С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 727
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ма божеее. И като тъщи и като свекърви все ще са ни изрисувани веждите и изписани лицата. Я от снаха, я от зет. Като си знам диваненцата, господ да помага на тези дето ще ги вземат с тези характери  Joy

# 211
Уиш, не го закачай говедото. Много правилно се е ориентирал. Много му трябва жена. Ще харчи.  Laughing  hahaha
Сбъркали сте с това дали ще мълчите, или не. Най-добре е хич даже и да не се запознавате със снахата, а ако искате да се чуете със сина си - не може. Ще му пращате телеграми по гълъбите.  hahaha

# 212
  • Варна
Оф, Уиш, оправяш ми деня като напишеш нещо за сина си. Онова с табуретката още го помня и как казал да му обадиш кога да реве, че го е заболяло. Ако не беше толкоз по-голям от щерката щях да го пазаря за зет, сериозно говоря. Аз с такива ехидни много се разбирам Simple Smile

# 213
  • при късмета
Точно в духа на темата.
И наръчници за добри свекърви има вече
https://www.jenatadnes.com/monolozi-na-v/6-pravila-za-idealnata-svekarva/

# 214
  • София
Искаш да кажеш да ми тежи на съвестта, че Говендър Мой е зачернил някое невинно момиче? И после кой виновен? Свекървата Уишмастърова, разбира се, защото с тиган в ръка го е накарала да се ожени за нея, а не за Пища Хуфнагел. Laughing
Ъъъ, нали нямаш предвид синът ти да вземе Пища Хуфнагел? Поне аз го чета така  Mr. Green
И не се заричай, ако Говендърът намери някоя богата наследница с 3 апартамента и вила в Гърция - няма ли да го подгониш с тигана да се жени на минутата  Joy Joy

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 10:04 от Cuckoo

# 215
И а като свекърва да се включа.Съпругът ми казва...."Доживях да видя да си затвориш устата"

# 216
Искаш да кажеш да ми тежи на съвестта, че Говендър Мой е зачернил някое невинно момиче? И после кой виновен? Свекървата Уишмастърова, разбира се, защото с тиган в ръка го е накарала да се ожени за нея, а не за Пища Хуфнагел. Laughing
Ъъъ, нали нямаш предвид синът ти да вземе Пища Хуфнагел? Поне аз го чета така  Mr. Green
И не се заричай, ако Говендърът намери някоя богата наследница с 3 апартамента и вила в Гърция - няма ли да го подгониш с тигана да се жени на минутата  Joy Joy

Цъ, такива не ги харесваме. Искаме някое скромно момиче да си го командваме.

# 217
Да, бе, вила в Гърция. На входната врата сигурно ще има надпис "За свекърви и всякакви хищни животни забранено". Laughing

# 218
Добър учител имам аз. Ще се справя и като свекърва. Simple Smile

# 219
  • София
Аз повече се изживявам като бъдеща тъща. Свекърва не знам - може да съм замлъкнала по други причини, както пишеше някъде.
Отсега се кръстя щерка ми да не попадне на някой бг мачо с властна мама, който домашна работа не пипва и с деца не се оправя.

# 220
  • при късмета

Отсега се кръстя щерка ми да не попадне на някой бг мачо с властна мама, който домашна работа не пипва и с деца не се оправя.
Аз до сега все се чудех на пишещите в темата, които ще и свекърва и тъща, защо все на свекървата страната взимат, като, че нямат дъщери. Или дъщерите им все едно са чуждите снахи, а не техните деца. Мислиш в правилната насока

# 221
  • София
Аз до сега все се чудех на пишещите в темата, които ще и свекърва и тъща, защо все на свекървата страната взимат, като, че нямат дъщери. Или дъщерите им все едно са чуждите снахи, а не техните деца. Мислиш в правилната насока
Темата е за свекървите, а повечето пишещи имат реалните шансове да станат такива. Докато моите са много далечни, почти имагинерни, не знам какво правя в тази тема въобще, но ми е забавно.
Все пак аз съм възпитавана в друго време и напр. за мен готвенето е важно, аз самата обичам да го правя. Което не важи за дъщеря ми, умее съвсем базови неща, но аз на нейната възраст ехее... Joy
Не знам доколко образованието и средата надделяват над възпитанието в детските години. След 20+ години брак все още понякога се учудвам, че ММ се очовечи и общо взето - се справя наравно с мен, при положение, че друго е видял у тях.

# 222
Аз по тукашните стандарти ще съм супер свекърва. Ще се виждаме по празници и ще гледам децата от време на време, ако учтиво ме помолят Simple Smile.

Само да не вземе някоя снаха от нашата географска ширина да ми доведе, дето ще очаква да съм на повикване, че тогава не знам  Mr. Green.

# 223

Аз до сега все се чудех на пишещите в темата, които ще и свекърва и тъща, защо все на свекървата страната взимат, като, че нямат дъщери. Или дъщерите им все едно са чуждите снахи, а не техните деца.
Хм, хм, хм. Аз ще бъда и свекърва, и тъща, но определено не съм винаги на страната на свекървите в казусите, споделяни в темата.

# 224
  • Варна
А авторката с последния казус избяга. Не можахме да разберем какво се оказа, че й има на свеки и дали манипулира.

Общи условия

Активация на акаунт