Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 6

• 92 855
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
На Deciem съм ползвала три продукта от серията Hylamide:

SubQ Anti-Age

SubQ Eyes

Booster, low-molecular ha

От нито един не видях никакъв ефект. За мен това бяха пари хвърлени на вятъра. Peace

Violeta_Aura къде има промоция на козметиката на Обаги? Hug

Във фейсбук попаднах на  промоцията, ето линк, надявам се да не го сметнат за реклама https://web.facebook.com/drkaliasheva/photos/a.698888026875288.1 … ype=3&theater  Ползвала ли си ОБАГИ и имаш ли наблюдения?

# 166
  • Чукарландия
Във фейсбук попаднах на  промоцията, ето линк, надявам се да не го сметнат за реклама https://web.facebook.com/drkaliasheva/photos/a.698888026875288.1 … ype=3&theater  Ползвала ли си ОБАГИ и имаш ли наблюдения?

На Обаги третиноина е един от най-добрите и затова безуспешно го издирвам из Европата, но уви. Преди известно време говорих с д-р Каляшева, предлагат козметиката на Обаги, но третиноин - не.  Hug

Не съм ползвала нищо на марката, освен третиноина. Peace

# 167
BBeLLa, да, разбирам те. Тази цена за козметика мога да си я позволя в момента. На други места съм чела позитивни мнения за ОБАГИ. Но се доверявам и на мненията тук в темата. Интересува ме да получа отзиви. Надявам се освен теб и някой друг да е ползвал някой от продуктите и да каже. Мисля, че козметиката е добра и цената е приемлива, но промоцията изтича на 20 май и затова събирам мнения.

# 168
Здравейте дами!,
Ползвали ли сте козметика на руската марка MIRRA? Получих като подарък три продукта от серията им с черен хайвер за нашата възраст...Дали си заслужава да ги отварям или...

# 169
  • тук и там
Получих си продуктите на Ordinary.Серумът със кофеин не ме впечатли-даже май не е подходящ за моят контур -имам усещането че изсушава допълнително кожата, положителен ефект не видях . Снощи ползвах и ретинола -има моментален ефект-явно има нещо за моментно изпъване на кожата-определено лицето е по-опънато и порите по-малки.Не знам дали продуктът работи във дългосрочен план-или е само краткосрочен ефект-във  момента на нанасяне,но кожата изглежда добре(веднага след нанасяне) . На сутринта кожата ми не беше мазна и малко по-отпусната от колкото снощи(в обичайното си състоние май-но не съм сигурна,предстои да установя това).Не дразни кожата,леко изсушава даже,по отношение на блясъка не съм забелязала да има ефект,но все пак става въпрос за едно нанасяне.За сега само позитиви виждам от ретинола.Продуктът със млечна киселина не съм ползвала още. Peace

# 170
Чета отзивите Ви за Ordinary а и цената е отлична, но да Ви попитам може ли да се комбинират Ретинола и Бюфет??? Целя изглаждане на бръчки, стягане Simple Smile (не съм мнг добре с английския и не се ориентирам много)

# 171
Може, да, но е по-добре да се слагат ретинола вечер, бюфета сутрин или ако решиш заедно, първо ретинола и после Бюфет.  Peace

На мен ми дойде течния им ФДТ и салициловата киселина. Ще дам отзиви като ги пробвам както трябва. Уцелила съм си цвета. Консистенцията му е доста течна и се разнася добре, така че един тон по-светъл или по-тъмен не е фатално.

# 172
Сърдечно ти Благодаря bouquet
мисля сутрин да си слагам Филър мат на филорга а вечер ще редувам тези.
Дано да има ефект Praynig

# 173
  • тук и там
Миоки,какъв ФДТ си поръча?Изпуснала съм те и не ми се  връща назад да чета.

# 174
Ето този Serum Foundation
Поръчах и един от покривните, но още не дошъл.

# 175
  • тук и там
Ще чакам отзиви и за двата-представляват интерес и за мен. Simple Smile

# 176
  • Пловдив
Снощи ползвах и ретинола -има моментален ефект-явно има нещо за моментно изпъване на кожата-определено лицето е по-опънато и порите по-малки.
Ретинола от 1% ли си поръча?

# 177
На първо четене - не се нанася добре с пръсти, остава ми пигмент в порите. С гъбичка обаче се нанася добре и равномерно.
Покрива много леко, не е мазен, не е лепкав. Стои един такъв сатенен финиш. Не се събира в порите и фините линии и по сухите участъци и не се усеща на лицето.
Ще видим как ще се държи през деня. За сега съм много доволна. Търсех си точно такъв много леко покривен, почти незабележим.

# 178
  • София
Здравейте дами!,
Ползвали ли сте козметика на руската марка MIRRA? Получих като подарък три продукта от серията им с черен хайвер за нашата възраст...Дали си заслужава да ги отварям или...

Да, ползвала съм преди десетина години няколко техни продукта - козметиката е добра, но тогава нямах никакви проблеми с кожата, така че не мога да кажа, че съм видяла определен ефект.  Peace

# 179
  • Варна
Влизам да споделя, че повече от месец ползвам няколко неща от серията Effaclar на  La Roche-Posay.
Досега не съм имала оплаквания, даже в началото бян много приятно изненадана от ефекта по кожата ми.
Но ето че в последната седмица сякаш няма резултат като се намажа с крема (ГЕЛ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА И ОТПУШВАНЕ НА ПОРИТЕ), а преди 2 вечери се намазах и сутринта станах с излющена кожа, беля се където и да погледнеш.
Какво мислите? Дали е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт