С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 607
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Купи ѝ кола, купи ѝ и ѝ кажи да не прави като Говендър Мой, който карайки първата си кола (горе-долу негова връстница), понеже е над нещата, не поглеждал никога има ли масло, няма ли. И карайки един ден, както може да се очаква, светнала лампичката на Аладин. Говендър Мой не спрял, а смело продължил да кара до дома си. Това били последните мигове на двигателя на таралясника. За смъкнатата задна броня на втората му кола при паркиране до един зид нищо не мога да разкажа, защото до ден днешен не мога да си представя как се паркира, така че да си откачиш задната броня.

# 391
  • Варна
Минавам да ви видя кой кого омъжи/ожени и да ви черпавам по едно, че днес заформих 20 години. Ама по 2  Joy Joy Wine Glass smile3546 cheers

# 392
  • където ми харесва
Жива и здрава да си, Делфинче! Семейството ти и то покрай теб! bouquet Hug

# 393
20 в евро, а ? Да си жива и здрава и да почерпиш за 100! Ние всички ще тракаме с бастуните и ченетата и ще си чакаме почерпката.

# 394
  • София
Мацки, от кухнята трябва да измоля снимки от Говендър и ще ги пусна. Уникални са. Кафе по белия таван. Кафе по бледорезедавите стени. И когато старото кафе по стените е избледняло, защото Говендър Мой е над нещата и той стени не чисти, следва нов взрив и този път по-наситени следи от кафе по стените и тавана. Признавам си, само на снимка съм ги виждала. Аз там няма да стъпя. Като си знам обсесив компълсив дизордъра за чистофайничество, а съм влязла там, а съм се гътнала от инфаркт.

Уиш, сФащам интимната ти мисла и твърдо те подкрепям, ако ма разбираш! Hug

# 395
  • Варна
За смъкнатата задна броня на втората му кола при паркиране до един зид нищо не мога да разкажа, защото до ден днешен не мога да си представя как се паркира, така че да си откачиш задната броня.
Аз мога да кажа щото съм го правила  Embarassed

# 396
  • София
Минавам да ви видя кой кого омъжи/ожени и да ви черпавам по едно, че днес заформих 20 години. Ама по 2  Joy Joy Wine Glass smile3546 cheers

Е, хайде и от мен, че и днес, пак на 38 си останах....... hahaha
 cook beer Wine Glass

# 397
Живи и здрави да сте, момичета!

# 398
О, АбсурТ, жива и здрава!

# 399
  • Варна

Е, хайде и от мен, че и днес, пак на 38 си останах....... hahaha
 cook beer Wine Glass
А 18 бе. Жива и здрава и много усмивки.

# 400
  • София
Благодаря, да ви се връща стократно! Hug

# 401
  • при късмета
Crazy Dolphin, честит рожден ден! Да ги докараш до 5 по 20 и пак да почерпиш

# 402
  • Варна
Благодаря ви дами  Hug
Тайно се надявам да не съм активна много с оплакванията тук, но ТЯ е надушила, че съм сама с децата. И едно досадно чувство ме гложди, че скоро ще има близки срещи от третият вид.

# 403
Честито на рожденичките.Живи и здрави и примерни свекърви bouquet bouquet

# 404
Хайде и от мен да сте живи и здрави, и по-малко ядове.

Общи условия

Активация на акаунт