Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 868
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Тhe Ordinary са бейсик продукти - демек с по една-две активни съставки. Имат и по-скъпи серии
Това е основната компания Deciem и под шапката имат няколко линии като Тhe Ordinary са най-семплите и евтини.
Като съставки са добри, като ефективност със сигурност не са по-лоши от средния клас. Най-малкото нямат аромати и гадни консерванти. Вероятно за хора които нямат сериозни проблеми или по-млади ще са идеални.

# 136
  • тук и там
Миоки,разгледах сайта.Видях и цените на по-скъпите продукти,но като не съм ползвала и не ми се рискува.Аргилин ползвали ли сте?Серум със вит.Ц нямат във момента,а само един ретиноид няма смисъл да поръчвам,за това му се чудя..

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 07:27 от Kaisia

# 137
  • София
Има подробни описания на сайта. The Ordinary е базова серия, подробно е обяснено защо са евтини. Ползвам вече няколко от директните им киселини и съм много доволна, резултатите са по-добри в сравнение с Ретин-А. Него го ползвах цяла зима без някакви съществени резултати, докато от Млечната киселина на Ординари веднага видях ефект, със салициловата мажа дребни пъпчици, а АНА и ВНА ползвам веднъж седмично. Точно за две седмици имам забележима разлика. Лично аз съм много доволна. Купила съм и ретниоид 2%. Ще включа и него по-нататък. Buffet  също съм планирала да взема.

# 138
Здравейте,
За България от къде може да се поръчат продукти на Ordinary

# 139
  • тук и там
Аз си ползвам екфолианти така или иначе.Имам продукт със сил.киселина,имам продукт със азелаинова и млечна,имам и със АНА киселини.Принципно,какъвто и продукт да се ползва със киселини,има видим ефект-независимо от марката.Аз имам Pure skin на Биотрейд-български продукт на смешна цена,имам и Скинорен -от аптеката ,и той ми върши чудесна работа,имам и на Пола продукти със киселини-така че имам база за сравнение и всички изброени работят и имат видим ефект..За ретиноида  са ми съмненията малко..

# 140
Миоки,разгледах сайта.Видях и цените на по-скъпите продукти,но като не съм ползвала и не ми се рискува.Аргилин ползвали ли сте?Серум със вит.Ц нямат във момента,а само един ретиноид няма смисъл да поръчвам,за това му се чудя..
Препоръчвам ти да пробваш първо The Ordinary серията и ако ти хареса тогава да пробваш другите, ако решиш разбира се.Аз още не съм пробвала нищо от тях, за сега съм на базовите.
Арглин не съм ползвала, води се нещо като ботокс ефект. Гледах няколко клипа за него, не е ботокс определено и е общо взето няма почти никакъв ефект. Тук от 3 мин. нататък.

Като цяло си мисля, че по-видим ефект от продуктите им ще има за по-млади кожи. 

Търся си хубав вит С крем или серум аз. За този на Пола не прочетох и чух някакви суперлативи, а ако може да е по-евтин от нейния ще е много добре  Laughing

# 141
  • тук и там
Mиоки,нали The Ordinary имат някакъв продукт  със  витамин C,можеш да пробваш-в Asos  имат продукта, от там поръчах. Аз се отказах от витамин Ц-то за сега. Поръчах вече-Ретиноид 2 %, кофеин+зелен чай и млечна киселина 5 %- която не ми е много нужна и не съм ползвала самостоятелно а само във комбинация със други киселини ,но я поръчах  за да направя  необходимата сума  за безплатна доставка.Ще напиша отзиви след като ги получа и започна да ползвам.Имам и база за сравнение-до сега съм ползвала Ретинола на Пола (лилавата опаковка). Peace

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 10:31 от Kaisia

# 142
Доволна съм много от този и преди съм писала , сега съм в чуденка да повторя или друго да избера, нещо не ми се дават толкова пари в момента, оглеждам и аз  The Ordinary, тъй или иначе сигурно доста неща ще взема, че иначе не си заслужава доставката от майна си.
http://medik8.bg/ce-tetra.html
 Kaisia  от кой сайт поръча

# 143
Mиоки,нали The Ordinary имат някакъв продукт  със  витамин C,можеш да пробваш-в Asos  имат продукта, от там поръчах. Аз се отказах от витамин Ц-то за сега. Поръчах вече-Ретиноид 2 %, кофеин+зелен чай и млечна киселина 5 %- която не ми е много нужна и не съм ползвала самостоятелно а само във комбинация със други киселини ,но я поръчах  за да направя  необходимата сума  за безплатна доставка.Ще напиша отзиви след като ги получа и започна да ползвам.Имам и база за сравнение-до сега съм ползвала Ретинола на Пола (лилавата опаковка). Peace
Вчера ми пристигна лилавия ретинол на Пола, ще видим как ще е при мен. С него взех и един пробен размер на Intensive wrinkle-repair retinol serum. Първо него ще измажа и тогава лилавия.
Наклепах се със серума веднага, обаче сутринта бях слагала от гликоловия гел и кожата на шията в момента е малко раздразнена, та там явно трябва малко по-леко. На лицето нямам раздразнения. На всичкото отгоре снощи се намазах и с млечната киселина, та лицето ми е съвсем ок, но и там кожата ми е доста "дебела"

Имам го серумчето с кофеин и зелен чай. Имам и торбички под очите, но те са ми наследствени а и пише, че няма да има ефект върху тях. Много добре ми действа сутрин обаче, ако са ми подпухнали очите. Отива много малко и като гледам, ще имам за година и повече от него.

zari6, благодаря за предложението! Малко ксъпо ми идва обаче  Tired ще отиде в списъка за по-нататък.

# 144
  • Prismatica Aerie
Здравейте,
За България от къде може да се поръчат продукти на Ordinary
http://theordinary.com/?lang=en

И НИОД и Хиламид съм поръчвала директно от сайта.

# 145
http://theordinary.com/?lang=en

И НИОД и Хиламид съм поръчвала директно от сайта.

bouquet

# 146
 На Deciem съм ползвала 2 продукта - deciem blur и един жълт серум за равномерен и сияен тен... И от двете не видях никакъв смисъл, серума се окисли и го изхвърлих, другото седи, но е много силиконово усещането върху кожата ми... Иначе заглажда добре и заличава порите...
На medik8 съм ползвала маслото за около очи, никакъв ефект не видях за парите му, които не бяха малко... Всяко друго масло ми действа по-добре и не бих повторила... Та за тях се съмнявам и в другите им продукти колко са ефективни... Joy
Когато нещо от марката ме разочарова рядко давам шанс на другите им продукти... А марки на пазара колкото искаш... Peace
Но от The Ordinary ще пробвам нещо да видим как е при мен... Wink

# 147
Аз съм доволна, такъв хубав тен не съм имала никога на лицета, ползвах го доста активно сутрин и вечер само него, тъй като е икономичен и поради цената се притеснявах, ако го замотам да не се наложи да го изхвърля, включително ми оправи и тъмните кръгове под очите.
Бих повторила, но сега не ми се дават толкова пари, ако намеря нещо по бюджетно за тези пари с този ефект ще се радвам.
И понеже съм на тази вълна в момента това са  нещата, между които се колебая.
The Ordinary
https://mybodystore.bg/mignovenno-sijanie-s-vitamin-c-25ml.html
https://mybodystore.bg/eksfoliant-vitamin-c.html - това май си е най-обикновен ексфолиант, чудя се
http://www.olcombg.com/lumene/news/lumene_Radiant_Dual_Serum2.php
http://apteka.framar.bg/30039517/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%B0% … -%D0%BC%D0%BB-svr

Ако някой ги е ползвал ще се радвам на отзиви

# 148
  • Пловдив
zari65,за съжаление нищо от тези продукти не съм ползвала,но продуктът от първият линк ще го пробвам задължително.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 15:14 от bubanka

# 149

Поръчките са безплатни, мисля за суми над 25 евро. Между другото, някои от нещата ги има и в бютибей.

Колкото до това дали са семпли продукти и със съмнително качество заради цената, информация има достатъчно защо и как точно се случва цените да са такива. За една седмица марката получи три награди, между които и за най-добра нова марка на CEW, които са нещо като Оскарите в козметиката. Има и достатъчно мнения както на обикновени потребители, така и на специалисти. За реклама доколкото ми е известно обаче не плащат, в това число и на мен, така че спирам да ги рекламирам.  Mr. Green И без това не смогват да зареждат рафтовете, а за ФДТ имаше списък с 25 000 чакащи.  Crazy

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 15:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт