Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 апр. 2017, 23:07 ч.

Да си разтълкуваме съня - 10

 • 68 023
 • 805
 •   1
Отговори
# 795
 • София
 • Мнения: 3 671
Баща ми почина ненадейно ноември месец без да се чуем и видим. След около 2 дни го сънувах с дрехите, с които е бил облечен при приема в болница. Тогава му крещях, а той нищо не ми казваше, но не изглеждаше добре.
Сега преди няколко дни отново го сънувах с други дрехи, усмихнат и само ми каза, че е добре. А аз отново му крещях....разхождахме се и времето беше топло и слънчево.

# 796
 • Мнения: 1 753
Здравейте. Simple Smile
Сънувах брат си. Наблюдавах го отстрани и се чудех защо се държи толкова странно. Правеше нелогични неща, не помня точно какви, изглеждаше много изплашен и очите му трескаво търсеха някого. В един момент не издържах и се намесих, щеше да излиза през някаква врата, а аз я препречих и го попитах какво се случва. Тогава той се разплака и ме прегърна, силно ме стискаше и ми обясняваше нещо, беше много изплашен. От своя страна и аз го прегърнах, казах му, че всичко ще е наред и ще измислим решение и се събудих веднага след това. Какво е възможно да означава?

# 797
 • Мнения: 1 259
Wonder_woman, моите съболезнования! Щом е бил усмихнат и е казал, че е добре, знай, че наистина е така. Чела съм на много места, че умрелите комуникират с нас чрез сънищата. Хубаво Е да се вслушваме в думите им и да обръщаме внимание на начина, по който се държат- дали са щастливи/ нещастни; дали ни казват хубави, или лоши неща. В първия ти сън може би е бил все още объркан и уплашен, но във втория се е явил, за да те успокои, че е ок.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 02:18 от jullliana

# 798
 • Мнения: 242
Здравейте, какво означава да заключваш с ключ врата и той да се счупи, докато с теб е човек, на когото държиш/харесваш?

# 799
 • Мнения: 55
Сънувах сън, в който отново виждам бившата. Тя е до мен, в стаята ми и ми говори как била правила секс за пари с един, но казва - не изпитах нищо.  После аз се ядосвам и така, а очаквах, че ще имаме интимност в съня.

Какво би означавало това? Тя сега е с друг мъж, надали някога ще сме заедно вече де, но?...

# 800
 • Мнения: 22
Здравейте,искам да ви попитам нещо свързано със сънуването на падащи зъби. С две думи сънувах,че ми изпопадаха почти всички зъби на сън точно след като станах на 18. След което в съня ми започнаха да ми поникват нови и криви зъби и откакто се събудих започна,да ме боли зъб. Прочетох в интернет някакви статии за падащи зъби и се уплаших. Не знам дали е свързано с това,затова се нядявам някой да ми даде адекватен отговор!

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 16:48 от desislava1919

# 801
 • Мнения: 55
Може да те е болял зъб и докато си спала и затова да си сънувала кошмар.

# 802
 • Мнения: 27 892
Моля някой да пусне нова тема.

# 803
 • Мнения: 133
Сънувах ,че ми пада кучешки долен зъб. Нямаше болка и кръв.

# 804
 • София
 • Мнения: 398
Сънувах ,че ми пада кучешки долен зъб. Нямаше болка и кръв.
Ако сънуваш, че ти пада зъб и съответно си го приела спокойно, това означава, че ще съумееш да се справиш добре с всяка ситуация и да изкопчиш най-доброто от нея. Ти ще бъдеш в състояние да успееш да се справиш и с неблагоприятни обстоятелства, които могат да те заобиколят. Също така може да означава нова идея, някаква новост, която ще ти предстои, не е лош сън.


Сънувах сън, в който отново виждам бившата. Тя е до мен, в стаята ми и ми говори как била правила секс за пари с един, но казва - не изпитах нищо.  После аз се ядосвам и така, а очаквах, че ще имаме интимност в съня.

Какво би означавало това? Тя сега е с друг мъж, надали някога ще сме заедно вече де, но?...

Сънят ти отразява, това че все още имаш чувства към нея, въпреки че не сте заедно. Ако в момента имаш човек до теб.. сънят ти може би те предупреждава, че някои от нещата в предишната ти връзка, се повтарят /модели на поведение/. Един вид… това, което си взел като урок, поука от предишната връзка, може да го приложиш сега, за да не повтаряш същите грешки. Като алтернатива можеш да разсъждаваш за хубавите изживявания и добрите времена, които сте споделяли с предишната любов.

Сънят може да ти подсказва.. че може би в момента си в ситуация, в която не искаш да се намираш. Може би нещо те кара да се чувстваш нещастен.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 10:54 от Stoyanova.A

# 805

Общи условия

Активация на акаунт