Да си разтълкуваме съня - 10

• 87 587
  • 805
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мами. Днес сънувах странен сън и вече час се опитвам да намеря значението, но нищо.За предистория искам да кажа,че от скоро време сънувам постоянно снимки и фотография.В повечето случаи аз съм фотографа.Първият път, когато сънувах това проверих значението и смея да кажа,че се случи - стар приятел се появи отново в живота ми. Вчерашния ми сън беше,че този мой приятел, в когото аз съм влюбена имаше моя снимка в телефона си  на екрана.Снимката някак си беше като 3D и на нея бях аз.Когато я видях, се почувствах толкова емоционално, че поисках веднага да излезем от стаята с него и да го прегърна много силно.Искрено се надявам това да е знак,че нещата между нас ще се получат.Друг странен сън с него беше,че се къпем във водопад заедно,което се интерпретира като разгаряща се любов.

Благодаря ви.
Междудругото и аз снощи сънувах снимки и че разглеждам стар албум, но и по принцип мн често сънувам снимки,аз снимам,мен ме снимат и т.н. Водопадът означава и изясняване на отношения,потребност от изливане на емоции. А снимката на неговия екран,може би изразява силното ти желание чувствата да са взаимни.Пожелавам ти успех и честит празник. Flowers Hibiscus
Ето линк за значението на водата, извадка от книга е.

http://www.pikantno.bg/kakvo-simvolizira-vodata-v-sanishtata/

# 211
На някого случвало ли му се е да разговаря по телефона,не с починал човек. Толкова реален разговор с човек, с когото не съм говорила от близо година, и му разказвах какво ми се е случило,но ми се е запечатало, че гласът му беше абсолютно същия - все едно наистина си говорихме..мн странно

# 212
Здравейте
Сънувах,чесъмвманастирасвМина.Купувахсичервенагривна.ПоедновремеиконанаИванРилскисеприближикъммен.
Каквозначи?

# 213
Можешдапроверишвсъновницитевчичкогугъл. Тампишевсичко.Пишешчервенагривнапишешманастиритълкуваш.
Ейсегавидяхеднозначение. Пишечезначисрам.Можебисрамотграмотносттати  Mr. Green

# 214
Здравейте
Сънувах,чесъмвманастирасвМина.Купувахсичервенагривна.ПоедновремеиконанаИванРилскисеприближикъммен.
Каквозначи?
Не знам какво значи,обаче едвам ти прочетох написаното....Влез в съновник.бг там има много информация за сънищата и техните значения.

# 215
Здравейте
Каквозначи?
Най - лесно е да провериш и самата икона какво символизира, явно е индивидуален сън, не е за съновници от интернет.

# 216
Предварително се извинявам, че идвайки  в тази тема да пиша и да питам това, което имам да питам, ще кажа, че не съм особено вярваща в сънища, но човек понякога се уповава и за хубаво, и за лошо на всичко, което до скоро му е изглеждало странно...
Та, днес било Благовещение - голям християнски празник, освен че е и неделя. От моята баба знам, че каквото и да сънуваш в нощта срещу неделя, няма значение, а пък когато е и празник, тя казваше, че е "напразно". Обаче сънят ми от тази нощ е толкова неприятен и колкото и да не вярвам в тълкуване на сънища, не мога да се отърся от много неприятното чувство от него.
Накратко - падна ми зъб. Confused Долен, не преден, не и твърде назад, някъде 4-5 поред да беше. Просто ми падна в ръката, без болка, без кръв, без нищо. Отворих уста и ми падна в шепата. Не се стреснах в съня си, но се събудих и чувството, което ми остана, е на тъга и че нищо не мога да направя.
Преди седмица на мой много близък човек - първи братовчед и кум, му поставиха тежка диагноза, която се яви изневиделица... Предстои лечение, което ще се забави във времето за доуточняване и на диагноза, и на типа лечение, а на мен ми е притеснено, че се бавят и чак след 3 седмици ще започне лечението... Може ли този сън да ми подсказва нещо лошо?
Опитвам се да приема мнението на баба за сънищата "напразно", но... ме мъчи отвътре. Какво да мисля, не знам. Кажете ми... нещо. Rolling Eyes

# 217
Lily, дано нищо да не значи. Тоест да не предвещава нищо лошо. Защото знам, че падане на зъб насън хич не е на хубаво.
Възможно е съня със зъба да е породен точно от диагнозата на братовчед ти. А не да очакваш най-лошото.
Аз пък сънувах, че съм в нещо като болница. Имаше и луди  Laughing Дали бях от лудите или обикновените болни не знам.  hahaha
Честно казано аз съм настроена на хубавите сънища да вярвам, а лошите ги игнорирам и категоризирам като кошмари и да си гледат работата  Grinning

# 218
Понеже е много специфичен сънят и няма много варианти за тълкуване... Знам, че не е хубав. Confused Но и положението никак не е, та се шашкам от всичко.

# 219
Предварително се извинявам, че идвайки  в тази тема да пиша и да питам това, което имам да питам, ще кажа, че не съм особено вярваща в сънища, но човек понякога се уповава и за хубаво, и за лошо на всичко, което до скоро му е изглеждало странно...
Та, днес било Благовещение - голям християнски празник, освен че е и неделя. От моята баба знам, че каквото и да сънуваш в нощта срещу неделя, няма значение, а пък когато е и празник, тя казваше, че е "напразно". Обаче сънят ми от тази нощ е толкова неприятен и колкото и да не вярвам в тълкуване на сънища, не мога да се отърся от много неприятното чувство от него.
Накратко - падна ми зъб. Confused Долен, не преден, не и твърде назад, някъде 4-5 поред да беше. Просто ми падна в ръката, без болка, без кръв, без нищо. Отворих уста и ми падна в шепата. Не се стреснах в съня си, но се събудих и чувството, което ми остана, е на тъга и че нищо не мога да направя.
Преди седмица на мой много близък човек - първи братовчед и кум, му поставиха тежка диагноза, която се яви изневиделица... Предстои лечение, което ще се забави във времето за доуточняване и на диагноза, и на типа лечение, а на мен ми е притеснено, че се бавят и чак след 3 седмици ще започне лечението... Може ли този сън да ми подсказва нещо лошо?
Опитвам се да приема мнението на баба за сънищата "напразно", но... ме мъчи отвътре. Какво да мисля, не знам. Кажете ми... нещо. Rolling Eyes
Сънят ти вещая смъртта на някой човек, за която ти ще разбереш, но няма да те касае лично! Човекът не е от роднините ти, защото не пишеш, че е имало кръв! Аз съм сънувала такъв сън и починала една моя колежка..., било ми е тъжно от това нещо -  както е било в съня!

# 220
Означават ли нещо паяци и странни животни в съня? Паяците бяха огромни, с дебели крака, но не изпитвах страх и това беше по-странното даже от самия им вид. А другото животно, което сънувах беше нещо подобно на тюлен, но много по-голямо и тъмно розово на цвят.

# 221
Здравейте ,преди 19 дена почина много близък мои приятел(37годишен) ,с който от деца израстнахме и се наричахме брат и сестра.Сънувам го последните два дена ,като в съня си той още не е починал но знае че е болен и ще почине .приготвяше се да се отдели да живее другаде .Нещо говорихме беше много мил и добър (понеже последните две години доста беше озлобял към хората) и почти ме целуна по врата .Аз обаче не исках някакси .Точно целувка не усетих но дъха му усетих във лявата част на врата ми..Същия сън беше в Бяла къща .Вътре бях с майка ми и двамата ми братя .Сънувах ги малки (сега са на 17и 18 години) Спяха.Качвах се по бели стълби в къщата и влезнах в стая където спяха ....И казах на майка ми с която ходихме да хвърляме боклук в черна чанта преди това,да е тиха да не ги събудим.
Моля някой ако знае наистина как се тълкува съня да ми отговори.благодаря предварително

# 222
  • Стара Загора
Здравейте момичет, не съм смятала че ще се интересувам от сънища, ама сънувах 2 обезпокоителни скоро, и съм много разстроена.
Сега на цветница сънувах, че най- голямата ми сестра умира.
И вчера вечерта сънувах, че малката й дъщеря умира също, тя е малко над годинка.
Просто много гадни сънища, не знам какво става. Гледах в интернет, ама нещо не намирам достатъчно информация. Sad

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 20:04 от crossfade

# 223
Здравейте момиче, не съм смятала че ще се интересувам от сънища, ама сънувах 2 обезпокоителни скоро, и съм много разстроена.
Сега на цветница сънувах, че най- голямата ми сестра умира.
И вчера вечерта сънувах, че малката й дъщеря умира също, тя е малко над годинка.
Просто много гадни сънища, не знам какво става. Гледах в интернет, ама нещо не намирам достатъчно информация. Sad
Не се притеснявай, подобни сънища за смърт на близки, се оказват за добро. Явно някакъв лош етап от живота им приключва, отстъпва място за нещо ново,по -добро. Или, както казват бабите, умряло им е лошото.

# 224
Здравейте,
Сънувах много странен сън, често сънувам, но този беше някак по-ярък, ако мога така да се изразя! Сънувах гущери и жаби мисля (но малко ми се размиват жабите вече), помня обаче края на съня, гущера беше само един, а той все едно ме пазеше някак, защото беше изял змия! Към края го захвърлих надалеч от мен, но пак отидох д аго пипна, защото до преди да го захвърля беше свит и змията беше вътре в него, когато отидох го стиснах за шията, а змията беше тръгнала да се измъква, но тъй като го стиснах тя не успя да излезе и аз го захвурших по-далеч, защото ме е страх от змии.
Някой има ли тълкуване на този сън?

Общи условия

Активация на акаунт