Да си разтълкуваме съня - 10

• 87 611
  • 805
  •   1
Отговори
# 240
Сънувах един мъж, който много харесвам . Срещнах го в ресторант. После се събудих , заспах отново и продължих да го сънувам. Във втория сън ме прегръщаше и целуваше.

Тъй като мислиш явно само за него, затова и го сънуваш. Едва ли е пророчески сън, който предсказва, че ще се съберете.
И аз съм сънувала мъже, които харесвам, ама нищо. Laughing

# 241
Сънувах много зловещ сън. Няколко дни не ми излиза от главата, а попринцип повечето бързо ги забравям.
Стоях зад блока ми и времето се разваляше, много бързо небето причерня, и в този момент видях в блока отсреща мъж да виси на бесило.. целия облечен в черно и не му се яиждаше лицето.

# 242
Сънувах един мъж, който много харесвам . Срещнах го в ресторант. После се събудих , заспах отново и продължих да го сънувам. Във втория сън ме прегръщаше и целуваше.

Тъй като мислиш явно само за него, затова и го сънуваш. Едва ли е пророчески сън, който предсказва, че ще се съберете.
И аз съм сънувала мъже, които харесвам, ама нищо. Laughing
С бившия ми приятел се сбъдна . Преди да заживеем заедно го сънувах. Мина се доста време и наистина имахме отношения. Няколко месеца по-късно се разделихме.
Не знам дали и този път ще е така... рядко сънувам познати хора и толкова натрапчиво. Винаги е имало някакъв смисъл.

# 243
Здравейте, сънувам странни сънища, снощния го помня все още и ще го споделя с вас, за разтълкуване, сънувах Архангел Гавраил,( не знам от къде знаех,че е той) имаше и бяло конче с криле, с него стоеше бащата на мой близък , който е починал и обясняваше, без да го  чувампо скоро беше с  мимики ,че сина му починал в съня си , но няма страшно всичко е наред,аз се чудех как да кажа на  жената на починалия, но тя  беше спокойна, а иначе е паника голяма в реалния свят.Когато станах търсих в нета нещо за този Архангел пише че носи вести, но дали  са добри

# 244
  • София
и аз да се включа с моя сън от снощи- търсих в нета ама е много противоречиво всичко взето заедно
Сънувам ,че съм в легло и около краката ми и нагоре се увива тънка отровна змия,с вирната глава, която всеки момент ще ме ухапе.Змията е бяла или по точно прозрачна отвън с нещо тъмно във вътрешността й./много странна/.Страхувам се че ще ме ухапе,не съм сама има някой при мен,но не знам кой, на когото говоря, че ме е страх, че ще ме ухапе и ако го направи да слага веднага противоотрова,но този човек не ми помага ,не го виждам само знам че е там.Стоя и чакам да ме ухапе,а змията просто ме гледа....И аз знам, че сънувам и се събуждам...в съня си ,за да се отърва от този страх...
Мтого странен сън...може ли някой да го разтълкува

# 245
Съня със змията според мен, имаш някой в обкръжението, за който мислиш ,че ти е близък, но иска да ти навреди по някакъв начин, но ти ще усетиш и няма да се случат намеренията му, чела съм,че е важно какво усещаш по време на съня, дали се страхуваш, дали боли, щом си знаела че сънуваш и си се събудила, това е положителна развръзка , значи ще се справиш и наяве с трудната ситуация

# 246
  • София
Благодаря ти

# 247
Сънувала съм огромни черни змии преди няколко години, гонеха ме и накрая едната ме ухапа. Искам да ви кажа , че се събудих от болката ,колкото и странно да звучи. Е , в последствие разбрах наяве кой е “змията” .

# 248
а нещо за моя сън, не мога да го измисля

# 249
Сънувах, че спирам бившия си на пътя и му казах, че го обичам а той тръгна да бяга от мен а аз казах че се базикам. Но той постоянно гледаше към мен и аз към него. Какво означава?

# 250
Сигурно ще ми излезе херпес след този сън. Събудих се притеснена. Става въпрос за сън, който вече за втори път сънувам. Първия път се намирах на пътя пред къщата на родителите ми и отнякъде се появи един вълк-много хубав и голям, с гъста козина, светлосив, на места с бели ивици. Успях да се прибера в двора, обаче лятно време е и е отворен прозореца на спалнята на долния етаж (на два етажа е къщата) и вълка е прескочил оградата и след това е влезнал в къщата през отворения прозорец. Първия път, когато сънувах това, сънят спря дотук. Снощи имаше продължение:успях да се прибера директно в къщата този път, заключих вратата (има 2 входа към къщата, заключих единия), качих се по стълбите и пред вратата (има и врата-вход към втория етаж) стои майка ми и набързо ù казвам, че съм видяла вълк, който се е опитал да влезе вътре (аз си мисля, че той е останал навън), но майка ми го вижда след мен също да върви по стълбите и ме каза:"Ето го". И двете бързо влезнахме на втория етаж и заключих вратата (казах на майка ми да ми помогне да държи вратата затисната, за да не влезе вълка, докато аз се опитвам с треперещи ръце да врътна ключа, но тя не го направи Confused , но тя обикновено се панира и не му отдавам голямо значение). Оказва се, че баща ми е на двора... Тук се събудих. Вълкът ще се върне според мен-ще слезе надолу по стълбите (имаме вътрешно стълбище вкъщи) и ще отиде при баща ми. Той е селски човек-отраснал на село и може би ще знае какво да прави, но е вече на 60 и възрастта си казва своето.

Четох какви ли не неща в интернет за значението на вълк в съня, но тълкуванията не са еднозначни-на едни места казват, че е за хубаво, на други-за лошо.
Според мен, сънят показва някаква заплаха. Отдавна не живея при родителите си, а не знам как се озовах пак там.

Извинявам се, ако стана прекалено дълго, но се надявам някой да ми отговори какво трябва да значи този сън, след като 2 пъти вече го сънувам.

# 251
Много далече ли си от родителите си?

# 252
Може да се каже, но не съм на другия край на България, както се казва. Чуваме се често по телефона,  преди 15 дена бях при тях.

# 253
пак да кажа не съм специалист, само разсъждавам, според мен съня с вълка е притеснението ти, че идва старостта , а ти  не си в къщи , за да се погрижиш за тях, ако са започнали да им се обаждат болежките, точно това е предизвикало страховете ти, забележи,че родителите ти не са притеснени и вълка не напада само влиза в къщи, първо при баща ти предполагам той е по-голям от майка ти, не се притеснявай мисля не е лош сън, само ти се тревожиш, въпреки че за мен са млади

# 254
Сънрайс, благодаря, не го бях помислила от тази гледна точка. Хм, може би наистина е старостта, ако вземем под внимание вида на вълка-голям и силен, охранен(със загладен косъм), но сив и бие към бяло.

Общи условия

Активация на акаунт