С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 703
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • sf
Моята си замина. След два месеца пак Mr. Green

# 301
И това те дразни? Laughing

# 302

Но, предполагам, че гледането на децата възпрепятства дъщерята от предприемане на крайни мерки.
И аз имам такова усещане.  Peace
А и до скоро МП поемаше почти всички разходи по тях. Сега, когато започне да се дели 50:50 може би ще почувства, че няма друг начин.

Честно да ди кажа аз съм потресена от твоите свекъри. И какви са тези суми да ги издържате? Едно е да ги подпомагате, но изцяло да ги издържате направо ми се вижда ненормално.

# 303
Аз се удивявам от държанието им- крясъци и претенции, а реално не са никак в позиция да изискват и налагат. Имам си работа и аз с една тежка гемия, абе съчувствам ви...

# 304
Направо не е за вярване,че възрастни хора ,родители очакват от децата си издръжка,като могот да продадат имоти и да се издържат сами!

# 305
  • София
Много хора не могат да си представят, как ще продадат имотите и ще оставят децата без наследство.
И много деца не си го представят.
От друга страна, всичко е въпрос на аритметика, освен на човечност.
Ако с месечно подпомагане можеш да се разминеш с плащате на ипотека, защо не?

# 306
  • при късмета

ма ко, добре дошла. Да ти викам ли майко?  hahaha

Аааа, за това нямам претенции, ти ми казвай както искаш. Обаче за мъжа ти ще е задължително  hahaha

# 307
Моята е у нас от няколко часа, не ме дразни, даже сгъна прането. Странно, явно остарявам  Joy

# 308
  • София
Направо не е за вярване,че възрастни хора ,родители очакват от децата си издръжка,като могот да продадат имоти и да се издържат сами!

Моят баща, когато е бил финансово затруднен и съм му предлагала пари, ми е казвал: Ти виждала ли си крава да бозае от теле?
Тук естествено не включваме случаите на болест или невъзможност да се издържа сам по някакви много екстремни причини.
Винаги съм била против свекърите да продават имоти, за да помагат на нас. Свекървата по едно време имаше такива мераци, дори съм се спречквала с нея по този въпрос и тя ме обвини, че съм лоша, защото искам да се "делим".  ooooh! Тя по принцип има странни разбирания за задружно семейство. Смята, че трябва всичко, което имат да дадат на нас и после като изпаднат в нужда, ние да им даваме. Бих дала, ако има. А ако няма? От залъка на децата си ли да отделям за лекарства за тях? Някои хора хич не мислят с главите и после друг им сърба попарата. Добре, че съм здравомислеща и проклета и по този въпрос не отстъпих.

# 309
Тя по принцип има странни разбирания за задружно семейство. Смята, че трябва всичко, което имат да дадат на нас и после като изпаднат в нужда, ние да им даваме.
При нормални и свестни хора (подчертавам, нормални и свестни) това не е странно. Не става дума да дадеш всичко и после да мизерстваш, а който когато може да даде на любимите си хора колкото може. Но този принцип работи добре само при свестни, нормални и любими хора.

# 310
Ау, Контеска! Я не си зачерняй хубавото момиче с тоя пеперуд, дето малко бой е ял. А ти като напишеш как у вас е минус хиляда градуса с пет метра сняг, ми идва да се завия с още десет одеала. Laughing
..
Хахаха, харно си ти е момчето, но си много критична. Досущ като мен Simple Smile Ще си паснем, а онези двамата небитите ще си се оправят сами, защото ще сме супер заети да си критикарстваме на воля по крузовете.

И само за справка- тук няма много сняг и студеното е за определен период от време само.
Тук ще сме докато детето стане за университет и после се надявам да избере да учи в Европа и ние ще се преместим към Испания, Гърция за да сме наблизо. Та не се знае Simple Smile

# 311
Ау, Контеска! Я не си зачерняй хубавото момиче с тоя пеперуд, дето малко бой е ял. А ти като напишеш как у вас е минус хиляда градуса с пет метра сняг, ми идва да се завия с още десет одеала. Laughing
..
Хахаха, харно си ти е момчето, но си много критична. Досущ като мен Simple Smile Ще си паснем, а онези двамата небитите ще си се оправят сами, защото ще сме супер заети да си критикарстваме на воля по крузовете.

И само за справка- тук няма много сняг и студеното е за определен период от време само.
Тук ще сме докато детето стане за университет и после се надявам да избере да учи в Европа и ние ще се преместим към Испания, Гърция за да сме наблизо. Та не се знае Simple Smile

Надушвам уреден брак. Сега Говендъра тще почака малко, докато Контеса го прибере, а уиш ще лочи каквото и е кеф нкъде  Grinning

# 312
Даун  hahaha Joy Joy Joy hahaha
Нали? Те младите ако нас ще питат направо живи ще ги ожаля. Но виж със сватята ще се разберем много добре.

# 313
Ще лоча, ще лоча. Даун ми е обещала коктейли, Контеската ще идва по Средиземноморието- Идеал Петров! Аз ще прехвръквам на метлата от Испания, през Гърция до Австралия и ще лоча вино и коктейли. Никакви бебета няма да гледам, ако ще да ме размятат в темата всеки ден с жалба как тая гад свеки Уишмастърова поне за малко не взе да погледа децата. Laughing

# 314
Контеса, тази седмица моят беше почти поносим  Grinning. Даже си говорихме нормално, а не с нечленоразделно мучене  Mr. Green
Уиш, винаги си добре дошла, а утре ще попрочистя и гаража (за метлата да има място), а и щерка имаш, макар че вече е обречен за Тонкината Кати, която ми е слабост.

Общи условия

Активация на акаунт