AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 101 957
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Западен парк
да допълня, че от тях най-хубав е нюанса Smokey Diamond Simple Smile

# 241
  • София
Здравейте! Някой ползвал ли е спиралата Wide Awake? Чудя се между Supershock  и тази... Или пък нещо от магазините да избера Joy

Спиралата не е хубава!
А пък аз съм доволна от маската за лице с бял чай!Озарява и избистря тена!
За дълбоко почистване ползвам тази,която е със салицилова киселина.

# 242
  • offshore & overseas
Какво имате предвид под диамантените моливи? Аз имам един „автоматичен“ молив за очи с блестящи частици и съм много доволна, но не съм сигурна дали за това става въпрос. Моят е кафяв, но имаше и други цветове.

# 243
Какво имате предвид под диамантените моливи? Аз имам един „автоматичен“ молив за очи с блестящи частици и съм много доволна, но не съм сигурна дали за това става въпрос. Моят е кафяв, но имаше и други цветове.

Същите са. Аз имам черен и тъмносин, имала съм и тъмнозеления. Всички ми харесват.

# 244
  • Някъде по Дунава
И на мен ми харесват тези моливи. Притеснявах се първия път да не блестят много, но аз съм с очила и изглежда добре.

# 245
  • offshore & overseas
Блясъкът на кафявия е изключително деликатен, хем го има, хем не се набива на очи. На всичкото отгоре не се и размазват и разтичат в жегите. Чудесни са моливчетата!

# 246
 Всички диамантени съм имала, и лимитираните цветове, харесват ми, блясъкът е толова умерен, деликатен, ненатрапчив. Обаче, бързо свършват, тогава отварям опаковката им през средата и поизбутвам графитчето нагоре, малко е неудобно, доста материал има вътре и някак не върви да изхвърля молива. Simple Smile
 ПП Потвърждавам - Смоки даймънд е мн. хубав нюанс - тъмнографитено.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 13:41 от *Камея

# 247
  • При децата ми
Здравейте момичета!

Влизам в темата ви с въпрос: Доволни ли сте от лаковете за нокти на "Avon"? По-специално ме интересуват тези с омбре ефект, "style studio" и "color trend"?

# 248
Здравейте момичета!

Влизам в темата ви с въпрос: Доволни ли сте от лаковете за нокти на "Avon"? По-специално ме интересуват тези с омбре ефект, "style studio" и "color trend"?

Лаковете са качествени и издържливи, без тези от Color Trend. Гел топа също е хубав. Style Studio е бившата Nailwear Pro + - страхотен блясък и издръжливост, плътна и гъвкава формула. От диамантените моливи тъмносиния също е много хубав.

# 249
  • При децата ми
Петенце-Цветенце, благодаря за отговора!

# 250
Петенце-Цветенце, благодаря за отговора!

Пак заповядай. Само да уточня,
че направих проверка и в Style Studio влизат лаковете за рисуване и тези със специални ефекти и какво ли още не, но на Nailwear Pro + май не са им сменили облика засега. В следващите каталози ще си покаже дали са с ново име и опаковка, но са с добро качество и те.

# 251

Аз изпробвах няколко от Style Studio, тези с сатенения-мат ефект, 3 или 4. И останах приятно изненадана!  Доста трайни, дори трудно се свалят, много красиви цветове. За разлика от предишните им мат лакове, които почти веднага падаха. Но да знаете, че има разлика на цвета в каталога и това, което е реално. В брошурата изглеждат с блестящи частици. Мисля, че реалния цвят е по-хубав. Много хубава серия, сега гледам, че следващият каталог, ще има още от тях. Но на каталога вяра да нямаш. Grin

# 252
  • София
Много съм доволна от Anew Ultimate Gold emulsion de nuit. Тази вечер ще си отворя поредната кутийка.

Скрит текст:

# 253
  • offshore & overseas
Явно зависи от кожата, защото на мен определено не ми действа добре златната емулсия, така че подарих остатъка, че не беше малко. Само дето забравих да събера отзиви дали се е харесала.

Лаковете на Avon, които съм ползвала досега, са били супер, включително сатенения, който купих от предпоследната кампания. Определено обаче очаквах по-деликатен цвят, а то се оказа едно доста ярко розово. И почти няма металически оттенък, но това мене ме устройва.

Скрит текст:
Взех си Pampered Princess, розовото:

Но аз не съм по лаковете по принцип и не може да се разчита на моето мнение на 100%.

# 254
  • София
Когато за първи път нанесох златната емулсия на лицето си започна леко да ме щипе, кожата ми зачервя, но всичко бързо отмина. Явно оправя кръвообръщението...Сутрин като стана кожата ми е супер!

Общи условия

Активация на акаунт