоръчителни  Peace

оф,ама Дани твоето Еди,много прилича на моето Саше,отдавна съм го забелязала

# 17
избелващите пасти са много агресивни към емайла на зъбите
И аз така мисля. Не бих я ползвала всеки ден. Wink

# 18
избелващите пасти са много агресивни към емайла на зъбите
И аз така мисля. Не бих я ползвала всеки ден. Wink
Така си и мислех, а толкова исках такива newsm47 зъбки Sad

# 19
Сестра ми преди малко я купи.На опаковката пише да се използва два пъти дневно.

# 20
Е аз вече я взех.

# 21
И аз ще си я купя тази паста щом има ефект от нея, че и мойте зъбки имат нужда от избелване newsm47.

# 22
Даруша благодаря,че сподели!  bouquetУтре ще тичам и аз до аптеката да си купя.Дано само да намеря,че градът ни е малко забутан. #Cussing out

# 23
Заинтригувахте ме и макар че нито пия кафе, нито пуша цигари, не мисля, че ще ми е зле да съм с още по-блестяща усмивка!

# 24
Зъболекарката на сина ми препоръча тази паста/детската/,но ще си купя и аз. Peace

# 25
  • Пловдив
Радам се, че има такъв отзив. И тъй като аз съм малко кон с капаци не съм разбрала, че има и детски вариант. А синът ми, който вече е сменил 8 зъба, постоянните му са по-жълти от млечните и се чудех какво да го правя. Бях му казала с тази паста да не се мие. Но сега ще му купя детската да ги редува с другата си паста, та да му белнат и неговите малко.
Благодаря ви отново.  Hug Hug Hug

# 26
избелващите пасти са много агресивни към емайла на зъбите и не са много препоръчителни  Peace

По принцип е така, но именно това е хубавото на Elgydium- специална формула - микропулверизирани частици сода бикарбонат и не е абразивна, така че изобщо не е агресивна към емайла. Освен това създава защитино покритие, от което на мен лично престана да ми се лепи храна по зъбите. Наистина избелва уникално, ползвам я вече два месеца, все се каня да я сменя и сърце не ми дава, а знам че трябва. А ефектът се засилва, ако се използва и гел за избелване на същата фирма.

# 27
  Благодаря за споделената информация!  И аз много обичам кафенце , не пуша, но ям много плодове и от тях също потъмняват зъбите.

# 28
  • Варна.....
и аз ще се присъединя към хвалбита за тази паста за зъби- наистина е много хубава- полвам е вече половин година, и като се има предвид че съм с чувствителни зъби, не ми е подразнила, но само един път на ден- но не съм се заглеждала дали са избелели- чувствителността на зъбите обаче се повлия много добре, не ме болят както беше преди
няма да съжалявате ако си я купите

# 29
Много интригуващо звучи тази паста. Laughing А може ли някой да ми каже дали съдържа мента? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт