AVON - обсъждане на продукти тема 23

• 100 541
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте дами,
да дам и аз едно мнение, че ме сърбят ръцете Grinning
Как се сработвате с душ геловете от серията Senses? Пробвах почти всички възможни и много исках “ да се разберем” , но не ми се получи. Не се пенят достатъчно, и ароматът на голяма част от тях когато ги нанасям става някак неприятно натрапчив или изчезва напълно. Кремообразноте  тотално ме разочароваха на консистенция малко като “желе” ми дойдоха. Сега тествам серията Naturals, дано си паснем. Стискайте палци. Бих се радвала ако споделите и вие наблюдения.

# 661
  • София
Нямам проблем с всички, но Naturals може би са идея по-добри.

# 662
  • Бургас
Рая,на мен Фар Ауей и Фар Ауей Голд,ми е един от любимите аромати на Ейвън.
Другите са Р.Голд и Р.Перлс.
Лукса ми харесва,но на моменти ми удря като на лекарства. Особено в началото.

# 663
Душ геловете на Senses ужасно ми изсушават кожата. Имат хубави миризми, но това ме отказва да ги ползвам.

# 664
  • София
При мен хидратират доста добре кожата.

# 665
Душ геловете на Senses ужасно ми изсушават кожата. Имат хубави миризми, но това ме отказва да ги ползвам.
Да, така е. Аз ползвам пяната за вана като душ-гел тя не изсушава.

# 666
При мен хидратират доста добре кожата.

При мен също овлажняват прилично, ползвам само кремообразните. Гел версиите ми изсушават кожата всички, без значение марката. В момента ползвам California Glow (франджипани и розов грейпфрут)  и Andalusian Bliss (нар и бадем) и съм доволна и от грижата за кожата (нормален тип кожа на тялото), и от измиването, и от ароматите. Последните наистина не са трайни, а и може би не са икономични, но нито едното не ми е проблем. Този с какао и кокос е страхотен и като аромат (маслени какаови бисквити Роден край), и като грижа е най-добър от серията, но озверявам за сладко от него и затова не повторих. Peaceful Reflection също ми беше любим - орхидея и малина, но го спряха, за съжаление.

# 667
Има от сериите  SSS кремообразни хипоалегенни душ кремове, но и цената е по-висока. Аз харесвам и с овес на Ейвън кеър, пак е кремообразен.  Виждам че ще въвеждат с кокосови масло от тази серия.

# 668
Да, така е. Аз ползвам пяната за вана като душ-гел тя не изсушава.

Не се бях замисляла за това но сега определено ще прoбвам и ще дам отзиви.

Има от сериите  SSS кремообразни хипоалегенни душ кремове, но и цената е по-висока. Аз харесвам и с овес на Ейвън кеър, пак е кремообразен.  Виждам че ще въвеждат с кокосови масло от тази серия.

_re_ge те не са ли по скоро като лосион за тяло за под душа или си стават и за измивен продукт.

# 669
  • Пловдив
Здравейте дъщеря ми се е спряла на пудрата Лукс но се пита дали има апликатор/гъбка/ към нея.

# 670
Две пудри Luxe Fair съм изразходвала, сега съм на третата. Имат тънка гъбка - пресован дунапрен, отгоре с пласт кожа/изкуствена/, може и неправилно да определям материала/, обаче аз ползвам четка за пудра и така избягвам натрупването на повечко продукт в-у лицето.

# 671
  • София
Не ми харесват мат червилата на Марк. Имам чувството, че нанасям гъст латекс въурху устните си. Освен това не са трайни. Тъмните цветове не се разнасят равномерно по устните и стои много...грозно. Sad

# 672
А къде изчезнаха нормалните червила Марк! Вече поне 2- 3 брошури ги няма 🤔 Не е много на хубаво да излезе хубав парфюма, дъщеря ми си го прибра 😁

# 673
А къде изчезнаха нормалните червила Марк! Вече поне 2- 3 брошури ги няма 🤔 Не е много на хубаво да излезе хубав парфюма, дъщеря ми си го прибра 😁

Търсиш на avon.bg. понякога се предлагат на сайта но не и в каталога но и цените може да са тип редовни в този случай.

Не ми харесват мат червилата на Марк. Имам чувството, че нанасям гъст латекс въурху устните си. Освен това не са трайни. Тъмните цветове не се разнасят равномерно по устните и стои много...грозно. Sad

На мен ми попадна мостра на някакво си Пинк , ами много хубаво червило. Но може би зависи от естествения цвят на устните. Примерно от новите червила течни Марк с блясък опитах блашинг. Цветът доста по-светъл от цветът на моите устни, трябва прецизно да се разнесе. Ако не си прецизен се получават розни проплешини. Ако го нанесеш добре покривА изцяло цветът на устните, моите ги изсветлява и постига доста освежаващ ефект.

# 674
  • Плевен
Пяната за вана и аз я ползвам като душ гел и наистина хидратира много добре. В средата на приложеното фолио пробивам малка дупка и така продукта излиза много по-равномерно, отколкото ако се махне цялото фолио.
Пяната за вана наливам и в дозатор и ползвам в кухнята като течен сапун. На някой може и странно да му се вижда, аз обаче съм доволна от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт