Лежащи мами-39

• 78 881
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
И аз съм със серклажа, но го слагам вагинално. Никой не ми е казвал да го пия.

# 256
  • София
На мен след серклажа ми го спряха,ама на мен грам не ми подейства на шийката.

А на родители момичета,изследваха ли ви серклажните конци за инфекции,след като ги махнаха?

# 257
Защо да не се слага нищо вагинално? newsm78 На мен докторът ми каза да слагам Макмирор след серклажа и чакам да ми свърши опаковката.

# 258
Макмирор е противогъбично-трябва да е вагинално.От моя доктор знам,че след серклаж препоръчва да се пие.Но аз нямах серклаж,така че не съм компетентна.Каквото ви е казал доктора ще правите.

# 259
Здравей, Ася,  съжалявам че се налага да се присъединиш към отбора,  но вярвай, че с почивка, позитивни мисли и лекарства ще износиш бебето си.
За ниското кръвно аз пия по едно кафе на ден, но то пък малко ми усилва контракциите, защото бебето се разиграва много и от ударите му матката става неспокойна Grinning.  Затова гледам и да успокоявам бебето като му пускам класическа музика Simple Smile
За контракциите много почивка,  лежане и ако може без домакинска работа. Пий си магнезия и мисли положително. Ако все пак нещо те притеснява, не чакай,  а се консултирай с лекар.

# 260
Здравейте момичета. Присъединявам се към вас с няколко въпроса, че докторите в моя град не са много напреднали. В 12гс съм с 27мм шийка. Измери ми я доц. Балев във Варна, следящият ме в Шумен не ми беше казал нищо. После като го попитах отговори, че съм си така от преди бременността и няма нужда от серклаж. Смених го веднага. Новата ми докторка каза серклаж задължително в 19гс,но ми проверява шийката само ръчно, отказва да мери на ехограф. Съответно спрях работа, лежа и пия само дуфастон и фолиева. Кога се започва с магнезия, а може ли и мазане с магнезиево олио, чета че повече се абсорбирало. Незнам как ще лежа до януари, от първата седмица още откачам...

# 261
Здравейте момичета. Присъединявам се към вас с няколко въпроса, че докторите в моя град не са много напреднали. В 12гс съм с 27мм шийка. Измери ми я доц. Балев във Варна, следящият ме в Шумен не ми беше казал нищо. После като го попитах отговори, че съм си така от преди бременността и няма нужда от серклаж. Смених го веднага. Новата ми докторка каза серклаж задължително в 19гс,но ми проверява шийката само ръчно, отказва да мери на ехограф. Съответно спрях работа, лежа и пия само дуфастон и фолиева. Кога се започва с магнезия, а може ли и мазане с магнезиево олио, чета че повече се абсорбирало. Незнам как ще лежа до януари, от първата седмица още откачам...
Здравей, дуфастона и фолиевата си ги пий, за магнезия не че е рано, но ако нямаш контракции, не е нужно да се пие. По- нататък, когато натежи бебо, тогава. Иначе най- лесно усвоимия от организма е течния морски магнезий. Лежи, почивай си в тия жеги. Стискам палци всичко да е наред Praynig За кой януари ти е термина? Моето бебче се роди на 13 януари  Wink  Grinning

# 262
Ами по календар 16-ти януари ми е термина, дано устискам дотогава..

# 263
  • Варна
Чи къ,разбира се че ще го докараш до тогава Hug

# 264
Много сте мили момичета, благодаря ви. Събирам оптимизъм с пълни шепи  bouquet

# 265
И аз лежа от самата процедура инвитро, минала съм едва половината,а като гледам другите момичета са доста напреднали.Пожелавам успех на всички ни и да удържим до термин или поне началото на 9-ти месец.

# 266
Как сте момичета? Не падате духом нали? Аз си лежа....въпреки че няма голям ефект върху шийката ми ( продължава да се скъсява).
Днес ми намериха малко количество  от този прочут Гинипрал и започнах да го пия. Получавам доста неприятно прималяване и сърцебиене, но това да е проблемът. Назначиха ми и 3х1 свещичка ректално Профенид. Общо взето през половин час взимам някакво хапче ...

# 267
Как сте момичета? Не падате духом нали? Аз си лежа....въпреки че няма голям ефект върху шийката ми ( продължава да се скъсява).
Днес ми намериха малко количество  от този прочут Гинипрал и започнах да го пия. Получавам доста неприятно прималяване и сърцебиене, но това да е проблемът. Назначиха ми и 3х1 свещичка ректално Профенид. Общо взето през половин час взимам някакво хапче ...
От гинипрала е сърцебиенето. Най-вероятно и пулсът ще ти е ускорен. Не се притеснявай, нормално било ми е казвал докторът

# 268
А нормално ли е да спра да усещам бебо?

# 269
  • Варна
В коя седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт