Лежащи мами-39

• 78 460
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Оф,и аз го търся,две бременности износих с него....

# 121
Здравейте мами,
честито на тези които вече са на щастливият финал... Аз съм в съвсем началото в 7г.с. но от 5г.с. имам кафеникаво зацапване бях по лекари и се оказа, че имам отлепване... И ествествено лежа постоянно, но от лежане ме боли адски много кръста.. Дайте съвет как да се справя с него? А ми остава още доста време  на легло Sad Благодаря ви!

# 122
  • София
Оф,и аз го търся,две бременности износих с него....
Преди бях чела, че го е имало в Македония, но май вече не Sad

# 123
Македония, Сърбия, Гърция, Турция, Русия, Украйна, и куп страни от ЕС са проверени. Няма микъде. Това е към август 2016. Аз тогава го търсих. И нъц....в системите е истината и лежането.

# 124
  • София
Мили момичета, не знам и аз без Гринипрала как ще се оправя. Досега нямах никакви проблеми, но изведнъж, една вечер докато си спях, усетих менструални болки (постоянни). Това беше преди 1 седмица точно. В момента съм 27 г.с., много ме е страх за бебчо да не се роди толкова мъничък и не знам какво да правя. Четох доста вашата темичка и от минали години и ми вдъхна кураж. Кажете ми друго на вас (които сте с болки) действало ли ви е освен гринипрал? При  мен болките бяха постоянни, не много контракции, и без скъсяване на шииката (засега). Забравих да кажа, че в момента съм в болница на системи Гринипрал.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 07:34 от Blueberry muffin

# 125
Мили момичета, не знам и аз без Гринипрала как ще се оправя. Досега нямах никакви проблеми, но изведнъж, една вечер докато си спях, усетих менструални болки (постоянни). Това беше преди 1 седмица точно. В момента съм 27 г.с., много ме е страх за бебчо да не се роди толкова мъничък и не знам какво да правя. Четох доста вашата темичка и от минали години и ми вдъхна кураж. Кажете ми друго на вас (които сте с болки) действало ли ви е освен гринипрал? При  мен болките бяха постоянни, не много контракции, и без скъсяване на шииката (засега). Забравих да кажа, че в момента съм в болница на системи Гринипрал.
Здравей,на мен ми помогна висока доза магнезий и салбутамол.Притеснявах се до към 33г.с....след това му ударих едни разходки и обикаляне.Успех и мисли позитивно!

# 126
За болките в гърба и кръста аз лично още не съм намерила лек Simple Smile,  освен леко раздвижване в леглото. Ще свикнеш и с тях и с още много други неща около непрекъснато лежане Simple Smile, но спокойно, както са казали и другите момичета всичко се забравя като видиш бебето.

# 127
  • Варна
Младамамма ,ти как си,още ли те боли.така както в началото?

# 128
Боли си ме за жалост. В момента даже пак съм в болницата на системи кормагнезин,защото отново много ми се засилиха контракциите. Този път имам и болки в кръста за разкош. Чакам да ми подействат системите сега Simple Smile.

# 129
  • Варна
Ей,всичко ще.бъде наред.Генипрал пускат ли ти?

# 130
Не, само магнезий. Защо така не знам. И предния път само на системи кормагнезин бях. Да не би да го пускат в по-напреднали седмици.  Аз сега съм в 25-та.

# 131
  • Варна
Точно сега си го пускат,ама понеже докарва тахикардия те пускат само на магнезий.
Предната ми бременност ме наливах с магнезий на всеки.10 дена,и той ми.излизаше през.петите.Генипрала ми помогна много,жалко че го няма в таблетна форма

# 132
Здравейте и от мен! За първи път пиша тук. Ето я и моята история. Имам детенце родено август месец 2016г. Безпроблемна бременност, раждане (секцио по избор) и възстановяване.
С нередовен цикъл съм като цяло забременях с помощта на Клостилбегит и Дуфастон в рамките на два месеца, по схема. Сега на 03.02.2017 ми дойде цикъла за първи път след раждането. (Кърмих само 2 месеца.) След това на 24.03 пак за 5 дни. На 18 май. леко зацапване. На 24 разбеах, че съм бременне. След прегледи в рамките на две седмици ми казаха, че е извънматочна. На прегледа на 05.06, който последва ме успокойха , че това не е така, просто е много малко. Около 6мм. сакче и 4г.с. И да отида след 10 дни за да проследим и за пулс.Направих два бета ЧХГ на 31.05 472 , а на 8.06 427. Падаааа. А днес имах и леко зацапване, преминаха в кръв, падаща като малки парцали. Моля Ви кажете ми какво да мисля? Това ли е края Бях на преглед днес по-рано, казаха да чакам. Утре съм на Сф на преглед в Шейново. Доктора ми не е в страната..

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 17:41 от janet92

# 133
  • Варна
Няма как да ти.кажем какво да.мислиш,мога да те посъветвам да се успокойш,да полежиш ,ако.кървенето се засили иди пак на лекар.Надявам се всичко да е наред,ако не ...то.помни ,че.природата си знае работата.
В началото на.бременността по често кървенето се дължи на отлепване на хориона,изписват утрогестан и.почивка,но все.пак това.може.да.го.прецени.само.лекар

# 134
Извинявам се,че ще го кажа,но щом чхг пада-не е добре.Щом на 31 сте правили,на 8 трябваше да е в пъъти по-висок Sad може би на организма му е рано Sad стискам палци все пак всичко да е наред :*

Общи условия

Активация на акаунт