С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 698
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Вместо да си причиняваш скандали и мусене с мъжа ти като се опитваш да му отваряш очите за майка му, вземи го изработи со кротце, со благо- вие на спа за уикенда, за да си почине Милото и да се почувствате като младоженци, бебето- при свеки, за да може тя да му се порадва, защото ти много искаш да ѝ доставиш радост и готово.

# 346
Хич не се опитвай да водиш война със свекървата, защото ще я загубиш. С мъжа ти е проблема. Там ако се оправят нещата, свекървата въобще няма да бъде фактор, който да те дразни.

А както са ти казали по-горе, можеш да се възползваш и от помощта и някой път. Сега бебето е малко и нямаш желание да й го оставяш. Сигурно и вяра й нямаш. Обаче след време много ще ти се иска, поне за 2-3 часа да има кой да те отмени.

# 347
Да, но за тая цел трябва да и го делегира отрано, за да знае жената и режим и хранене, и детето да е спокойно с нея.
Ако са сами ще го сложи да спи, щото иначе има да го дондури цял ден, да я видим как точно ще се справи.

Като дойде у вас - ти излизай, свърши си нещо, пий едно кафе, вместо да седиш там и да се дразниш.

# 348
Ох, ще опитам да и го оставя някой уйкенд...дано сте прави и има ефект!  Hug

# 349
  • при късмета
С мъжа ти няма да тръгваш на скандал. По друг начин трябва да те разбере

# 350
И моята беше 1:1
И аз я "излекувах "по този метод.
Стана несъзнателно. Тя се буташе, а ние нямахме избор. Е, след няколко издънки мъжът ми сам намери жена да ги прибира и гледа, срещу заплащане. Буквално сме си брояли стотинките, но се наложи да вземем външен човек.
Така че съветът е удачен, но никак е е приятно да си поставен в такава ситуация.

# 351
Така е, никак не е приятна ситуацията Sad Ще последвам съветите ви, дано има резултат! Благодаря ви, че ме изслушахте и посъветвахте  Hug

# 352
  • София
Ох, Уиш, и аз 24 години гледам деца, и ми остават поне още 10. Но аз пък и не искам като моята свеки да вдигна ръце от тях на 17 и да се оправят, без да взимам отношение,защото съм видяла, че дори и вече пълнолетни - децата невинаги правят най-доброто и понякога имат нужда от побутване.
Понеже тук стана клуб за сватосване на чавета, само да кажа, че  и аз имам щерка почти на 24, бакалавър -
 биолог, отскоро и работеща (ура!), само по жилищния въпрос засега не мога да предложа нищо.  Joy

Що се отнася до продажбата на жилище - това не е лека работа за вече по-възрастни хора. Аз до едно време навивах нашите, но то си трябва организация, местене на багажи и какво ли не. В крайна сметка те са ми дали вече жилище, а свекърите нищо не са си мръднали в тази посока, в момента им стои празен 3-стаен, обаче синът им не смее да се кара с тях, както аз смея с моите. И си казвам: Що пък те не се напънат малко, все аз ли трябва...

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 13:27 от Cuckoo

# 353
... само по жилищния въпрос засега не мога да предложа нищо.  Joy
Не е и твоя работа това Simple Smile Както отдавна се разбрахме в темата, осигуряването на жилище за младото семейство е задължение само и единствено на свекървата! Самостоятелно, никакви свекъри в него или в радиус от 500 км и по възможност половината приписано на снахата! Че инак ще вземе да купи килимче за хола на чуждия апартамент момичето, не е честно  Whistling

# 354
Понеже тук стана клуб за сватосване на чавета, само да кажа, че  и аз имам щерка почти на 24, бакалавър -
 биолог, отскоро и работеща (ура!), само по жилищния въпрос засега не мога да предложа нищо.  Joy
Готово, уредихме го Говендър Мой. Няма нужда да предлагаш жилище, ще изпратим щерка ти в неговото. Само ще я предупредим, че досега той на два (ДВА!!!) пъти е успявал да взриви кафемашината, в резутат на което кухнята му има особено артистичен вид. Ако е издръжлива на подобен вид атентати, прати я първо при мен, да ѝ подаря един чугунен тиган и да действа.

# 355
Понеже тук стана клуб за сватосване на чавета, само да кажа, че  и аз имам щерка почти на 24, бакалавър -
 биолог, отскоро и работеща (ура!), само по жилищния въпрос засега не мога да предложа нищо.  Joy
Готово, уредихме го Говендър Мой. Няма нужда да предлагаш жилище, ще изпратим щерка ти в неговото. Само ще я предупредим, че досега той на два (ДВА!!!) пъти е успявал да взриви кафемашината, в резутат на което кухнята му има особено артистичен вид. Ако е издръжлива на подобен вид атентати, прати я първо при мен, да ѝ подаря един чугунен тиган и да действа.

Ааа, така ли ще играем?! И аз да предложа моя, и той почти на 24, тъкмо се дипломира ИТ индженерин. И апартамент до морето ще дадем. Само никак не обича да чисти, ама пък готви.   Joy

# 356
Моля, моля! И моят IT, ама програмист. И моят не обича да чисти. И моят готви, но най-обича да яде. Ама на моя Мама Му има чугунен тиган и го подарява на снахата.

# 357
Моля, моля! И моят IT, ама програмист. И моят не обича да чисти. И моят готви, но най-обича да яде. Ама на моя Мама Му има чугунен тиган и го подарява на снахата.

Чугунен тиган и аз имам и е оребрен даже, ако се налага ще го жертвам.  Mr. Green

# 358
  • София
Абе, ние с Уиш може да станем двойни свати. Вярно, че щерка й е 2-3 години по-голяма, ама то това разлика ли е?
 pticasprujina, и щерката не обича да чисти, та не знам. Обаче апартаментът до морето е сериозен плюс.
Сериозно - вашите нямат ли си гаджета? Защото моята девойка е интроверт и досега нищо сериозно, а аз мряза да разпитвам, но като почна работа и след 1 семинар - взе да зачезва след работа. Страх ме е на кого ще попадне, няма опит...
Представяте ли си такова чудо - сватите се харесват и си пият заедно  #Crazy

# 359
Как няма да го жертваш! Здрав чугунен тиган за здраво семейство и добре (пре-)възпитан мъж. Mr. Green

Какви гаджета, Cuckoo? Говендър Мой още е привърженик на идеята да няма семейство и деца и да живее като волен пеперуд, прехвръквайки от цвят на цвят. Той още се мисли за безсмъртен.

Общи условия

Активация на акаунт