,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 483
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
Предполагам, че не живеете врата до врата със семействата ви. Направо си ви представям как правите две крачки, звъните е чакате на вратата за малко захар. Няма да си отключите и да влезете. Калин дали чука и звъни когато ходи при родителите си?

Ти сериозно ли? Имало е момент от живота ми, когато съм живяла врата до врата с моите родители. Не мога да си представя да нахълтам ей така без звънна, дори да е било отключено. Така съм възпитана. Все пак са си отделно семейство, друга къща.
Като влизах в стаите на синовете ми, също задължително чуках на вратата, дори и да знам, че в момента нямат гости.
Така съм ги научила и тях.
То иначе ще заприлича на Цветановите акции с имена на морски обитатели.

В трейлъра забелязах, че майката на Мазов ще е пациент. Както се казва - колелото се върти. Както тя го изнудваше преди 2 серии, сега мисля, че той ще и сипе да яде.

И сега Мазов трябва да прати Хинова да лекува свекито!  hahaha hahaha hahaha

Евгения има нужда от един такъв хубав шамар като Виолетиния, че тя май не знае какво иска. Като не можа да направи нищо на Иванчо, ще си го изкарва на Кръстева. Крайно време е сценаристите да поработят малко върху образа на Евгения, че с всяка измината серия става все по-ненормална.
Ох как искам да го видя това! Ама надали.

# 406
В този сериал всичките професори са уникални типове. След проф. Нинчев сега искам да видя проф. Гочева поставена на мястото си. Нужно им е малко приземяване на такива самозабравили се хора.

# 407
Miriel, ако така нахълтваш при снахи/зетове някой ден, много ще те обичат, да знаеш. Twisted Evil
Твоите деца дори да не се впечатляват, то половинките им ще са на върха на щастието от това.

# 408
За мене не е изобщо нормално майка да влиза при сина/дъщеря си така. Нито моите родители, нито тези на мъжа ми биха нахълтали така у нас, нито ние у тях. Аз вече чукам на вратата на стаята на сина ми, нищо че е само на 12 години, какво остава, като стане по-глям, още повече - в неговото жилище. Всеки има право да се усамоти и подобно нахълтване е недопустимо за мен.
А Женито, тъпото, стои и гледа като треснато, много тъпа сцена беше, пълна простотия.
+1 Peace
А като добавим, че дори се опита да им се скара какво правят в собствения си дом, става доста пресолена манджата.

# 409
Мазов   Joy Joy Joy

# 410
"Да си беше платила за избор на екип."  Joy
Майка му е непоклатима - не, не се поддава на изнудване. А да я видим, може пък да се е разчувствала от "глупостите" на Хинова. Ама не вярвам някакъв си. hahaha
Ха, тя даде "безценното" на Хинова, знаех си, знаех си. Laughing

Леле, на Женито какво ѝ дава право да разпитва хората защо и какво са писали за Кръстева! Shocked

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 20:51 от Ензим

# 411
Евгенчето какво ги е заразпитвала като учителка пред черната дъска...
О, а пък онова нещо, бизнесменът, имал и годеница, ти да видиш. Ох, много е забавен сериалът, не искам да свършва, нека има нов сезон.

# 412
  • София
Ха ха, евала на Кръстева Laughing

# 413
"Да си беше платила за избор на екип."  Joy

"По пътеката, по пътеката"  Joy  hahaha

# 414
"Да си беше платила за избор на екип."  Joy

"По пътеката, по пътеката"  Joy  hahaha

"Хинова, довърши я."  Joy Joy

Е, естествено, че Кръстева ще уволни Жениту, като стане директор. То това нетърпимо бе - тъпо и нагло.

# 415
  • Варна
Евгенчето какво ги е заразпитвала като учителка пред черната дъска...
О, а пък онова нещо, бизнесменът, имал и годеница, ти да видиш. Ох, много е забавен сериалът, не искам да свършва, нека има нов сезон.
Хихихи оо да от простотията чак интересно ми става  Joy

# 416

Е, естествено, че Кръстева ще уволни Жениту, като стане директор. То това нетърпимо бе - тъпо и нагло.
надявам се на това, но не знам Генадиев дали ще и позволи.  Виж какво каза в промото за следващия епизод - че му трябва директор, който да го слуша и изпълнява.. ooooh!
Мазов много ме радва  Grinning 
Не приемам влизането на Ефигения в дома на Калин, без дори да почука. Знае ,че са млади, можеха да се любят на силна музика пък, никакъв такт.

# 417
  • Разпиляна във въображението
Miriel, ако така нахълтваш при снахи/зетове някой ден, много ще те обичат, да знаеш. Twisted Evil
Твоите деца дори да не се впечатляват, то половинките им ще са на върха на щастието от това.

Искрено се надявам да не сме врата до врата.

Иначе това, което стана с избора на Директор за мен е абсурдно. Има нещо наречено атестация и Директорите минават поне на три години на подобено препитване. Всички знаят, че не е много читава, но мълчат, за да не съсипват репутацията на лекарската професия.

Съжалявам Женя. Едно че я направиха напълно неадекватна, а и не успя да постигне нищо с "възмездието" си и явно се показва как мошениците се подкрепят и продължават напред, измиват съвестта си, берят плодовете на мълчанието си и продължават напред с високо вдигната глава по стълбицата.

# 418
Това с избора на лекар и разпитването съм ги гледала в Анатомията​ и за това сега не ми е интересно. Половината сериал вече съм го гледала , защото копират..

# 419
Заслужава си да изгледам още веднъж този епизод. Знаех си че ще я приземят Гочева, но го направиха много по-добре отколкото очаквах. Мазов беше невероятен.

Общи условия

Активация на акаунт