Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 504
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък съм за масажите и терапии, освен положителния, но краткотраен ефект за съжаление, който виждам, ми действа много релаксиращо това занимание

# 496
Аз съм предубедена към масажите и дори мисля, че съсипват кожата. Преди седмица дерматолог, който ми махаше бенка ми каза да хвърлям всякакви гъби, тривки и подобни, защото влияят много зле на кожата, дори на тялото.

Peace И аз съм така. Никакви масажи по лицето.  Ползвам единствено почистващия масажор за лице веднъж седмично с ексфолиант за около 1 минута, за мъртвите клетки.

Може да ви е странно, но аз въобще не обичам масажи. Не са ми приятни, не обичам непознати да стоят близо до мен, да ме пипат и така нататък. Напрягам се. Във вода също не обичам да кисна, такива вземания на вани над 15 - 20 мин. не практикувам.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 18:35 от Stardust@

# 497
  • София
Скрит текст:
Аз съм предубедена към масажите и дори мисля, че съсипват кожата. Преди седмица дерматолог, който ми махаше бенка ми каза да хвърлям всякакви гъби, тривки и подобни, защото влияят много зле на кожата, дори на тялото.

Peace И аз съм така. Никакви масажи по лицето. За тялото ми се иска да си направя някакви антицелулитни процедури, но не ми е позволено няколко месеца. Ползвам единствено почистващия масажор за лице веднъж седмично с ексфолиант за около 1 минута, за мъртвите клетки.

Може да ви е странно, но аз въобще не обичам масажи. Не са ми приятни, не обичам непознати да стоят близо до мен, да ме пипат и така нататък. Напрягам се. Във вода също не обичам да кисна, такива вземания на вани над 15 - 20 мин. не практикувам.

Нещо такова ли представлява твоят масажор? http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&gr=1&pod=61& … omo=0&id=1119
Всъщност предпочитам да се зарежда, отколкото да е с батерии.

# 498
  • Sofia
Аз пък съм за масажите и терапии, освен положителния, но краткотраен ефект за съжаление, който виждам, ми действа много релаксиращо това занимание
Аз виждам резултат от постоянство в масажите, поне при мен.
В никакъв случай не трябва да се разтяга със сила кожата, както и трябва да се внимава за посоката на мускулните влакна, иначе се разтяга кожата и започва да виси. Например - никъде по лицето няма кръгови влакна, овен около устата, така че всеки масаж, който е с кръгови движения, не е добър.
Разбира се всеки си знае.

# 499
Simple SmileЗа сила въобще не говорим, за да има релаксиращ ефект освен очаквания козметичен, няма как да е силов.
А това е досега единственото средство което ми преборва тъмните кръгове под очите за около 10 дена, дори със същата козметика вкъщи този ефект не го постигам.
По точно ще  е май да напиша, че правя нещо  комбинирано , лек пилинг после масаж, някаква терапия

# 500
Нещо такова ли представлява твоят масажор? http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&gr=1&pod=61& … omo=0&id=1119

Да, подобен е, на Rio е моят.

# 501
  • София

Да, подобен е, на Rio е моят.

като се замисля,по-изгодно ще ми е такава четка с ел.захранване, че с тези батерии -има си ги купууувам...

# 502
# 503
  • Sofia
Аз имам тази четка - Foreo:
https://www.foreo.com/luna-mini-2
Не я използвам често, но преди няколко дни я използвах за една пъпка - с нея 1 мин. на мястото, после с киселина само на мястото и така два дни вечер и пъпката изчезна без стискане и без да остава белег или тъмно петно.
Но тази четка си е цифра, но дори и рядко да я използвам, усещам че има смисъл от нея (както беше и от подобна четка за зъби philips sonicare, направо не повярвах какви ми станаха зъбите само от първото измиване, вече друга не ползвам).

# 504
  • Бургас/Пз
Не знаех кога е родена точно и първо отворих да видя нейни снимки. Дадой ѝ 55, тя се оказа 54 така че... ще се мре, т'ва е  Laughing
Аз пък никога не бих дала на Илияна Раева повече от 50г, даже и те са й много. Особено, ако не е направена и нагласена с някоя префърцунена прическа и е по-спортно облечена и 45 бих й дала. Но явно все вижда с различно око

# 505
За мен четките са много груби и не ползвам такива, но съм много доволна от ексфолиращите гелове от типа на The body shop - Resurfacing Liquid Peel

ani_d, аз ѝ прегледах снимките в нета, не съм я виждала на живо, така че по тях съдя. Те понякога могат да бъдат непрощаващи или обратното - ласкави (особено след ретуш), но ако разгледаш достатъчно количество, може да "усетиш" къде е истината.

# 506
И за мен Илияна Раева не изглежда добре. Не говоря когато е нагласена и по снимки. Дори като бивша спортистка очаквам да изглежда далеч по-добре и в тяло и в лице. Не съм сигурна дали и непрестанното ѝ кудкудякане и тона ѝ на говорене не ми влияят по някакъв начин на погледа ми върху нея. Как да е, явно всички остаряваме различно. Но пък си полага грижи, средствата не са ѝ проблем и се възползва.

# 507

Не я използвам често, но преди няколко дни я използвах за една пъпка - с нея 1 мин. на мястото, после с киселина само на мястото и така два дни вечер и пъпката изчезна без стискане и без да остава белег или тъмно петно.

За пъпки ползвам едно гелче на Клиник, което е доста силно и го поставям само на пъпката вечер, изсушава ги и не се налага нито изстискване, нито каквата и да е била намеса. На мен ми излизат само по 1-2 преди цикъл.

Илияна Раева съм я виждала многократно по състезания като дете, когато тренирах художествена гимнастика. Винаги е изглеждала по-възрастна според мен за годините си, като жена никога не съм я харесвала. Анелия Раленкова и Лили Игнатова тогава ми харесваха много повече.

Познавам много бивши спортистки, които не изглеждат добре дори и в тяло. Бивши гимнастички, акробатки, танцьорки на състезателни танци.  Не знам какво им се е случило и как са се ошишкали толкова, аз не тренирам от дете и съм значително по-слаба от тях.

# 508
Момичета, защо казвате, че масажите не са препоръчителни? Като се замисля ако говорим за лицето, има логика..дали с масажните движения не можем да навредим на по-деликатната кожа на лицето? Особено пък, ако си ги правим сами?  Rolling Eyes

Така като се замисля по темата, най-добре си е всяко нещо по лицето да се прави от опитен професионалист. Дори по дребните неща. Понякога не се замисляме колко може да си навредим сами.  Rolling Eyes

# 509
Илияна като беше жури в Денсинг старс явно беше прясно обработена,беше направо страшна,после се пооправи.

Общи условия

Активация на акаунт