Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 864
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Кога трябва да се види ефект от тези АНА (14%) киселини? Аз от месец мажа с тях. От скоро даже почнах всяка вечер от тях, сутрин с ретинолов серум. Обелих се и за сега толкова. Не виждам никакъв друг ефект. А май вече трябва да ги спирам, че лято идва. Двоумя се даже дали да ги спирам изобщо. Не ги усещам по никакъв начин иначе, ни щипане, ни парене. Такова пък дебелокожо може ли да съм. Всеки заблеязва малко от малко подобрение, при мен нищо. Сигурно защото и нямам какво още да ми се подобри. По принцип нямам пъпка, петънце нищо по лицето. Единствено новопоявилите се бръчки покрай очите, назолабиалните...Надявах се да видя поне лек ефект върху тях, ама надали.

# 151
Ами те са по-скоро за избистряне на тена. Ако кожата ти е в отлично състояние и нямаш пори, петна и пъпки, то няма какво да ти се подобри просто  Grinning

На бръчките не знам колко се отразяват, по-скоро на някои фини линии. Аз на бръчките около очите не виждам ефект, но определено тена ми се избистри още след първите няколко нанасяния.
Започнах с млечната киселина на The Ordinary, сега ползвам и гликоловата 8% гел на Пола. Много съм доволна и мисля да пробвам химичен пилинг с по-високи концентраци, че имам няколко упорити петна още от бременността останали + лунички.
Все още не съм се белила.

# 152
Миоки Heart Eyes, значи в общи линии нищо няма да се случи при мен Grinning. Имам разни лунички стари на 2-3 места, но и там не виждам избледняване въпреки беленето. Всъщност кожата ми спря да се бели, но като попивам водата сутрин от лицето и ако се търна леко пада като кир. Изтърквам внимателно докато спре да пада. Но след това при нанасяне на грима нямам проблеми и видимо нямам сухи или забелени участъци.

# 153
Ами тогава не виждам защо да си даваш парите. Хубав ретинолов крем за бръчиците и това е.

# 154
  • Варна
Защо не виждам ревютата на продуктите на Пола?!?
Оня ден ги имаше...  Thinking

# 155
Къде тези ревюта?

# 156
  • Варна
Преди да сменят визията на сайта се виждаха звездичките на ревютата за всеки продукт още като влезеш в някоя категория, с новата визия трябваше да отвориш продукта и тогава се показваха.

https://www.paulaschoice-eu.com/resist-anti-aging-intensive-wrin … -products#start=2

Сега - нъцки!  Rolling Eyes

# 157
Да и при мен ги няма, пробвай и английската версия на сайта, същото. В американската обаче се показват коментари. Явно нещо ръчкат по европейските версии.

# 158
Здравейте, момичета! Може ли някой да ми каже дали има опит с козметиката на ОБАГИ? Видях че има промоция минус 50 процента намаление и ми се вижда доста добре. Четох доста за продуктите, но някой има ли лични наблюдения? 

# 159
  • Чукарландия
На Deciem съм ползвала три продукта от серията Hylamide:

SubQ Anti-Age

SubQ Eyes

Booster, low-molecular ha

От нито един не видях никакъв ефект. За мен това бяха пари хвърлени на вятъра. Peace

Violeta_Aura къде има промоция на козметиката на Обаги? Hug

# 160
Тук има ревюта на някои продукти на Пола, не на всички, а и често дават кодове за намаления, ако се абонирате пращат имейл, когато има промоция.

https://www.lookfantastic.com/elysium.search?search=paulas+choice

На английския нов интерфейс също няма ревюта.

# 161
  • някъде под слънцето...
Да и при мен ги няма, пробвай и английската версия на сайта, същото. В американската обаче се показват коментари. Явно нещо ръчкат по европейските версии.
И в испанската версия излизат коментари.

# 162
На Deciem съм ползвала три продукта от серията Hylamide:

SubQ Anti-Age

Booster, low-molecular ha

От нито един не видях никакъв ефект. За мен това бяха пари хвърлени на вятъра. Peace

Моите бяха двата по-горе. И при мен никакъв ефект и пари на вятъра, уж са по-висок клас от The Ordinary.
Имам още един продукт, трябва да видя какъв беше, но и той е същата работа.

# 163
  • Prismatica Aerie
Аз пък почти цялата серия NIOD съм пробвала, не помня вече колко бутилчета CAIS изразходих - упорито вярваща, че ефект все някога ще има. Е, нямаше Simple Smile Сигурно пък е невидим и съм инвестирала в бъдещото си лице.

# 164
  • Варна
Мерси, момичета, явно временно не се виждат ревютата. Hug

Stardust@, ще го разгледам непременно, добре ще ми дойде някой промо код. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт