Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 4

• 104 180
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Различно е - аз например имам и от двата типа.

# 331
Инстант Пот и Оля за многофункционалните.

# 332
Аз съм с Филипс и съм доволна. Щом не искаш херметик, мисля, че това ти трябва.

# 333
Херметик не са ли по скоро като тенджера под налягане?

# 334
Готвят под налягане, да. НЕ изпускат пара през винтила, както става с тенджерата под налягане.
Имат и програми без налягане (или поне би трябвало да имат, не съм сигурна за всички модели!).
Удобство си е - манджи се случват за нула време.

# 335
  • от Луната
Моят е Горение, под налягане е. Пече, пържи, има бавно готвене до 9 часа, както и може да готви без налягане. Преди да го взема много четох и много ми помогна мнението на една дама във фейса, която имаше и двата вида уреди. За мен предимството на моя е, че намалява драстично времето за готвене, мога да го оставя да си готви сам, а аз да изляза да си върша работата и като се прибера яденето ми е готово и топло. Според дамата кукърите без налягане са просто модерни електрически тенджери, но всичко си е до лично усещане и мнение. Ако времето за готвене е от значение за вас препоръчвам да си вземете кукър под налягане. Ако изберете да  е без налягане Филипс са много добри, но не говоря от опит, а само на база прочетено.

# 336
За Коледа и аз получих Делимано,но без книжка с рецепти ,как се ползват програмите,има ли от къде да си изтегля нещо

Аз ще се самоцитирам , защото никои не ми е отговорил Disappointed и не съм го пробвала даже още ,защото без описание ме е страх  , дори не знам как да го включа

# 337
За Коледа и аз получих Делимано,но без книжка с рецепти ,как се ползват програмите,има ли от къде да си изтегля нещо

Аз ще се самоцитирам , защото никои не ми е отговорил Disappointed и не съм го пробвала даже още ,защото без описание ме е страх  , дори не знам как да го включа

Добре де, ти не пробва ли да гугълваш?

https://drive.google.com/file/d/0B4w1bCo-RjaRal9UdkkyZ2V6VkE/view това е някакъв Делимано 50 в едно, не знам дали е твоя, но ми отне 10 секунди да го намеря, така че и да не е твоя, просто потърси упътване с номера на продукта.

# 338
Пробвах , но нищо не като упътване на намерих , моя е 18 в 1, мерси все пак ще поровя още из нета

Намирам само за подобен модел като задам Делимано 18 в 1 , но моя е ето този

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 17:08 от Fifty Shades

# 339
  • от Луната
Малко по - назад в темата съм дала линк за групи във фейса за кукъри. Мисля че някъде го споменаваха този Делимано.https://www.youtube.com/watch?v=nM2aQfIKk8I

# 340
Това ще бъде ли от полза https://www.euronics.cz/download/1132692

# 341
Малко по - назад в темата съм дала линк за групи във фейса за кукъри. Мисля че някъде го споменаваха този Делимано.https://www.youtube.com/watch?v=nM2aQfIKk8I

О да много даже ми е от полза мерси , значи моя може да се използва и с отворен капак , а мен ме беше страх да не е като тенджера под налягане

# 342
Мисля, че повечето мулти кукъри могат да се ползват с отворен капак.

# 343
Значи ще пробвам нещо пък , каквото стане.много ви благодаря

# 344
  • София
Моят е Горение, под налягане е. Пече, пържи, има бавно готвене до 9 часа, както и може да готви без налягане. Преди да го взема много четох и много ми помогна мнението на една дама във фейса, която имаше и двата вида уреди. За мен предимството на моя е, че намалява драстично времето за готвене, мога да го оставя да си готви сам, а аз да изляза да си върша работата и като се прибера яденето ми е готово и топло. Според дамата кукърите без налягане са просто модерни електрически тенджери, но всичко си е до лично усещане и мнение. Ако времето за готвене е от значение за вас препоръчвам да си вземете кукър под налягане. Ако изберете да  е без налягане Филипс са много добри, но не говоря от опит, а само на база прочетено.
Кой е моделът на Горение?

Общи условия

Активация на акаунт