Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 534
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia

Относно погледа и увисналия контур ботоксът и филърите не го оправят, както и кремовете също. Така, че е решение на всяка жена дали ще си ходи с увисналите бузи и марионетни бръчки или ще си направи някакъв лифтинг или блефаропластика или нещо друго.

Ето моето състояние е такова - нямам бръчки, торбички и подобни, но леко увисване и двойна брадичка. Преди две години ходих на консултация при д-р Валянова в Хил клиник за мезо конци. Тя каза, че няма да има никакъв ефект, защото това е 1. формата на челюстта 2. наследственост 3. плътност на кожата (както тя каза, и благодарение на наследственост, но и на грижи). Каза да си ходя така.
Аз от тогава само пробвах Viva legacy на деколте/шия/лице - имаше 5% подобрение, но ме беше страх от намаление на обема и увисване на кожата и се отказах.
Така, че единствено си правя масаж по онзи японски метод и видимо има ефект.
Моля,припомнете как се процедира пр него.Благодаря!

Масажът се казва - gankin, и една козметика от япония Suqqu (ако не се лъжа) го препоръчва, може да се намери лесно в мрежата.

# 466
Скрит текст:
Момичета, не се заричайте да не прибягвате до по-хард процедури. Понякога изведнъж човек остарява много бързо и не му остава друг избор, ако не може да се възприеме със застарял вид.  Не винаги можем да разчитаме само на хубава козметика и посещения в козметичния салон. Има дами с филъри, ботокси или лифтинги, които изглеждат страхотно. Ключът е да не се прекалява и да се внимава при кой се ходи. А много често човек веднъж като направи нещо, започва да прекалява..  В това е уловката, важен е балансът. Нищо лошо няма човек да си сложи малко ботокс, стига да е с мярка.  :peace
+1 !!!
Точно виждайки резултат от подобните процедури при сестра ми съм съгласна с теб. Тя винаги ползваше бяла козметика от висок клас, но в един момент трябваше да пребегне до филъри. На слабото и лице бръчките започнаха да личат доста

Точно днес ми излезе информация във фб по въпроса за въздействието на кремовете и до колко можем да разчитаме на тях..  Не знам дали е удачно да се споделя линк, но ето Цък, че не съм много по преразказите.  Peace

За съжаление козметиката е безсилна пред по-драстичните промени, свързани с годините и различните неща, през които преминаваме. При сестра ти явно си личат още повече, защото е слаба..

Ще споделите ли линк за масажа, който обсъждате, нещо не го откривам - в ютуб ли търсите?

# 467
"За" процедурите съм, но СкинСистемс са клиника за разкрасяване и е ясно, че имат интерес от такава статия.

Аз не разбирам и как рекламират "естествени" методи за уголемяване на б/ст в други теми във форума. Разни кремчета и хапчета и не знам какво си.  Shocked

# 468
Ще споделите ли линк за масажа, който обсъждате, нещо не го откривам - в ютуб ли търсите?
Аз това открих
SUQQU GANKIN MASSAGE

т нар. естествени съставки често пъти могат да бъдат дразнещи за кожата или да предизвикат алергични реакции, та естествено не е равно на добро винаги.

# 469
Това си е съвсем рекламна статия.
Нямам впечатление, че пишещите тук смятат,че ще открият с някой крем светия граал на бръчките, но винаги си личи, кога една кожа е поддържана дори и набръчкана или не, а това основно става с крем , малко грим правилно и подходящо поставен също е на място.
Колкото и да се опъвам и да ми е гладка кожата като застане дъщеря ми до мен , то ще си е ясно че съм нещо плюс.
Вземете една Илиава Раева - уж незабележими процедури, това онова- но като я погледне човек как смятате давате ли и годинките

# 470
Не знаех кога е родена точно и първо отворих да видя нейни снимки. Дадой ѝ 55, тя се оказа 54 така че... ще се мре, т'ва е  Laughing

# 471
Точно Илиана Раева според мен изглежда много зле, подпухнала, очичките й са като цепки и съвсем скоро ще заприлича на Жокера от ботокс и процедури. Като добавя, че за мен е и дебела съвсем не ми е еталон за нещо.

Добре ме подсетихте за масажите, преди правех упражнения за лицето вечер и после масаж. Правих го няколко месеца, но е доста времеемко и полека-лека ги зарязах. Май ще започна отново, сякаш имаше добър ефект от двете.

# 472
А за тези уреди за масаж с металните топки какво мислите?

Такъв например

# 473
Ето нагледни примери:

Челото опънато с ботокс, филъри в назолабиалните бръчки, обаче не изглеждат и грам по-млади. Не е по-зле, но не е и по-добре. Сигурно ще се подобри положението с лифтинг, но няма да показвам снимки на Катето Евро няколко години след лифтинга. Аз на един плакат я видях онзи ден и ахнах, хем е издокарана и гримирана като за плакат. И следа няма от лифтинга, даже е къде по-зле отколкото преди него.

# 474
Simple Smile А-зът, нарциса в нас умира последен, както и преди писах доста грижи полагам, смятам все пак че е в рамките на разумното без да се фиксирам върху всяка новопоявила се бръчка , опитвам се да живея в мир с годините си и да ги нося добре.
Е, не е точно да не се фиксирам в очакване съм например на някое петънце и вече теоретично съм се подготвила по въпроса.
За себе си поне към този момент съм решила, че няма да прибягвам до сериозни процедури, не че не съм обмисляла въпроса преди време, не мога да гарантирам и че в бъдеще няма да си променя мнението.
 А Илиана я дадох за пример не защото я харесвам, а защото се знае че си прави доста неща и не го крие.
По повод , че има незабележимо пипване тук там, всеки който поне малко е обмислял въпроса за корекции, като види и почва да разпознава.

П.с. Такива необработени снимки все по рядко се виждат, последната корица на Кидман е много пипната, а реалността е друга
Пък и шубето голям страх, по добре да съм си аз, отколкото да се превърна в нещо такова
:

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 20:57 от zari65

# 475
 Shocked

Компромати снимки ще се намерят по принцип и за най-красивата жена.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 21:11 от Stardust@

# 476
  • Бургас
Глория въобще не изглежда толкова добре на живо за мен.

# 477

Илияна Раева, Мира Добрева, Мария, Бонка -  наистина не изглеждат добре. Катерина Евро никога не е била красива, не знам как от нищото (от 1 филм я направиха секс символ). Същото мога да кажа за Кейти Прайс.
На мен ми харесват Елена Петрова,  Хилда Казасян, Лилия Маравиля, Венета Райкова, Яна Маринова от българските, Гала, някои от фолкпевиците. Мразя чалга, но Глория и Есил Д/ран и Емилия изглеждат много добре. Русата Златка и Николета - младички са, но пак ще изглеждат супер след години според мен! Както и женичката на Емил Топузаков.
От чуждестранните - Кейт Уинслет,Кейт Хъдсън, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, гаджето на Гришо, Рийз, Хайди, Салма Хайек и Джей Ло - много добре им се е получило. Виж Ким К не я харесвам въобще. Пенелопе не знам дали прави нещо, но до нея бих изглеждала като по-малката и сестра.

Никол Кидман и Рене З - явно пластичните им хирурзи не са добри.  Peace
[/quote]

# 478
Винаги съм се чудила как и защо се стига до този "удебелен" вид на лицето както е на снимката на Илиана по-горе. Изведнъж цялото лице става дебело и подпухнало, а очите изчезват в него. Много жени над определена възраст, при които има интервенции го придобиват. Дали е от прекаляване с филъри?

Според мен Катерина Евро като млада е била много красива, фигурата й също е била страхотна, а гласът й е завладяващ и запомнящ се. Точно в този един филм, който я е изстрелял в небосклона прави отлична роля. Имала е всички данни да бъде звезда и да играе дълги години в смислени роли. Мисля обаче, че за жалост е високомерна и глупава и това й е попречило да изгради една по-смислена кариера.

От останалите изброени на мен ми харесват единствено Гала и Есил Дюран. Последната я зная от темите тук, според мен има едно премерено, интелигентно излъчване, малко ми напомня на Шаная Туейн.

# 479
Stardust, това не е Рене З., а Чарлийз Терон.
Защо да не са Нова хирурзите? Идеално са си свършили работата и където е инжектирано, всичко е загладено, само дето подмладяващ ефект няма.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 21:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт