AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 100 617
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • offshore & overseas
И аз така като Ивчето. Всичко освен злато и сребро ми разранява ушите при по-дълго носене.

И злато и сребро също, когато закопчалката е „винт“.

От показаните два чифта бих си купила Joella, но и аз не мога да преценя дали не са малко скъпички.

# 466
Основата е страхотна и преди я имаше,просто сега й смениха опаковката.На мен не ми е суха.  Rolling Eyes

# 467
Ами аз нямам такива проблеми. По-хубавото е че доста от джунджурийските ми обици се изтъркват мн бързо както и понякога ми замърсяват дупката на ухото. До сега на ейвън все попадения (само от към обици обаче) и нищо от това не се случва.

И аз загледах другите, които показа, защото обожавам халки в почти всякакви варианти и често си взимам някакви независимо от цената, но малко приличат като на магазина от левче (онези първите, които показах са ми от там и струваха 1.50) така , че 10 лева нещо много ми се виждат точно за тези.

# 468
За тези, на които ушите им реагират остро на метали различни от Злато и  сребро ще дам проста рецепта. Покривайте тези метални части, комуникиращи с дупката ви ( шишчетата, кукичките ) с безцветен лак за нокти. Подновявайте от време на време защото се олющва ..... и Вуала! Откак научих това нямам проблеми с еФтината бижутерия.

# 469
За тези, на които ушите им реагират остро на метали различни от Злато и  сребро ще дам проста рецепта. Покривайте тези метални части, комуникиращи с дупката ви ( шишчетата, кукичките ) с безцветен лак за нокти. Подновявайте от време на време защото се олющва ..... и Вуала! Откак научих това нямам проблеми с еФтината бижутерия.
Тази хитрина не я знаех и ще я пробвам непременно.

От настоящия каталог, стр.9, лакът за нокти с гел ефект траен ли е? На много добра цена е, а и много хубави цветове има от него.

# 470
  • В къЩи.
Основата е страхотна и преди я имаше,просто сега й смениха опаковката.На мен не ми е суха.  Rolling Eyes

В предишната опаковка изхабих две.Щом сега е същата,ще поръчам задължително.При мен е бетон!  Peace
Благодаря,че сподели. bouquet

# 471
За тези, на които ушите им реагират остро на метали различни от Злато и  сребро ще дам проста рецепта. Покривайте тези метални части, комуникиращи с дупката ви ( шишчетата, кукичките ) с безцветен лак за нокти. Подновявайте от време на време защото се олющва ..... и Вуала! Откак научих това нямам проблеми с еФтината бижутерия.
Тази хитрина не я знаех и ще я пробвам непременно.

От настоящия каталог, стр.9, лакът за нокти с гел ефект траен ли е? На много добра цена е, а и много хубави цветове има от него.

При мен са трайни гел лаковете, формулата им е някак пластична, което много допринася според мен. Покривността варира при различните нюанси, но като цяло е добра.

# 472
И аз съм на същото мнение за лаковете. Сигурно съм си събрала има няма 20 цвята?! Предполагам... страхотни цветове удобни за нанасяне, не съм попадала на гаден , а наистина до колко държи сякаш зависи от самия цвят. По мои наблюдения повече към тъмните цветове издържат повече, но дори и от другите нямам оплаквания.

# 473
  • Бургас
Момичета, в тази брошура BB Anew е на много добра цена. Предишният път когато беше на оферта се заредих с 4, но вече изразходвам последната опаковка, много го харесвам. Сега е в друга опаковка и дали случайно някоя от вас има впечатления дали освен нея не са променили и формулата? Ще ми се пак да си взема няколко, но ме притеснява, че може крема да е различен  Rolling Eyes

# 474
Какво мислите за кабуки четката ? С какво е по-специална от обикновената четка за пудра ?  newsm12

# 475
Аз използвам кабуки четката и съм много доволна от нея. Имам усещането, че с нея разнасям по-добре пудрата. Стандартната четка за пудра нещо не ми достатъчна като покривна площ (ама и аз как го обясних... Grinning )

# 476
Диамантения молив в цвят Black ice с какъв цвят частици е?

# 477
Аз използвам кабуки четката и съм много доволна от нея. Имам усещането, че с нея разнасям по-добре пудрата. Стандартната четка за пудра нещо не ми достатъчна като покривна площ (ама и аз как го обясних... Grinning )

Разбрах те,благодаря !  Hug Мисля да си я поръчам,сега е на страхотна цена  Sunglasses

# 478
Благодаря за мненията за гел лаковете! Поръчах си един син за проба.

# 479
Привет! Може ли мнение за извивачката за мигли на Ейвън? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт