Не харесвам приятеля й

• 7 060
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • Сф
Писанията ти са неграмотни и злобни.Наричаш " гнида" приятеля на сестра си?
Не знам какви претенции имаш, но са без покритие.Какво да правиш? Научи първо " който и които "да използваш правилно и после стигай нивото на " кметицата на безлюдното село".

# 31
Аз не прочетох до тук нищо, което да ми звучи наистина лошо в момчето освен факта, че цялата ти рода сте се настроили и настръхнали срещу него. Грозен бил, не бил облечен модерно... това е толкова повърхностно. Те явно си се харесват и се обичат. Какво като е устат и обича да си изказва мнението? Има толкова много такива хора, може би на нея й е приятно да го слуша? Той явно и не се опитва да я отдалечи от вас, а напротив. Сам търси контакт с баща ти, че и с приятеля ти. Колкото и да ти е неприятно, момичето е отделна личност и не е длъжна цял живот да ви е на разположение с майка ти за клюки и убиване на времето, камо ли да следва определен модел, за да ви е приятна. Може би проблемът не е в него, а във вас. На нея явно й харесва повече неговия начин.
ПП. Ако близък мой човек нарече приятеля ми гнида, няма да го погледна повече докато не се извини. Има си някакви граници всичко.

# 32
Не може ли да си определите среща и да се видите без гнидата?
Покани я на гости.
Аз ако я поканя, той пак ще дойде.

# 33
Много е лесно да пишете такива неща, след като не ви е на главата. Peace
И вече 100 пъти казах, че нито им се мешим, нито коментираме. Виждаме, че си го е избрала и само се опитваме да се примирим с това. Държим се с него както подобава. До там.

# 34
  • Sofia
И вече 100 пъти казах, че нито им се мешим, нито коментираме.

Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh!

# 35
И вече 100 пъти казах, че нито им се мешим, нито коментираме.

Joy Joy Joy ooooh! ooooh! ooooh!
Тълковен речник
мешаш, несв. Разг. Какво.
1. Разбърквам с ръце или с нещо, правя на еднородна смес.
2. Пия различни видове алкохол. Не мешам вино и уиски. – мешам се. Включвам се в някаква работа, вземам участие. Не се мешай в чужди работи.
• Мешаме си шапките. Караме се.

# 36
Тинити,какъвто и да е той ,е избора на сестра ти.За себе си избираш ти а тя сама преценя.Ще имаш свекърва,ще имаш съпруг и едва тогава ще промениш мнението си.Проблема е в теб.Ти никога няма да го приемеш и след 20 год пак ще те дразни .Поне се опитай да положиш усилия да го опознаеш

# 37
Скрит текст:
Всеки си има семейни проблеми и неща, който иска да сподели с дъщерите си, ама тази гнида все е там.

Рожбе, остави сестра си на мира да си живее живота така, както си иска.
А ти вземи наблегни на учебниците и най-вече на правописа, че е срамота за един начален учител да не може да прави разлика между И и Й.  Close
Shocked ooooh!
Авторке, не си ти човекът, който да казва на сестра ти с кого да излиза.

# 38
Ама аз не й казвам с кого да излиза. Нали ви обясних, че аз нищо не казвам. Всичко го тая в себе си. Каквото имах да казвам съм й го казала още в самото начало. Не искам да я нараня и за това си мълча. Както казахте, тя си знае. Искам да е щастлива и това е.
Който има сестра, виждам, че ме разбра какво изпитвам.
Благодаря за отговорите! Явно проблема е в моята глава, ще се опитам да го изчистя доколкото мога. Peace

# 39
Скрит текст:
Ама аз не й казвам с кого да излиза. Нали ви обясних, че аз нищо не казвам. Всичко го тая в себе си. Каквото имах да казвам съм й го казала още в самото начало. Не искам да я нараня и за това си мълча. Както казахте, тя си знае. Искам да е щастлива и това е.
Който има сестра, виждам, че ме разбра какво изпитвам.
Скрит текст:
Благодаря за отговорите! Явно проблема е в моята глава, ще се опитам да го изчистя доколкото мога. Peace
Аз имам сестра.Не съм във възторг от зет ми, ама тя си го е избрала, живеят си добре....приела съм нещата.
Мъжа ми има брат.И етърва си не харесвам, нямаме никакви допирни точки, нямаме какво да си кажем...ама и те си живеят добре вече 25 години.   Laughing   И това съм приела.
Та, с това искам да кажа, че макар да сме сестри (а мъжа ми и девер ми братя), никак не е задължително да имаме еднакви вкусове за другите хора.
Най-вероятно и сестра ми не е 100% о.к. с моя избор на мъж, или пък девер ми си е представял друга жена до брат си, а не мен, ама това е положението.   Laughing

# 40
  • Варна
Е, авторката имаше нужда да изпусне парата. Аз я разбирам. Хубаво е, че са спрели да се месят, че иначе момичето съвсем ще ги отсвири и ще се вкопчи в това момче.

# 41
Така си е. И ти си права, няма как всеки да се хареса с другия.
Исках да отбележа, че за мен няма значение как изглежда, а какъв човек е. На мен това не ми харесва. Но харесвам, не харесвам, такова е положението.  Rolling Eyes Sad

# 42
Е, авторката имаше нужда да изпусне парата. Аз я разбирам. Хубаво е, че са спрели да се месят, че иначе момичето съвсем ще ги отсвири и ще се вкопчи в това момче.
Наистина имах нужда!  Wink  Няма с кой да споделя, все пак сестра ми, ми е най - добрата приятелка и други нямам.  Peace

# 43
  • Варна
Е, това вече е тревожно. 

# 44
Е, това вече е тревожно. 
Кое? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт