,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 462
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Те много бързо го обявиха че Кръстева ще е директор.. Но както и в живота винаги при такива обстоятелства нещо - всичко се обърква... Така че едва ли тя ще стане директор... Интересно ми е обаче кои ще е...

# 376
Само не разбрах как така Генадиева се появи в болницата и от ден първи започна да се разпорежда все едно е директор. А и Генадиев защо й позволява да си развява коня и да командори всички наред?  33uu
Гледайки сцените между Вяра и автомобилния състезател се чудех тези сценаристи по-малоумни диалози не можаха ли да измислят. Толкова изкуствено и измъчено звучаха.  ooooh!
На Стилянова и Тасев пак не им се получи любовната сцена с натискането по стените - Галя така му скачаше на Борис и го блъскаше в стената, че имах чувството, че някой ще завърши с комоцио.  Crazy

# 377
За Рожденият и' ден, Генадиев и подари трудов договор да започне работа в болницата. От който тя не се възползва веднага, и сега като разбра, че Катя ще става шеф пое "Личен състав" или по сагашному станА голЕм HR специалист.  Shocked

# 378
Тя може да е станала шеф на "Личен състав", но не трябва ли да съгласува всички неща с директора, включително намерението си да пусне въпросната анкета? Генадиев спокойно можеше да забрани персоналът на болницата да я попълва.

# 379
  • Разпиляна във въображението
Генадиев може да забрани, ако това не е вписано в Правилника на болницата. Ако е вътре - какво ще забранява? А и е видно, че всичко е батак. Как се дава ДМС, а после се удържа от заплатата? Не виждам какво толкова нередно прави Жени.

# 380
За Рожденият и' ден, Генадиев и подари трудов договор да започне работа в болницата. От който тя не се възползва веднага, и сега като разбра, че Катя ще става шеф пое "Личен състав" или по сагашному станА голЕм HR специалист.  Shocked
Интересен трудов договор. Когато ти се иска, тогава започваш работа и договорът все е валиден.

# 381
  • Другата България
Интересен трудов договор. Когато ти се иска, тогава започваш работа и договорът все е валиден.
Laughing Нали? И аз си го помислих същото. Много недодялано, досега не е ли имало човек на този пост?
Много дразнеща ЖенитУ, много, актрисата добре се справя с ролята, и как само почука с пръст върху анкетите на Жекова.... Mr. Green голямата шефка стана за един ден.

# 382
. Много недодялано, досега не е ли имало човек на този пост?

Това попитах и аз няколко поста по-нагоре.

# 383
  • Разпиляна във въображението
Това само показва нуждата от ЛС Simple Smile

# 384
И да е имало, явно е обикновен експерт. Дори директор ЧР няма да си позволи такива своеволия без одобрението на шефа си. Макар че Генадиев май го даде това одобрение като каза на Жекова да действа с анкетите.
От любовната сцена най-много ми хареса клатещата се картина  hahaha

# 385
Личен състав в болницата, на която мъжът й е началник... но тя пък ще му играе уж сечено, щото тя нали е много принципна, небъдна история. Много ми стана смешно, когато Жекова влезе в кабинета й, наш'то Жени подскочи, па се стресна, все едно правеше някаква тайна завера и трябвало било да се чука преди да се влиза, и това го казва, разбираш ли, ТЯ, която нахълтва в чуждите апартаменти за щяло и нещяло, без да чука, звъни и т.н.  hahaha

# 386
  • Другата България
Заигравката на Верчето със състезателя беше взаимна май, но Калин каза на Борето "Добрева си е паднала по един пациент", ще видим той как ще реагира.
. Много недодялано, досега не е ли имало човек на този пост?

Това попитах и аз няколко поста по-нагоре.
Явно не е имало, чакали са великата експертка Жени.

# 387
  • София
О, да Женито как само им нахълта в апартамента на Калин и Наталия като си пиеха и се забавляваха и ги гледаше укорително, все едно правеха нещо кой знае колко нередно #Crazy
Ужасна жена, голям светец го играе, много ме дразни #2gunfire

От секс-сцената на Виолета с онзи псевдо актьор Емил какъв беше, как не повърнах, просто не знам, отврат…
И не можаха изобщо да ме убедят, че беше лудо влюбена в него първо, и второ изведнъж ще иска да го прецака, къде тогава се изпари таз голяма любов?

# 388
О, да Женито как само им нахълта в апартамента на Калин и Наталия като си пиеха и се забавляваха и ги гледаше укорително, все едно правеха нещо кой знае колко нередно #Crazy
Ужасна жена, голям светец го играе, много ме дразни #2gunfire

А Магда като влиза при нея трябвало да чука на вратата. ПАднах от смЕх!

# 389
Абе, аз за личен състав се чудя - как са се оправяли досега без hahaha , а те съдов хирург нямаха, преди Мазов да дойде. Как са оцелявали част от оперираните пациенти - не е ясно. Че сега току сгафят с някой съд и без Мазов - пѝши пациента бегáл. hahaha

Много впечатлаващи бяха шамарите, които Виолета и Богданов си размениха! hahaha hahaha То бива тъпотии, бива... Не стига, че е толко' грозен и мрънкЯщ тоА, Па и отвръща на женско шамарче с истински шамар, пффф...
И Богданов с неква друга в хотела после, много ор'гинално, немам думи просто.
А и схемите, които Виолетка си прави, са направо слабоумни - точно така ще прескочиш основния в схемата, да. Joy

На Стилянова и Тасев пак не им се получи любовната сцена с натискането по стените - Галя така му скачаше на Борис и го блъскаше в стената, че имах чувството, че някой ще завърши с комоцио.  Crazy
От, да, и на мен това ми направи впечатление. Галя толкова загорéла я изкарват, милата, че напра'о... Така стръвно го целуваше, сякаш ще го изпапка. hahaha
И с картинга беше тъпо - сама се била сетила да го води. И още по-тъпо - сваля си Галя каската, косата ѝ вързана стегнато до болка, а тя - "Сигурно съм като кошница в главата".  hahaha Аз ако си опъна така косата, ме боли, ама моята коса е друга и не може да стои дълго така, че тежи.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 12:33 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт