С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 602
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Знаех си, че е 2 години по- голяма. Нашето момиче започва 10тата ви година след месец.
2008 набор.

Нашето дете няма много заемки от мен, но е супер социално същество, с мнение и милиони въпроси.
Ако мм е като твоят син няма да има грешка.

# 376
  • Варна
Ох, бе, Уиш, що не изчака още десетина годинки и тогава да го беше родила твоя, нямаше даже преговори да водя, директно щях да го прибера до морето за щерката Simple Smile  И имоти имаме и сме благословени с родители от двете страни, които не се бъркат в чуждите семейства, да не говорим, че щеше да има тъст и тъща моторджии дето отбират от хубавите майтапи, които той нарежда на всеки твой пост. Абе, рода мечта Simple Smile

# 377
Хай, сигурна ли си, че взривител на кухни и кафе машини е мечтата на тъщата? Аз моето момиченце на  такъв не го давам. Laughing

# 378
Хай, след 10 години ще им е перфектна разликата, а и Уишов Говендър ще се е позамогал и ремонтирал кухнята Simple Smile.

# 379
И във форума ще четем:"Кухнята е като след битката за Алепо, а онова свекървище само хвърка на метлата, лочи коктейли с друго австралийско свекървище, куп пари потроши по круизи, а левче не дава да помогне за ремонта на кухнята, която междувпрочем е взривявана два пъти от нейния собствен Говендър".

# 380
  • Варна
Е, хайде сега, не бъди толкоз строга. Дъщерята просто нямаше да го пуска да припари до кухнята и проблемът е решен. А ти го изкара черен като дявола. Все някакви хубави черти има човека, нали ти казвам, че всяка реплика, която пишеш тука ме кара да се смея с глас и ми оправя деня. Искам такъв зет някой ден бе, да ме кара да се усмихвам! 

# 381
А, нямала да го пуска в кухнята, та после да четем:"Не стига, че кухнята е взривена два пъти, свекървището не дава и стотинка за ремонта, а на всичко отгоре, само аз готвя и се бъхтя да изхраня ламята, която ми е мъж."  Mr. Green

# 382
  • Canada
Боже, страшни сте!  Joy

Дай боже всекиму такива сватове, като на Говендър Уишмастърфийлд, мамата и татиту. Joy bouquet
ХайСпийд, и ти не си за изпускане. Joy
Моя син съм го инструктирала да не си хваща мързелани, за цвета нямам претенции...

# 383
  • при късмета
Уиш, дивани и холни мебели и подредби, вече са запазени, но ти спокойно може да запазиш кухните. Ще ни останат иначе младите без еталони за къщите си. После още един коктейл, почерпка за зора на свекървата

# 384
Уиш, кефиш. Аз те вземам за сватя от раз.    Hug

# 385
Мацки, от кухнята трябва да измоля снимки от Говендър и ще ги пусна. Уникални са. Кафе по белия таван. Кафе по бледорезедавите стени. И когато старото кафе по стените е избледняло, защото Говендър Мой е над нещата и той стени не чисти, следва нов взрив и този път по-наситени следи от кафе по стените и тавана. Признавам си, само на снимка съм ги виждала. Аз там няма да стъпя. Като си знам обсесив компълсив дизордъра за чистофайничество, а съм влязла там, а съм се гътнала от инфаркт.

# 386
  • Варна
Аз се научих да гледам много лежерно на нещата. Последно половинът поправя сушилнята, някаква пластмасова част се беше счупила и той я лепи с бързо съхнещо лепило на паркета в кухнята. Няма да описвам последствията за паркета. Аз съм над нещата вече. Важното е, че сушилнята е в изправност и работи. Отказах се да робувам на вещи.

# 387
  • при късмета
Ти си добре, че само инфаркт ще получиш. Ще се отървеш. А аз ще се хвана да боядисвам. Чак до ОКР не съм го докарала, но обичам да боядисвам с латекс. Цветовете даже сама си правя, взимам си бял и оцветители и започвам. Толкова съм се специализирала, че на старото място на хола за 3 пребоядисвания целех цвета до нюанс на стария и новия.
Обаче снахата хич да не лежи на тази, че ще правя ремонти или ще боядисвам у тях. Тц  Crossing Arms

# 388
Мацки, от кухнята трябва да измоля снимки от Говендър и ще ги пусна. Уникални са. Кафе по белия таван. Кафе по бледорезедавите стени. И когато старото кафе по стените е избледняло, защото Говендър Мой е над нещата и той стени не чисти, следва нов взрив и този път по-наситени следи от кафе по стените и тавана. Признавам си, само на снимка съм ги виждала. Аз там няма да стъпя. Като си знам обсесив компълсив дизордъра за чистофайничество, а съм влязла там, а съм се гътнала от инфаркт.

Ти този явно няма да можеш да го ожениш та поне съквартиранти с моя да ги направим. Той поне за сега експлозии не е причинявал.

# 389
  • където ми харесва
Кога сте изпусали 26 страници, бре hahaha
Уиш, чета те и рева ит смях....разводних си виното, направо! Твоя син е епичен пример, ще покажа на щерката и ще й кажа, че ако успее да омота такъв мъж, ще й купя кола Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт