,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 418
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
И никога външната врата не се оказва заключена. Добре че влезе Евгения, а не някой престъпник.

# 301
Супер, ще вкарат нов младеж в играта за Вяра. Тасев ще се побърка от ревност.

# 302
Пламена Гетова ли играе майката на Мазов?

# 303
# 304
  • Ню Йорк
Пламена Гетова ли играе майката на Мазов?

Аз ли не внимавам или просто не ми е ясно откъде тази злоба на майката към Лорчето?  newsm78

# 305
Виждам, че сте коментирали сцената с нахлуването на ЖенитУ.  ooooh! Как влиза тая жена, хем знае, че Калин е сгоден и Наталия живее там. Ми, ако е гола?  Ми, ако са се разгорещили? Ми... да си заключват вратата пък!  Laughing
Чак пък и сърдито си тръгна  Joy

# 306
Майката на Мазов  е един  типичен цървул - фука се с потеклото на мъжа си  и сега - дай да газим всички простосмъртни  Rolling Eyes
Дано на Хинова и Мазов да им се получи  , за да гръмне от яд тази вещица  Mr. Green
Определено вървят към нов младеж за  Добрева - Наумчо ще помпа мускули като пуяк около нея .
Женито продължава да ме дразни , да вземе да замине за Англия да си гледа  внучето , което чакаме  Praynig
Защо все още  в началото на филма вървят имената  на  Сашко и  Биби , надявам се да не ги връщат .

# 307
Абе Деси Бакърджиева винаги ли е с изкуствени мигли, или просто е от малкото късметлийки със супер яки естествени такива, този въпрос не ми дава мира, откакто се е появила Grinning

# 308
Защо все още  в началото на филма вървят имената  на  Сашко и  Биби , надявам се да не ги връщат .
Много са заети да мислят сценария и нямат време да го премонтират. hahaha

# 309
Не вярвам да ги върнат. Предполагам излизането им от филма е било непредвидено в бюджета за този сезон и няма излишни пари за да се преправят заглавните надписи. Все пак ги споменават периодично и не се водят за напуснали по сюжет. Ако ще има нов сезон и наистина не смятат да ги връщат вероятно ще ги махнат и оттам.

# 310
Надявам се да няма нов сезон, ще го развалят, отдавна започнаха да го влачат и без това.

# 311
Надявам се да няма нов сезон, ще го развалят, отдавна започнаха да го влачат и без това.
И аз на това се надявам от началото на този сезон. Много разводниха. Надявам се да измислят хубав финал. Например със сватбата на Калин и Наталия.

# 312
Абе Деси Бакърджиева винаги ли е с изкуствени мигли, или просто е от малкото късметлийки със супер яки естествени такива, този въпрос не ми дава мира, откакто се е появила Grinning
От години е с изкуствени - виждала съм я на живо.

# 313
  • София
Сценаристите съвсем изтрещяха. Вместо драгият зрител  да съчувства на Жени като майка, чието дете е сменено, те я превръщат в психопатка, която ще коли и беси из болницата.

# 314
Коя е Деси Бакърджиева - Мазовица ли?

Общи условия

Активация на акаунт