С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 696
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Уиш, ах  Party
Съгласна! Само да изкараме още няколко годинки така и след това съм на линия.
За бебета да не се заричам, но ще помагам ако имат нужда. Иначе няма много да се натискам.
 Blush
Котеса, тази седмица моят беше почти поносим  Grinning. Даже си говорихме нормално, а не с нечленоразделно мучене  Mr. Green
Ясно. Това е защото нямаш щерка.  Ние тези номера си ги имаме от много отдавна. Свиквам лека полека, но ние пък грам не бяхме такива деца. Ех, бабите са били прави!

То и ние със Соу правехме планове за американо-канадска дружба, ака брак между децата, но нищо не се знае.  Crazy Соу, къде си?

# 316
На работа е девойката най-вероятно  Mr. Green

# 317
На работа е девойката най-вероятно  Mr. Green
Каква работа  в събота?  Mr. Green Няма я от много месеци.

# 318
  • Варна
Предлагам мома с имоти по Варненско. Крива, проклета и луда кат майка си. Понастоящем се изявява като модерна балерина. Имам и момък, двойно по проклет и крив кат баща си.

# 319
Ако не гледаш внуци, сделка няма. Щото аз вече се заплюх, че няма да гледам. Laughing

# 320
  • Варна
Не гледам. Ще си купя някоя къща някъде и бягам с мръсна газ  Joy

# 321
  • Варна
Чета ви и се хиля...  Laughing
Аз вероятно ще съм замлъкнала по разбираеми причини тъща, така че да се оправя щерката сама...

# 322
  • Варна
Смей се ти. Аз като една бъдеща двойна черна чума с два зъба за удобство на зетя, ще се самозаточа на някой тропически остров да не преча на никой.

# 323
Чета ви и се хиля...  Laughing
Аз вероятно ще съм замлъкнала по разбираеми причини тъща, така че да се оправя щерката сама...

Ти внимавай, че след инвитро има доста родили второ. Съседката така се сдоби с момченце, когато дъщеря им беше на 10 месеца Simple Smile.

# 324
И аз да се включа в темата! Много ме дразни моята свекърва с постоянното си присъствие и даването на акъл...Ден през ден се мъкне вкъщи, най-вече за да си направи снимка с детето (100 кадъра в минута) и после да я качи във фейса (без моето съгласие) и да ми обясни как всичко, което правя е неправилно ( според нея на детето винаги му е студено, аз искам да го простудя разбираш ли...ако мрънка значи е гладно, нищо че току що съм го нахранила..било срамота да го кърмя още, тя не била чувала за деца, които се кърмят след 1 год.и т.н.)...Никога за нищо не помага, но за всико трябва да се изкаже като последна инстанция. Не може да разбере жената, че детето има режим и примерно спи следобед.."какъв бил проблемът, ако детето не спи 1 ден, че на него въобще не му се спяло сега, а искало да си играе с нея (детето няма още 2 год)..Тя трябвало да идва да се снимат по-често, защото детето тъгувало за нея, а те имали специална връзка, по-силна от моята с него! На 6 месеца искаше да го храни с пържени картофи и като възразих, реакцията беше "Не я слушай майка си, мойто дете, ти като дойдеш при баба, ние ще си правим каквото си искаме с теб"... Направо се ужасявам от мисълта, че иска да го взима да го гледа...Мъжът ми няма нищо против естествено, нали била баба да му се радва на детето...и с него само се караме заради нея Sad

# 325
Дразнещо е. И то, много. Пробвай един ден да прежалиш режима на детето и да ѝ го оставиш за целия ден. Може пък да установи, че да гледа дете под 2 години не е точно като да се снима с него и аху-иху и така да ѝ минат мераците да го взема, за да си правят каквото си искат.

# 326
Дразнещо е. И то, много. Пробвай един ден да прежалиш режима на детето и да ѝ го оставиш за целия ден. Може пък да установи, че да гледа дете под 2 години не е точно като да се снима с него и аху-иху и така да ѝ минат мераците да го взема, за да си правят каквото си искат.

Вещице  Joy.

# 327
Въпросът е, че тя не иска да го гледа по цял ден (сигурно знае, че няма да се справи или поне че няма да е лесно), а да го взима за няколко часа, когато е спокоен, нахранен, наспан, да му се порадва и наснима и като види зора да ми го върне...

# 328
А, не искала. Я изработи твоя мъж да отидете за един уикенд на спа или нещо друго, да си починете хубаво и да се почувствате като младоженци. И докато му мъркаш на ушенцето по темата, да не забравиш да му измъркаш, че ще оставите детето при майка му, защото тя много го обича и искаш да му се порадва хубаво целия уикенд.

Даун, аз само се грижа момичето да зарадва свеки. hahaha

# 329
Девойко, ако все пак го иска направи като една моя братовчедка. Звъни на вратата, набутва децата и докато е още суматоха с мъжът и се изпаряват  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт