Лежащи мами-39

• 78 895
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
29+2
Преди да започна гинипрала си го усещах ...

# 271
Може просто бебо да спи и затова да не го усещаш. Гинипрала е за контракции доколкото знам, като Салбутамола, който приемам аз

# 272
Ох, дано.... Благодаря  bouquet

# 273
  • Варна
Тва щях да кажа и аз ,може да спи бебето.Сега ако не го усещаш цял ден или два ,иди на лекар тва е за твое успокоение.

# 274
  • София
А нормално ли е да спра да усещам бебо?
След стероидите,да.Не се шашкай,аз си бях изкарала акъла.А кормагнезина и той ги успива

# 275
А нормално ли е да спра да усещам бебо?
След стероидите,да.Не се шашкай,аз си бях изкарала акъла.А кормагнезина и той ги успива
И при мен беше така. Най- много се успиваше след кормагнезина, ставаше голям ленивец. И аз се притеснявах тогава дали е добре, имайки предвид, че по принцип беше много буен и раздаваше ритници постоянно.

# 276
Здравейте мами. От днес и аз трябва да полежавам заради контракции в 7 месец.мн лошо здрав човек да лежи но в крайна сметка беб е най важен

# 277
Момичета, не се тревожете прекалено, трудно е, но мислите за друго и не четете всичко в интернет. При притеснения ходете на лекар, аз ходих при различни, освен жк. По отношение на шийката, моята на скоро разбрах, че е хронично къса(2.5- след пет месеца раждане). И аз бях с разкритие от 20г.с(тогава се разбра), със силни болки( тип менструални по цял ден и нощ), със скъсена шийка. Не направих серклаж на горещо, в АГ Варна ми отказаха, слагаха магнезий и но шпа. Никой не ми изписа вагинално нищо. Само антибиотик (Аугментин) заради спуснат мехур и отворен канал, с цел предотвратяване на инфекции. Лечението беше магнезий,папаверин ( при мен действаше повече от но шпа) и лежане(само баня и тоалетна) до 37г.с. В крайна сметка родих в 40г.с, а ни чакаха още в 20г.с. На мен лежането в болницата и лошото отношение ми се отразиха много зле. Имайте вяра, виждате, че и без серклаж и всякакви вагинални стимулация нещата се развиват положително. Дано съм ви дала кураж, защото знам как аз се хващах за всяка прочетена дума или пост и си казвах...и аз ще успея! Успех и на вас!

# 278
Нека и аз да се похваля, след 3 дни влизам в деветия месец! След два месеца лежане съм с по- лек режим и по малко си щъкам из вкъщи. Още малко и започвам да обикалям магазините за бебешки неща...та с 18 мм шийка от 26 г.с. избутах до тук. Стискам палци на всички, дано и при вас се развият така нещата. Накрая вече е доста тегаво и вече нямам търпение, макар, че съм се паникьосала напоследък, че раждането наближава  Shocked Shocked Shocked
Успех, успех и много здрави бебчета ви желая Hug

# 279
Ееее, момичета, браво на вас!Заредихте ме с положителна енергия, дано и аз стигна до там.Аз лежа почти постоянно, ставам до тоалетна и хранене, но имам още много.

# 280
  • София
Ееее, момичета, браво на вас!Заредихте ме с положителна енергия, дано и аз стигна до там.Аз лежа почти постоянно, ставам до тоалетна и хранене, но имам още много.
  И ти ще стигнеш до безопасна седмичка,кротувай си и мисли за бебчето!

Rayna Stoyanova , къде си?

# 281
Я аз да питам - какво имате пред вид, казвайки "мехурът е слязъл много ниско"?

# 282
Привет момичета,
И аз си лежа....вече 29+4! Гоним 30та. Лежа и чета, гледам по някой филм, пия гинипрал и магнезий.
Бебето е доста спокойно, оказва се, че лекарствата му влияят и на него. Относно контракциите- имам си ги- по 6-7-8 дневно, не особено болезнени. От няколко дни имам ниска болка в двете ингвинални гънки и повече отдясно. Но със завъртане на дясната страна минава.

# 283
  • Варна
Тази болка е ит симфизата ...нормално е.Аз бях на преглед шийката ми.е като чели добре 3см

# 284
При мен нещата така са се утишили, започнах 33г.с., контракциите ги намалих по 2-3 на ден. Шийката си остава 2,5 но не я мисля. Лежа през деня, вечер по хлад си позволявам малко разходка за 10-15мин. Единствено болката от тежестта ми се засилва и невъзможността да спя. Както се бях наплашила за преждевременно раждане, и двамата доктори, при които се следя, не продумват за дата за секцио. Дори започнах да се плаша да не ме мъчат до средата на август...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт