,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 435
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Ей тук Вилито беше много красива

# 346
Виолета си е готина, защото има излъчване и показва характер.
Обличат я интересно и дори и така с къса коса, пак е готина.
По принцип всички дами в сериала се стараят да отговарят
на положението, което заемат в обществото. Понякога облеклото
съответства на емоцията и състоянието на човека. Според мен
и в реалността е така.

# 347
Разводът и монетата комай ще изнесат целия сериал на гърба си, мине се  - не мине - все за тях дават Joy
Очаквам сега Вярка да я занесе на бижутер да я направи цяла Crossing Arms
Може да поиска  да и я инкрустират в кичозен медалион - сърце  и да си я носи  Joy hahaha Shocked

# 348
  • София
В промото Богданов удря шамар на Виолета. Тя пък така се хвърли на леглото, сякаш Кубрат Пулев я удари.

# 349
# 350
# 351
  • There I was on a July morning
И аз никак не съм от наблюдателните. Уж гледам, гледам, а после като чета тук се оказва, че сто неща не съм видяла  Laughing
И аз не съм от наблюдателните, но грозните обувки на Жени и Мазова ми се набиха в очите. Но може и да са си техни. Thinking Не знам дали в сценичните костюми влизат обувките. Също така забелязах, че Наум не участва в серия, без да се съблече до кръста. Laughing

Останалото, което исках да коментирам, вече са го казали преди мен, така че ще замълча. Освен да кажа, че предвид промото, очаквам в този епизод да намерят "сродна душа" и за Вяра, че тя освен да преглъща по Тасев, други занимания май няма.  Rolling Eyes

# 352
  • София
Много ми дразнещ образът на Жени.  ooooh!

# 353

Също така забелязах, че Наум не участва в серия, без да се съблече до кръста. Laughing
Хубаво тяло има момчето, показва го:
http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/03/29/naum-shopov-mladshi-izvaia- … ktno-tialo.336481
Между другото, миналият петък е бил гост на медицински конгрес в София и е говорил за важността на сериала в медицинското ограмотяване на народа и връщането на добрия имидж на лекарите.

# 354
Изпуснах самото начало-какво стана с Виолета и Богданов, че пак игаеше етатро пред бившия си мъж?

# 355
  • София
И става все по-дразнеща  Tired

# 356
И става все по-дразнеща  Tired
И как се изживява на началничка и тя, ужасна.

Ей, браво на Романова. Много добър образ, кефи ме.

# 357
  • София
Боже, какво отвратително същество е Евгения.

# 358
Оууу, май ще гаджосат Вяра  Party

По-дразнеща от Галя и Борис е само Евгения.  ooooh! Толкова безхарактерно същество с напъни да изява.

# 359
  • There I was on a July morning

Също така забелязах, че Наум не участва в серия, без да се съблече до кръста. Laughing
Хубаво тяло има момчето, показва го:
http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/03/29/naum-shopov-mladshi-izvaia- … ktno-tialo.336481
Между другото, миналият петък е бил гост на медицински конгрес в София и е говорил за важността на сериала в медицинското ограмотяване на народа и връщането на добрия имидж на лекарите.
Народът вече е ограмотен, т.е. и ние /освен сценаристите/ сме гледали "Д-р Хаус" и "Спешно отделение". Whistling Laughing

Жени връхлетя в болницата като слон в стъкларски магазин - държанието и е крайно непрофесионално и нелицеприятно.
Виолетка най-после си намери равностоен противник в лицето на Богданов. Интересно, кой от двамата ще спечели битката? Залагам на Богданов.  Money

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 22:14 от Скубиду

Общи условия

Активация на акаунт