С какво ви дразнят свекървите- 80

• 69 588
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Ха! Директно на "вещице недна" ще те кара Simple Smile

# 451
  • Сопот, Пловдив
Ха, и моят син е Телец. Simple Smile От най-типичните. По термин трябваше да е Овен, но човека явно го мързеше, позакъсня 10 дни и се роди в другата зодия. Сега това се надявам също да не избързва, за да не се роди и то телец. Всъщност я харесвам зодията, но двама наведнъж ще ми дойдат в повече. Simple Smile

# 452
  • Варна
Аз какво да кажа с мъж и дъщеря телета... Аз съм везна, да осигурявам баланса помежду им.

# 453
Не знам как смеете да се оплаквате от телетата. Аз имам козирог, ще бъда най-добрата свекърва просто ще целувам ръцете на тази, дето ще го вземе и ще ме отърве  Crazy

# 454
  • при късмета
И моя син е козирог. Има да си блъскаме рогата  ooooh! Поне от сега е ясно, че няма да дава на свекървата да се меси, та снахата да е спокойна.
Телето не може да стъпи на малкия пръст на ината на овена и козирога.

# 455
Роа, дай една снимка на младежа. Мисля, че беше пускала, когато беше малък и беше голям сладур. Аз много харесвам смесени деца. Прекрасни комбинации се получават. Имам приятел африканец, а жена му е от сейшелите. Дъщерята им е уникално хубава.

# 456
  • Бургас
Не знам как смеете да се оплаквате от телетата. Аз имам козирог, ще бъда най-добрата свекърва просто ще целувам ръцете на тази, дето ще го вземе и ще ме отърве  Crazy

Тъкмо рекох да напиша същото, хахах. От телета се заоплаквали.... Моят Козирог е женски, жалко, че е малка, щях да я проводя на Уишмастъровата, с Говендър ще са простоооо...... Ние със сватята се изнасяме на Малдивите, те да взривяват на воля  Mr. Green С мъжа ми често се шегуваме /или не Mr. Green/, че който я вземе, тегло ще тегли човечеца. Ръка ще му целуваме, ахахахха.

# 457

Тъкмо рекох да напиша същото, хахах. От телета се заоплаквали.... Моят Козирог е женски, жалко, че е малка, щях да я проводя на Уишмастъровата, с Говендър ще са простоооо...... Ние със сватята се изнасяме на Малдивите, те да взривяват на воля  Mr. Green С мъжа ми често се шегуваме /или не Mr. Green/, че който я вземе, тегло ще тегли човечеца. Ръка ще му целуваме, ахахахха.

Викаш даже и камили няма да му искате  Joy. Баща ми така се беше закахърил, че ще побъркам младежа с който се хвана Simple Smile.

# 458
И моя син е козирог. Има да си блъскаме рогата  ooooh! Поне от сега е ясно, че няма да дава на свекървата да се меси, та снахата да е спокойна.
За козирога потвърждавам.  Twisted Evil
Ама и везните не са лесни.

# 459
  • Бургас
Викаш даже и камили няма да му искате  Joy. Баща ми така се беше закахърил, че ще побъркам младежа с който се хвана Simple Smile.

Абе ако трябва ние камили ще му търсим  Mr. Green

# 460
  • при късмета
За козирога потвърждавам.  Twisted Evil
Ама и везните не са лесни.

Мъжа ми е везни. У нас добре, че е той да внася някаква справедливост, че с детето като се заубеждаваме за нещо е ужас. Някак на него отстъпвам повече отколкото на другите, а това ядосва самата мен понякога. Но пък не спирам да си повтарям, че тактиката, която сме приели, от малък да решава все повече и повече сам, е по-добра, отколкото да му се налагаме. Та мъжа ми ми го припомня понякога, че пусти овенски характер

# 461
  • Сопот, Пловдив
Роа, дай една снимка на младежа. Мисля, че беше пускала, когато беше малък и беше голям сладур. Аз много харесвам смесени деца. Прекрасни комбинации се получават. Имам приятел африканец, а жена му е от сейшелите. Дъщерята им е уникално хубава.

Скрит текст:
От Великден

# 462
Много е пораснал. Помня като пишеше когато роди. Сладур голям  Hug

# 463
  • Сопот, Пловдив
Мерси.  Simple Smile В събота става на 6.

# 464
Мерси.  Simple Smile В събота става на 6.

Да е жив и здрав. Не мога да повярвам, че вися от толкова години  Joy, но помня темите ти от тогава. Гуш ма голямото вече момче.

Какво ще правите за рожденния ден? Joy

Общи условия

Активация на акаунт