,,Откраднат живот" - сезон 3, тема 17

• 102 511
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Те се опитват да ни внушат, че това огромната най-добра болница с много специалисти, като сериалът е концентриран само върху част от тях, само че не се получава изобщо това внушение от вяло преминаващите 2-3-ма статисти, просто няма мащаб като "Клиника на третия етаж" са.
И че каааак без ортопед, в Анатомията на Грей Кали беше ключова фигура, нашите да гният без ортопед, не може така... Naughty

# 451
  • There I was on a July morning
Те се опитват да ни внушат, че това огромната най-добра болница с много специалисти, като сериалът е концентриран само върху част от тях, само че не се получава изобщо това внушение от вяло преминаващите 2-3-ма статисти, просто няма мащаб като "Клиника на третия етаж" са.
И че каааак без ортопед, в Анатомията на Грей Кали беше ключова фигура, нашите да гният без ортопед, не може така... Naughty
Така де, но поне да бяха назначили още един анестезиолог, а те - взеха взеха щатна бройка от тях, за да назначат допълнително още един коремен хирург. Crazy Wink

# 452
Между другото бих искала да отбележа, че новата визия на д-р Пенев много ми харесва. Добре, че отряза опашката, така изглежда в пъти по-добре.

# 453
 На г-жа Генадиева не и е непозната болницата. Докато бяха в добри отношения, тя често идваше при съпруга си. Знаеше абсолютно всичко, което се случва в екипа и между лекарите. Това не и пречи да се държи нахално с Жекова, но тя е "заподозряна" , че харесва Генадиев. За това и така се държи с нея.
 Май е рано за развръзка, ще чакаме как ще се развият образите. Тя, другата медсестра - русата , беше човекът на Захариев, с който започна сериала. А сега е доста обрана в поведението.
 Годеницата на Богданов май не се изненада много, че я заговори Захариева. Някак бе подготвена за срещата. Според мен ,ще излезе сценарий. Младата годеница не отговаря на профила жена , която ще предпочете Богданов.

# 454
Между другото бих искала да отбележа, че новата визия на д-р Пенев много ми харесва. Добре, че отряза опашката, така изглежда в пъти по-добре.
Да, и на мене така повече ми харесва. А и тази гъста и чуплива коса се реши трудно, знам аз, не помагат ни балсами, ни нищо.

# 455
  • ту тук, ту там
Русата сестра, любовница на Захариев, отдавна я уволниха. Мая се казваше. Ти за коя си мислиш, че е?

# 456
Да, русата на Захариев беше една друга, нея я няма вече.

# 457
  • Другата България
Аз не разбрах само на Калин каква му е драмата, че Вяра се заиграва с пациент? Това на Жекова с Коко какво е всъщност, че на Верчето едва ли не престъпление излезе? А и нали самия Калин се ожени за пациентка от благородни подбуди?

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 19:08 от Merri_An

# 458
Вяра (Луиза) в момента в Комбина по Нова телевизия.

# 459
  • тук, на мястото си
Каквото и да си говорим, сценаристите толкова са неподготвени за развитието на образите, крадат от други подобни сериали и накрая се получава една голяяяяма каша.

# 460
  • Бургас
Така е,за съжаление.
А в началото сериалът тръгна много добре.
Бързо развиващи се действия,интриги,тайни...
А сега....взе да удря и на латино сапунка  Mr. Green

# 461
  • София
Аз не разбрах само на Калин каква му е драмата, че Вяра се заиграва с пациент? Това на Жекова с Коко какво е всъщност, че на Верчето едва ли не престъпление излезе? А и нали самия Калин се ожени за пациентка от благородни подбуди?

Амии по-скоро за 1234 път са се сменили сценаристите, пък новите знаят само какво се е случило вчера, кой да ти помни за някакви сватби с пациенти и пр. лични драми Wink

# 462
  • There I was on a July morning
Според мен, намесата на Калин я измислиха само за да завъртят някаква интрига. Но в този си стремеж и копирането от тук и там, наистина докараха сериала до латино сапунка.

# 463
А Калин може да не иска Добрева да си пада по състезателя, защото и той има симпатии към нея или състезателя да крие някакво тъмно минало. Няма така лесно да дадат да се случат нещата и "заживели щастливо до края на дните си"

# 464
Да, според мен в тона на Калин имаше нещо "допълнително", точно си помислих, че или иска да предпази приятеля си от афера с Добрева или обратното, ще видим каква интерпретация са направили. Калин не ми е точно героят, който ще играе ролята на доносник или много държащ на правилата, след като самият той ги нарушава. Но може и, както казвате, само колкото да се завърти интригата да беше репликата му.
Просто с любимите ни сценаристи никога не се знае, тъй като образите им не са конституирани закономерно, а на принципа на добрия стар хаос. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт